Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emre belezoğlu ‘Küfür ettim ama…’

zekı62
23-03-2013, 17:26
Only the registered members can see the link

‘Küfür ettim ama…’ amaaa kimeeee !!?
Fenerbahçe – Kasımpaşa maçında, Kasımpaşa Sportif Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Oğuz Erkan’a küfür ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Emre Belözoğlu, dün Anadolu Adalet Sarayı’na giderek ifade verdi. Sarı-lacivertli futbolcu ifadesinde, “Gerçek olmayan sakatlanmalar ve süre geçirmeler nedeniyle gerilip kendi kendime küfür ettim. :8[1]: hadibiibeeee
Ancak küfür kimsenin sahsına değildir” dedi.
Avukatlarıyla birlikte adliyeye gelen Emre, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Olcay Erge’nin odasında yaklaşık iki saat kaldı.

ts6171
23-03-2013, 19:28
vay be ne kadar masummuş

Hilmi
23-03-2013, 19:59
Siz küfür etmeyen futbolcu varmı sanıyorsunuz veya küfür etmeyen insan varmı sizce?? Futbolcuların içinde en küfürbaz ibrahim toroman bu işin ağbabasıdır...

Only the registered members can see the link

caydinel
24-03-2013, 02:58
ard.lar sonuçta hepsi yapıyorlar...önemli olan bizim bunların yaptıklarını mazur görmemiz.biz böyle yaptıkçayani destekledikçe onlarda küfür edecek zaten yanlışımız burada doğrunun deilde yanlışı desteklemek. biz bir arpa boyu ilerleyemezken elin gavurları bizim 1sınıf takımlarımızı avrupanın 2 takımları bile eleyip gidiyor...doğruyu desteklemek herhalde hepimizin görevi...selamlar.