Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra Uyudusunu bulma:?
korkmazibo
05-04-2013, 21:01
Arkadaslar kırıkkaleden 90 canakla astrayı izleyebilirmiyim. Bi kac deneme yaptım ama sinyal bulamadım belkide eksik bişeyler var.
Bana en yuksek sinya seviyesi frekansını verebilirmsiniz canak hotbirde donuk Lnb aynı sekilde durcak mı neler tavsiye edersniz...ŞİMDİDEN TŞKLER..
LNB Aynı şekil duracak en yuksek sinyal seviyesi ben sunla buluyorum mesela
Kendi cihazımda cektigim Caps
Only the registered members can see the link
korkmazibo
05-04-2013, 21:25
Peki usta canagın arkasından sola ve az yukarı diye okudum hotbirden astraya cevirmek icin dogrumudur...
Peki usta canagın arkasından sola ve az yukarı diye okudum hotbirden astraya cevirmek icin dogrumudur...
EVET dogru ama sinyal bulucu veya karsınızda bir tv olmadan bulmanız cok zor
korkmazibo
06-04-2013, 15:21
Tv yi karsıma alcam insallah..Yanlız arkadaslar canagı astraya cevicem ama recevirde dort astra uydusu var.
1 astra
2 asrta- cd
3 astra - tvv
4 astra - tele
Hangisini kullanmam gerekli.?
korkmazibo
06-04-2013, 15:21
Tv yi karsıma alcam insallah..Yanlız arkadaslar canagı astraya cevicem ama recevirde dort astra uydusu var.
1 astra
2 asrta- cd
3 astra - tvv
4 astra - tele
1 astra
2 asrta- cd
3 astra - tvv
4 astra - tele
Astra uydusunda frekans olarak bir üstteki mesajdaki frekansı girmeniz lazım hotbird uydusundan astraya cevirecekseniz bile hotbird uydusu üzerindende yukarıdaki frekansı girebilirsiniz sonra astra uydusunu ayarlarsınız
korkmazibo
06-04-2013, 20:02
TŞkler...
birini buldun mu tamamdır,hepsi 19 e dir
muslum-baba
28-05-2013, 19:22
Arkadaslar kırıkkaleden 90 canakla astrayı izleyebilirmiyim. Bi kac deneme yaptım ama sinyal bulamadım belkide eksik bişeyler var.
Bana en yuksek sinya seviyesi frekansını verebilirmsiniz canak hotbirde donuk Lnb aynı sekilde durcak mı neler tavsiye edersniz...ŞİMDİDEN TŞKLER..
çanak hotbirtte bakarsa çanayın arkasına geç baştan astranın fraganssını yaz. arkasınna geçtigin zaman hafif sola cevir cevirirkende biraz çok az yukarı kaldır tamamdır...
ben de cok klasik bir soru soracağım:
kocaeli gebzeden 90 lık çanakla astra (19,2 E) uydusunu bulabilirmiyim acaba? bugun denedim ama nafile.
kocaeli gebzeden 90 lık çanakla astra (19,2 E) uydusunu bulabilirmiyim acaba? bugun denedim ama nafile.
GÜNCEL
güncel
güncel
Bulabilirsin tabi yukarıda verilen ayarlar sizin içinde geçerli...
efsanae68
21-11-2013, 22:48
ben aksarayda kalıyorum acaba bu bölgeden 90 lık canakla astra 19 ve 23 ala bilirmiyim arkadaşlar
korfez41
21-11-2013, 23:52
ben aksarayda kalıyorum acaba bu bölgeden 90 lık canakla astra 19 ve 23 ala bilirmiyim arkadaşlar
altakı linkten bulursun hangı uydu kaçlık çanakla arkadaşım