Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım Coship-Trident-Starsat 2700ci????

acemiopos
19-10-2006, 14:45
Arkadaşlar elimde leader 9500 Cı var. Buna coship Cs 5300 A , trident 6000 Cı ve starsat 2700 cı yazılımlarını atabiliyorum. Şu anda starsat 2700 cı var ve benim kafama takılan birkaç şey var.
1- Şimdi emu aktif etme kodu nedir satarsatta. Trident ve cs5300 a da 7799 idi ama bunda ne
2- Master code nedir ne işe yarar. Starsatın, tridentin ve cs5300 a nın mastercodeları nedir. Bu kode ile neler yapılır?
3 - Sistem bilgisi'ne girip 1 tuşuna basınca sıra ile 1111, 2222, 3333 .....9999 a kadar sayıyor. Bu ne anlama geliyor?
4-Sistem bilgisi'ne girip 2 tuşuna basınca sıra ile bu sefer aynı sıradaki ışıklar yanıyor . Bu ne anlama geliyor.
5- Bir de son olarak Sistem bilgisi'ne girip 3 tuşuna basınca bir menü ekrana geliyor. Bu menü nedir ne işe yarar.
6- code edit de atıyorum biss menüsünde herhangi bir satırı siliyorum, menüden çıkıp girdiğimde tekrar geliyor aynı satır.
7- Şimdi bu üç yazılımı da atıyorum dedim ya. Hepsinde de antenle hiç oynamasam da farklı sinyal seviyeleri çıkıyor. Bu neden olur?
8- son olarak benim cihaza en uygun yazılım hangisidir?

Lütfen anlaşılır cevaplar verirseniz sevinirim...

Hepinize şimdiden teşekkürler...

acemiopos
12-01-2007, 12:17
Kendi mesajıma cevabı sanırım yine ben vericem....

BOŞ VER::::::::::::::(

®adakoglu
12-01-2007, 14:14
Kendi mesajıma cevabı sanırım yine ben vericem....

BOŞ VER::::::::::::::(

Herkes herşeyi bilmeyebilir.Bilgisi olan arkadaşlar size bu konuda yazabilirler.Supersatforum paylaşım forumudur.

Lyon-1995
12-01-2007, 15:19
Arkadaşlar elimde leader 9500 Cı var. Buna coship Cs 5300 A , trident 6000 Cı ve starsat 2700 cı yazılımlarını atabiliyorum. Şu anda starsat 2700 cı var ve benim kafama takılan birkaç şey var.
1- Şimdi emu aktif etme kodu nedir satarsatta. Trident ve cs5300 a da 7799 idi ama bunda ne
2- Master code nedir ne işe yarar. Starsatın, tridentin ve cs5300 a nın mastercodeları nedir. Bu kode ile neler yapılır?
3 - Sistem bilgisi'ne girip 1 tuşuna basınca sıra ile 1111, 2222, 3333 .....9999 a kadar sayıyor. Bu ne anlama geliyor?
4-Sistem bilgisi'ne girip 2 tuşuna basınca sıra ile bu sefer aynı sıradaki ışıklar yanıyor . Bu ne anlama geliyor.
5- Bir de son olarak Sistem bilgisi'ne girip 3 tuşuna basınca bir menü ekrana geliyor. Bu menü nedir ne işe yarar.
6- code edit de atıyorum biss menüsünde herhangi bir satırı siliyorum, menüden çıkıp girdiğimde tekrar geliyor aynı satır.
7- Şimdi bu üç yazılımı da atıyorum dedim ya. Hepsinde de antenle hiç oynamasam da farklı sinyal seviyeleri çıkıyor. Bu neden olur?
8- son olarak benim cihaza en uygun yazılım hangisidir?

Lütfen anlaşılır cevaplar verirseniz sevinirim...

Hepinize şimdiden teşekkürler...

1-starsatta emu kodu 7799 diye biliyorum.olmuyorsa 4850 veya 2020 dene
2-master kodu cihazda hangi pin kodu varsa farketmez açar.coship-trident 1250 dir.
3-4-5-burada sordukların cihazın sistem analizi yapılır.
6-code edit de sildiğin satırn gelmesi yazılıma özgü
7-attığın yazılımlarda farklı sinyal seviyesi görmende yazılımla alakalı.trident yazılımlarında sinyal seviye problemi var.
8-cihazınıza en uygun yazılım kendi yazılımıdır.ancak yazılım desteği yoksa ve cihazda uyumlu ise muadil yazılımlar atılabilir.cihazınıza uyan oldukça çeşitli yazılımlar var.hatta istersen cihazın sistem bilgisine göre asahi 40200 cı yazılımını yükleyebilirsin.
ama gene söyliyeyim nacizane fikrim orjinal yazılımı önceliklidir.
yanlış kullanım ve yazılımlardan kullanıcı sorumludur.
inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Değerli ustalara sevgi ve saygılarımla

acemiopos
30-01-2007, 10:41
Lyon kardeşim teşekkürler....