PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayern Münih - Barcelona | 21:45'te Star Tv

Baldemir
23-04-2013, 02:19
Bayern Münih - Barcelona | 23 Nisan 2013 Sampiyonlar Ligi İlk Maç

Only the registered members can see the link

Beklenen gün geldi tarih; 23 Nisan 2013 Salı. Almanya'nın lideri Bayern Münih 2012-2013 sezonunun şampiyonu dünya devi İspanya'nın dev kulübü Barcelona'ya karşı !

Milyonlarca taraftarın bugünü bekledi. Biletler genel satışa çıkmadan günler öncesinde kuyruklar oluşturuldu. Taraftarlar birbirlerine girdi amaç: bu maçı tribünde seyretmek. İki dünya devini Bayern Münih ve Barcelona'yı karşı karşıya getiren şey: ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU !

Peki Bayern Münih - Barcelona (23 Nisan 2013 Salı) maçını nasıl canlı olarak izleyebilirim diyenler.
23 Nisan'da saat 21:45'te Star Tv ve internetten Canlı olarak naklen izleyebileceksiniz.

bayram tv
23-04-2013, 02:33
bu maçı DSMART HD aracılıgıyla startv hd kanalından izlemek daha güzel süper bir maç olacak

Hilmi
23-04-2013, 02:57
Süper bir maç olacak şüphesiz çok çekişmeli geçecek...

(İzleyebileceğimiz bir sürü HD kanal var artık hangisini beğenirsek ordan izleyeceğiz...Süpersarforum Server'dan..)

sersin
23-04-2013, 15:26
bende yeni panasonic led tv aldım bugün kurulumu yapıldı. ilk maç bu maça denk geldi hd maç izlemek nasılmış bu akşam ortaya çıkacak :) herkese iyi seyirler...

Hilmi
23-04-2013, 15:37
bende yeni panasonic led tv aldım bugün kurulumu yapıldı. ilk maç bu maça denk geldi hd maç izlemek nasılmış bu akşam ortaya çıkacak :) herkese iyi seyirler...

Hayırlı olsun şansınıza güzel bir açılış maçı olacak ..

sersin
23-04-2013, 16:02
Hayırlı olsun şansınıza güzel bir açılış maçı olacak ..

teşekkürler..

Baldemir
23-04-2013, 16:33

hayırlı olsun artık hd ***fine varırsınız :45:

bayram tv
23-04-2013, 16:35

hayırlı olsun inan HD yayın izlemek süper:common001::common001: