Orijinalini görmek için tıklayınız : sunny 7011dz yardım!!
arkadaşlar sunny 7011 dz'e hangi güncel yazılımı yüklemeliyim ve yükleme sırasında hangi loader kullanmalıyım?acil cvplarınızı bekliyorum
isayuksel
28-10-2006, 19:31
arkadaşlar sunny 7011 dz'e hangi güncel yazılımı yüklemeliyim ve yükleme sırasında hangi loader kullanmalıyım?acil cvplarınızı bekliyorum
Sistem bilginiz Nedir?
usta cihaz benim değil + cihazı birazdan getirecek kuzenim..8-9 ay olmuş yazılım atılmamış..bu duruma göre uygun loader ve yazılım nedir
sistem bilgisi.hv:w16.0 a1 loader v6. 1.9
sunny guncel yazılımı burada (Only the registered members can see the link) kolay gelsin
isayuksel
28-10-2006, 21:17
sistem bilgisi.hv:w16.0 a1 loader v6. 1.9
[B]Yazılım aşağıda var:
Only the registered members can see the link[/ (Only the registered members can see the link)B]
btm uzantıyı bine nasıl çevireceğim peki?loadre yazılım girmiyor bine çevirmem lazım
yazılım zaten bin uzantılı
istersen burayı bir oku Only the registered members can see the link
usta yazılım dosyası loaderde boş çıkıyor.görüntülü anlatımda dolu çıkmış ben o yüzden yükleyemiyorum..amstradlara falan yazılım atıyorumda sunnylerde ilk..yanlış bişey yaptığımıda sanmıyorum neden acaba yazılım klasörü boş çıkıyor
yukleme talimatını dikkatli oku dosya ac ın tıkladıktan sonra dosya turunu bin (Finary File) yap yazılıma baktım kup 230 goruyor
deneyecem şimdi tekrar bu arada bilgileriniz için teşekkür ederim:45:
isayuksel
28-10-2006, 21:53
Bu yazılımı (Only the registered members can see the link) Kup 230 ile Enginner mode de yükleyebilirsiniz.
Yükleme talimatı aşağıdadır:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
yükleme talimatına göre adım adım yaptım bu sefer oldu....teşekkürler