Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadıköyde olay var !

zekı62
24-02-2013, 22:41
Şükrüsaracoğlu stadı çıkış da Volkan-Yalçın birbirine girdi.

yalçın :sen nereye istersen gelirim Volkaaannn diye bağırıyor

Only the registered members can see the link

Şota, 'İlk defa keşke Türkçe bilmeseydim dedim. Ben hayatımda İngilizce'de dahil duymadığım küfürleri burda duydum. Taraftar neyse de Fenerbahçeli futbolcular çok ağır küfürler ettiler helal olsun valla' dedi.

Lig Tv muhabirinin 'Kim küfür etti?' sorusuna da zekice bir cevap veren Şota; 'Gözlerim görmedi kulaklarım duydu' diyerek isim vermek istemedi.:8[1]:

--Kasımpaşalı Adem Büyük,rakip oyuncuları terbiyeli olmaya davet ediyorum ben. Yaşını başını almış oyuncular terbiyesizce demeyeyim ama çok ukalaca konuşuyorlar. Biraz dikkat etsinler. Bu futbol, eğlenceyi başka şeyle karıştırmasınlar. Ben takım arkadaşlarımı ve hakemi tebrik ediyorum."

saatli bombaaa...

Only the registered members can see the link

Hikmet™
24-02-2013, 23:26
Maçı izlememiş kişiler bu resimi görünce farklı yorumlayabilir. Ama ben maçı izledim Emre o yere düşen adama kızıyordu neden kalmıyorsun gibisine.

zekı62
24-02-2013, 23:30
Maçı izlememiş kişiler bu resimi görünce farklı yorumlayabilir. Ama ben maçı izledim Emre o yere düşen adama kızıyordu neden kalmıyorsun gibisine.

yapma usta be 4 hakem içeri girmiş ! ayakla kalk nasıl oluyor bizde izledik !

beydemir
25-02-2013, 03:40
ALAHdanki fener yendi yoksa çok kötü olaylara gebeydi maç. maçı TV den seyrettim beraber seyrettiğimiz arkadaşlara eğr fener yenemezse şükrü saraçoğlu gene karışır dedim. seyirci ve futbolcuların sinirine kasımpaşalı futbolcular ve hakem pustu.90 dakikadaki penaltıyı kasımpaşa lehine olsaydı çalabilirmiydi size soruyorum.

enjoy19
25-02-2013, 13:01
emre işte

yildo
25-02-2013, 13:10
emre agrasif ama yuregi ile oynyan bir futbolcu takima katkisi buyuk her zaman etesliyor takimina keske o sinirli hali olmasa

xfles7837
25-02-2013, 13:42
bu tür terbiyesiz oyuncuların avrupa ya çıktıklarında süt dökmüş kedi gibi olmaları ya da bu tür olayları yaptıklarında oyundan atılmaları, bizde ki hakemlerin bunları duyduklarını fakat bişey yapmadıklarını gösteriyor. hiçbir hakemin bunları duymadım demesine inanmıyorum zaten duyanlarda itibar görmüyor ülkemizde.