Orijinalini görmek için tıklayınız : Goldmaster 30300 sky yardim
iyi akşamla dün geceden beri uğraşıyorum hersitede bişe yazılı nerden baksan 8 sene önce gold master SAT-30300 Sky cihazı nı aldım ve ne yazılım ne bişe yaptırmadım alındığı ğün deki ğibi duruyor apartmanda uydu sistemi var herkezin kanalları çekerken benim televizyon çekmiyo internete baktım meğer türksat 1C DEN TÜRKSAT 3 AYA ĞEÇİLMİŞ BEN YAPMADIM HERKEZ FARKLI MODELE ĞÖRE ANLATIYO BENİM CİHAZDA O DENİLEN ŞEYLERİN ĞİRİŞ YERLERİ YOK YADA BEN BULAMIYORUM DİSEC AYARI FİLAN LAN AYARI ĞİBİ DEDİKLERİ ŞEYLERİ ĞİRÇEK YER BENMİ BULAMADIM NASIL YAPMALIYIM SONRA BİRAZ DAHA ARAŞTIRDIM ***LER EMULAR FİLAN DİYO MİLLET KAFAM CORBA OLDU YARDIMINI RİCA EDİYORUM TABİ ŞUAN Bİ SORUN DAHA VAR HERŞEYİ SİLDİM HİÇ BİR KANL ÇEKMİYOR ANNEM BABAM YAŞLI İNSANLAR TELEVİZYONUDA BOZDUN OLDUK ZATEN BELLİ KANALI ÇEKİYOR BELLİ KANALLARIDA ÇEKMİYORDU BİRİSİ BANA SAT 30300 OLAN MODELİN NASIL TÜRKSAT 3 A ĞEÇİLÇEĞİNİ ANLATABİLİRMİ VE DAHA SONRAKİ ZAMANLARDA UYDU ALICISI İÇİN YAPMAM ĞEREKEN BAŞKA BİRŞETY VARMI BİLĞİ VERİRSE SEVİNİRİM
Turksat 3 a diye bir uyduya geçmenize gerek yok.O***e basınca kanallar gelir kumandadan duzenle olan renk tusuna basın yeşil veya mavi renktir ok tum kanallar hepsini sil diyin bunu turksat uydusundayken yapın sonra kanallar yok olacak menu anten ayarlarından tp ekle değiştir araya gelin frekans 11844 polarizasyon Di*** yapın Sembol oranı 2222 yapın o degerlerin altında bulunan sebeke arastırma secenegine evt yapın kanalları tararın hepsi cıkacaktır tabi bunları yaparken cana antenin sinyal aldıgından emin olmanız lazım
Mİllet uydu alir İzler bendede var star Çekmez fox Çekmez ntv Çekmez cnn donar kalir atv kafasina ĞÖre Çeker sİldİm napayim Şİmdİ ne yapÇam bİrİsİ yokmu yardim edİÇek
Şebeke arama aÇik hale Ğetİrdİm hayirdaydi evet yaptim verdİĞİn frekansi 11844 02222 olarak Ğİrdİm hatta 22222 olarakta Ğİrdİm dİ***de ve yatay da baktim ama sİnyal hİÇ yok
radyo kanal arama Şebeke arama 2 sİnİde denedİm
sİnyal 0
yeŞİle dÖnmÜyor
Kaç adet canak anten var sizde su an
Bİdaha denİÇem
Apartmanin ÇanaĞi 1 adet
Kİmsede tek sorun yok ama bende var annem rİca ettİ yap dedİ kanllarin yarisi zaten yoktu keŞke ellemeseydİm durumuna Ğeldİm
yine denedim admin malesef hatta şöle yaptım türksat 1 cyi sil dedim hatborgüde sildim sonra ekle dedim receverı kappattım tekrar açtım tp ekle dedim frekansları ğirdim sinyal hiç yok
tel la size ulaşabilme imkanım varmı acaba
bir şekilde bana yardım edin lütfen
Turksat 1c anten ayarlarında DİSECG A veya 1 yaptınmı
tel la size ulaşabilme imkanım varmı acaba
Telefon ile destek vermiyoruz sakin olun sorun nerede oldugunu bulalım
disecgc ayarlarında 3 bölüm var 1cisinde diseck 1 ile 4 rakamı arası veri ğiri,şi 2 bölümde dicecgc motor 3 bölümde usals enlem boylam ğirişi var nerden yapmalıyım
Birincisine gireceksin merkezi sistem olduguna göre DİSECG 1 girmen lazım halen sinyal yok ise santralde kesin sorun vardır
disecgc swich ğirişine 1 verdim ek dicesc ğirişinede 1 verdim varyasyonlarını denedim sinyal yok tüm tp verilerini sildimuyduyu kapattım açtım 11844 02222 ve 22222 olarak frekansı verdim sinyal yok fabrika ayarlarına dönnünce sadece kanal d çekiyor ğördüm
sorun benle kaynaklı ğibi çünki apartmanda kimsede sorun yok
serkan bey telefonla hala destek veremiyormusunuz biraz önce yoktu destek ya evde yaşlı insanlar var ben izlemesemde olur televizyon pc var ama onlara nediçem inanın çok büyük sıkıntı oldu gönül koymaları yardım edebilirseniz sevinirim
Hocam siz merkezi sistemden yayın alıyorsunuz buyuk ihtimail santralde sorun var başka komsunuzdan bir ödunc cihaz alın birde öyle bakın sinyal varmı diye baktınız sinyal var sizin cihaz sinyal alamıyor ise buyuk ihtimal bir sorun vardır 30300 sky cihazlarda bazen bunu yapıyor original yazılım yukleyerek sorunu çözebilirsiniz.
11804 di*** 24444 olarak deneyin guncel frekanslara bu sitede ulaşabilirsiniz Only the registered members can see the link
super_sat
27-04-2013, 23:21
TÜrksat otomatİk gÜncelleme frekansi 12015 h yatay 27500 Şuan bu aktİf Şebeke aÇik seÇ aramayi baŞlat .
11804 24444 frekansıyla otomatik tarama yapabiliyorum diğer frekanslarda sinyal alamıyorum merkezi uydu sisteminde apartmanda sadece bende sorun var diğer komşularda star show ntv çekiyor bende kanlar sınırlı sebebi ne olabilir
11804 24444 frekansıyla otomatik tarama yapabiliyorum diğer frekanslarda sinyal alamıyorum merkezi uydu sisteminde apartmanda sadece bende sorun var diğer komşularda star show ntv çekiyor bende kanlar sınırlı sebebi ne olabilir
Santral cıkışında sorun vardır boşta olan bir yer varsa santralde sizi oraya alsınlar hocam
belli frekanslarda sinyal alamıyorsanız ilk önce yazılım atmanız gerekir. bu serilen klaasik arızalarından biri bu arasıra böyle abuk subuk sorunlar cıkarttabiliyor. Birde cihazı fabrika ayarlarına cevirip deneyin. ayrıca o cihazda eski frekanlar olduğu içinde yeni tp lerden sinyal alamayabilirsiniz bunun içinde kullanılmayan bir kaç uyduyu silmeniz gerekebilir. Bu denemeleri yapın. Çözemezseniz bilgili bir kişinin bakması daha iyi olur.