PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : işte NEVRUZ'U

zekı62
21-03-2013, 14:53
Lice'de bir grup Dağdan inen PKK'lılar Nevruz'u kutladı!

Only the registered members can see the link

BU NASIL TERÖR BİTİRME OLAYI

Only the registered members can see the link[1]:

zekı62
21-03-2013, 14:59
işte bu duyarlı birisi çıkmış

okadar olacak çünkü bizler !
'Hiçbir şey bilmeden komisyona geliyoruz ve...
Elini kaldır indir

‘Zaten yasalar sizin istediğiniz gibi çıkıyor.’ Ama o yasalarda iktidar milletvekili olarak hiçbir rolüm yok, sadece elimi kaldırmaktan başka. Böyle olmamalı, benim de içinde aktif görevim olmalı... Ben, bugün bu halinden memnun değilim.”

imza Only the registered members can see the link Milletvekili Tülay Bakır’dan:45::present:

hakan_77
21-03-2013, 16:21
kardeşim siz siz hakikatı bilirseniz bunlara bakmazsınız çünkü artık çok geç hiçbirşeyi değiştiremezsiniz olanları pilanlarını gerçekten bilseniz herşeyi bırakıp bitek allahın taraftarı olursunuz okadar

zekı62
21-03-2013, 16:50
işte bu duyarlı birisi çıkmış

okadar olacak çünkü bizler !
'Hiçbir şey bilmeden komisyona geliyoruz ve...
Elini kaldır indir

‘Zaten yasalar sizin istediğiniz gibi çıkıyor.’ Ama o yasalarda iktidar milletvekili olarak hiçbir rolüm yok, sadece elimi kaldırmaktan başka. Böyle olmamalı, benim de içinde aktif görevim olmalı... Ben, bugün bu halinden memnun değilim.”

imza Only the registered members can see the link Milletvekili Tülay Bakır’dan:45::present:

bunlarda da aynı

'Tarihin en kötü Kürtçesi'

okuyan ....: Ö 'ın mektubunu okuyan Pervin ağır dille eleştirildi.
pervin okudu kimse anlamadı
eleştiren... Amed News Agency oldu.

Ajans yaşanan sıkıntıyı Twitter’daki hesabı @AJANSAMED’den gönderilen eleştirel bir tweet’le duyurdu.

Ajansın tweet’inde, “Kürtler için tarihin en büyük açıklamalarından biri, tarihin en kötü Kürtçesiyle okunduğu için simultane çeviri yapamıyoruz, özür dileriz” denildi.:8[1]:

rselturk
21-03-2013, 22:32
Zeki62 Dost'um iyi ki bu haberi İmralıdaki asil ve necip başbakanımız(!) görmüyor! Yoksa kahrından ölürdü.Üstelik "koruycu melekleri" de yurt dışında.Bu kez elinden kim tutacak?....:8[1]:

zekı62
21-03-2013, 23:30
bunlarda da aynı

'Tarihin en kötü Kürtçesi'

okuyan ....: Ö 'ın mektubunu okuyan Pervin ağır dille eleştirildi.
pervin okudu kimse anlamadı
eleştiren... Amed News Agency oldu.

Ajans yaşanan sıkıntıyı Twitter’daki hesabı @AJANSAMED’den gönderilen eleştirel bir tweet’le duyurdu.

Ajansın tweet’inde, “Kürtler için tarihin en büyük açıklamalarından biri, tarihin en kötü Kürtçesiyle okunduğu için simultane çeviri yapamıyoruz, özür dileriz” denildi.:8[1]:

--- birde anadil olsun derler daha kendileri konuşamıyor :45:

--- Bence okuyan kişi kürtçe bilmiyor.kağıtta yazdığı gibi okumaya çalışıyor.:45:

--- Ana dilde eğitimi kendileri için istiyorlar belli ki.

rselturk
21-03-2013, 23:34
Bilmeyen dostlar öğrensin;Öcalan da kürtçe bilmez!

muslum-baba
22-03-2013, 01:26
nevruz kutlamalarda neden ben türk bayrayı göremiyorum hanği topraklarda yaşıyor şu kürt ve pkk yandaşları nasıl bi ülke bu... türkiye bölünmüş artık nerde atatürk nerde tek vatan tek bayrak.....gerçekten üzüçü bi olay.....:smiles22:

zekı62
22-03-2013, 01:26
---Başbakan "TÜRK BAYRAĞI'NIN OLMAMASI CİDDİ EKSİKLİK"

Orada bayrağımızı da görmek isterdim. Bu sadece benim değil, 76 milyonun arzusudur. Bu tabii ciddi bir eksiklik olmuştur. Türk Bayrağı'nın orada olmayışı hala bu süreci olumsuz etkilemek amacında olanların provakatif yaklaşımıdır

--- Belediye başi demiş ki "BAŞBAKAN'IN SÖZLERİ İYİ NİYETLİ"

Ben Başbakan'ın bayrak da olmalıydı tememnisini de pozitif ele alıyorum. Nevruz'un da ortak bir heyecan, ortak bir çoşku olması arzusundan kaynaklandığına inanıyorum.

---ortak Çoşku Bu herhalde

zekı62
22-03-2013, 01:38
----Başdanışmanı Yalçın Akdoğan

Örgütün ateist, Marksist-Leninist olduğu biliniyor. Ancak bugün üç peygambere vurgu yapması, İslam bayrağı altında bugüne kadar birlikte medeniyetler inşa etmiş olmasından bahsetmesi bu yeni bir durum.

mektup örgütün ezberini bozdu !

Süreç açısından iki mesaj önem taşıyordu. Birincisi silahların susması, ikincisi sınır dışına çekilme. Bu iki somut mesaj verilmiş oldu. ’Silah dönemi artık kapanmıştır’ vurgusunun işlenmesi çok önemlidir.

de dide aması var !

ancak Türk basını Apo’nun sözlerini ‘silah bırakın’ çağrısı olarak gördü.

‘Artık silahlar sussun fikirler konuşsun noktasına geldik, artık yeni bir dönem başlıyor. Silah değil, siyaset öne çıkıyor.’ denilen mesajda yer alan ‘Yine diyorum ki artık silahlı unsurlarımızın sınır ötesine çekilmesi aşamasına gelinmiştir.’ cümlesi Teröristbaşı Apo’nun silah bırakma değil, silahlı unsurların sınır ötesine çekilmesi çağrısı yapıyor.Only the registered members can see the link

muslum-baba
22-03-2013, 01:40

Admin
22-03-2013, 02:02
Olaylar daha fazla buyumeden konu kapansın gercekten söylenecek cok seyler var ama malesef bu konudada susalım

Konu kapanmıştır