Orijinalini görmek için tıklayınız : Mavi menülü Kaon yazılım
Ustalar, iki hafta kadar önce mavi menülü Kaon yazılımı vermiştiniz. O yazılım çok güzeldi, kim vermişti hatırlamıyorum ama o yazılımı yenileyerek vermeniz mümkünmüdür acaba ?
evet dostum güzel bir yazılımdı ALFA73 UST vermişti sanırım yazılımları hazırlıyordur herhalde cünkü destek verceğini söylüyordu sözünde durur herhalde hadi usta bizi yanıltma
yes i still use it it was the best firm for koan
ALFA73 usta bekliyoruz o yazılımı..
Kınık arkadaş, o yazılımın tarihini hatırlıyormusun ? Bulup yeniden yükleyeceğim..12.01A5
Mavi menülü Kaon yazılımı buldum, güzel olan o değil, bir lacivert renkli Sunny yazılım verilmişti en güzeli oydu, şimdi hatırladım.. (verilen editli yazılımlar değil)
hadi usta bekliyoruz mavi menülü yazılımları kaonun
Bu dediginiz digiline yazılımı olmasın yada digiçag
Bu dediginiz digiline yazılımı olmasın yada digiçag
yok kaonun mavi olanı:) burdaki yazılımlarda tps bitti için kaldırılmıştı Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
yok kaonun mavi olanı:) burdaki yazılımlarda tps bitti için kaldırılmıştı Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Mecbur kaldırmak zorundaydık :) Her konuda dosya olsa hiç bir forum kaldıramaz zaten bunu :)
bilimcell
22-10-2006, 16:56
Sayın Serkan Yılmaz. Nasılsınız?
Vestel Bölümünde Net'e bağlı kimse olmadığı için acilen sizden yardım istiyorum.Ben özür diliyerek bu topikte, size bir sorum olacak.Vestel DVB 3600 fta cihaz için RS232 kablo bağlantısı nasıl oluyor. Bilgileriniz için Teşekkürler.
Sayın Serkan Yılmaz. Nasılsınız?
Vestel Bölümünde Net'e bağlı kimse olmadığı için acilen sizden yardım istiyorum.Ben özür diliyerek bu topikte, size bir sorum olacak.Vestel DVB 3600 fta cihaz için RS232 kablo bağlantısı nasıl oluyor. Bilgileriniz için Teşekkürler.
Bildigim kadarıyla O Cihazların rs 232 baglantı kablosu digerlerine göre farklıdır sanırım.Bu kart yukleyici cihazların rs 232 baglantı kablosu ile aynı ben bir kere bu kart yukleyici rs 232 le yuklemiştim
cihazın ekranı L 219 olarak kalıyor kuru kafayı denedim şu an hiç bir şeyi kabul etmiyor
cihazın ekranı L 219 olarak kalıyor kuru kafayı denedim şu an hiç bir şeyi kabul etmiyor
Birde su konuya bakın Only the registered members can see the link
onuda denedim sonuç yine aynı maalesef
arkadaşım vestel cihazlar için rs232 bağlantı şekli birebir olacak.
1-1
2-2
3-3
4-4
5-5
6-6
7-7
8-8
9-9
Arkadaşlar, o yazılım Digiline yazılımıymış, evet..
Only the registered members can see the link buradan göz atabilirsiniz..
digiline yazılımı değil swvgili uğurr kardeşim kaon yazılımının üzerinede renk değişimi
bilimcell
04-11-2006, 19:18
arkadaşım vestel cihazlar için rs232 bağlantı şekli birebir olacak.
1-1
2-2
3-3
4-4
5-5
6-6
7-7
8-8
9-9
Yardımlarınız için,Teşekkürler Arkadaşlar.
bilimcell
04-11-2006, 22:53
Selamlar.
Sayın Serkan Yılmaz Nasılsınız.İyi çalışmalar diliyorum.
Kaon gurubu model SatFR - C570 - H/W :12.01.A5 yazılımını nerede bulabilirim.İlginiz için şimdiden teşekkürler.
draculu45
05-11-2006, 00:10
Selamlar.
Sayın Serkan Yılmaz Nasılsınız.İyi çalışmalar diliyorum.
Kaon gurubu model SatFR - C570 - H/W :12.01.A5 yazılımını nerede bulabilirim.İlginiz için şimdiden teşekkürler.sevgili arkadasım satellitefr.com burada güncel yazılımı var cihazının kaonmediada saygılarımla
arkadaşım aşağıdaki linkten kaonun 12.01.A5 hv nolu yazılımını cihaza yükleyebilirsin. hv noya dikkat et. kolay gelsin.
Only the registered members can see the link
arkadaş mavi menü digiline yazılımı ben onu kullanıyorum.. çok güzel...
Ustalar, iki hafta kadar önce mavi menülü Kaon yazılımı vermiştiniz. O yazılım çok güzeldi, kim vermişti hatırlamıyorum ama o yazılımı yenileyerek vermeniz mümkünmüdür acaba ?
digiline yazılımı değil dostum kaon yazılımı fakat rengi değişik kaon yazılımı
ibalaban
05-11-2006, 16:56
En son verilen Kaon yazılım mavi menülü.
tarkan2000
05-11-2006, 17:11
Bir degisiklik olur SIkIlmistik hep ayni rengi gormekten
kaon kullanıcılarının hepsine tavsiye olunur güzel bir menü birde yanında sinyali gösterse newtvision gibi harika olurdu
ustalar yanılıyorsam beni duzeltin ama o yazılılar "stream" menülü yazılımlar değil miydi?
tstgandalf
07-11-2006, 13:44
mavi menülü yazılımda yeni tp ekleme menüsünde hata veriyor yeni tp. eklenmiyor.
kullanılmayan uyduların frekanslarından sil dostum ozaman frekans ekleme yaparsın
tstgandalf
08-11-2006, 14:19
kullanılmayan uyduların frekanslarından sil dostum ozaman frekans ekleme yaparsın
Hafızası dolu olduğu için mi eklemiyor. ben kullanılmayan tp lerin üzerine düzenle yaparak giriyordum .Senin dediğin gibi kullanmadığım uyduları sileceğim
teşekkürler.
yeni renk yazılımda türksatta mtv türkiye kanalı 10-15 saniyede bir kırılmalı geliyor (canağın ayarları tam) acaba yazılım sorunu mu diğer marka cihazlarda kırılmalı gelmiyor sebebini bilen var mı acaba
alperyılmaz
13-11-2006, 12:47
arkadaşım frekansı 1-2 deger düşürüp artırarak aratıp deneyin sorun düzelecekdir
saygılar