Orijinalini görmek için tıklayınız : Reyhanlı'da patlama!
HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde bugün saat 13.45’te Belediye binası yakınında 4 ayrı patlama oldu. Çok sayıda kişinin yaralandığı patlamalarda Reyhanlı Belediyesi büyük hasar gördü.
2 bombalı ARAÇÇ
Only the registered members can see the link
BİR EV ÇÖKTÜ, ELEKTRİKLER KESİLDİ
4 ölü ve ++++ daha artması bekleniyor
kopan eller bacaklar var
Suryeli mülteciler geldi geleli ne huzur kaldı ne can ve mal güvenliği...
beslebesleeeeeeeeee!
Tam diplomatik temaslsr sırasındayyymışmıişşş!
şu hale bakın !
ÖlÜ sayisi 18 :49:
saldırann
menşeeli belli değilmiş
suriyeli mi Türkiyeli mi ? menşeeli
menşeeli olmazsa _aKİLİNN
Türk bayrağı açtı dışarı atıldı!
Akil İnsanlar Heyeti Başkanı Taha Erdem konuşmasına başladığı sırada söz alan Manisa Günebakış Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Mevlüt Çırakoğlu salona bayrak asmak isterken, Baskın Oran, Çırakoğlu’na provokasyon yaptığını belirterek tepki gösterdi. Tansiyon yükselince polis, Mevlüt Çırakoğlu’nu salonun dışına almak istedi. Yaşanan gerginliğin ardından Çırakoğlu otelin dışına çıkarıldı. Heyete tepki gösteren Çırakoğlu,
Only the registered members can see the link“Salonda neden Türk bayrağı yok?” diyerek tepkisine devam etti. Çırakoğlu çevredekiler tarafından sakinleştirildi
rselturk
11-05-2013, 16:07
Ölenlere rahmet,yaralılara acil şifa ve ölü ve yaralı yakınlarına baş sağlığı ve dayanma gücü diliyorum.Hiç umulmadık bir zamanda vatandaşın başına gelen şu olaya bakın! Allah beterinden korusun!...
Eğer bu olayın faili içerdeyse bunlar ya "ulusalcı" ya da "ergenekoncu" lardandır.Yok kökü dışardaysa mutlaka Suriyeli muhaliflerdendir.Benim aklıma başka şer odağı gelmiyor!:tongue::tongue::tongue::49::49::49:
Yarın unutulur. Merak etmeyin !!
Padişağımız yarın bir gündem oluşturur tamam işte.
Yazıklar olsun. Daha hangi yüzle televizyona çıkıpta konuşuyor.
Davutoğlu'ndan İlk Açıklama: 'Türkiye'nin Gücünü Test Etmeye Kalkmayın' ? Kac kere daha bu cümleyi duyucaz?
Yazıklar olsun ya. Bu bakan başka bir kelime bilmezmi ???
Son dakika
40 ölü 29 u ağır 100 yaralı var !!!!
Açıklama: 'Türkiye'nin Gücünü Test Etmeye Kalkmayın'bir bellemişler bu kelimeyı başka icraat yok.hadi gerekeni yapta görelim.
Açıklama: 'Türkiye'nin Gücünü Test Etmeye Kalkmayın'bir bellemişler bu kelimeyı başka icraat yok.hadi gerekeni yapta görelim.
Bencede ama sanmıyorum ! Hemen yeni bi gündem oluşturarak unutturmaya çalıştırıcaklar nasıl sa yiyen çok ayrancı çok !!
bayram tv
11-05-2013, 20:42
ölenlere ALLAH tan rahmet eylesin yakınlarına sabr ihsan etsin
balık hafızalı milletiz MİLLİ İÇKİMİZ hoşaf der yarın unutulur
suriye ye girmek için yapılan hazırlıklar bunlar. bedeli her seferinde halk ödüyor. yarın derbi var. bu olay hemen unutulur , işler yürür. yazzıklar olsun.
Büyüklerimizin açıklamalarını dinledimde resmen utanç veriçi hiç birinin umrunda değil yazıklar olsun. Çünkü onlarda biliyor yarın unutulucağını ,bakın en geç pazartesiye yeni gündem oluşturulacak. Padişahımız şimdiden hazırlıyordur.
43 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir ve bu ülkede halen ulusal Yas İlan edilmemiştir.
Yazıklar olsun.
aliharbiye
12-05-2013, 09:57
arkadaşlar hatay devlet hastahanesine kaldırılan bir çok ağır yaralı ölüymüş, yetkili bir doktor arkadaşım söyledi bana. 100. fazla ölü var. yaralı sayısıda çabası. geçmiş olsun. TC. olması beni çok üzdü. halen bu şerefsiz suriyelilere bakıyorlar. varya çarşıda istedikleri gibi dolaşıyorlar. bellerinde silah bomba patlayıcı mühimmat ne polis nede kimse onlara bir şey diyemiyor, allah sonumuzu hayır eylesin. doğru yolu görmek için daha kaç TÜRK uyruklu kişinin veya polisin ölmesi gerek. hükümet ya hemen istifa etmeli. yada bu şerefsiz suriyelilere sırt çevirmeli. yeter artık herkes korku içinde yaşıyor. geçen bir kaç gün önce iş yerimin önüne çıktım bir baktım suriye plakalı bir araç dükkanın önünde park yapmış sahibi ortalıkta yok. şöför koltuğuna baktım kimse yok. hemen sağa sola baktım yabancı yüzlü birilerini görünce gittim sordum orda park eden suriye plakalı araç sizinmi diye en sonunda birileri çıkıp benim dedi, hemen git aracı ordan dış bölgeye yada en az 200/300 metre aşağı al dedim. bana neden diye soruyor. yüzüne bir baktım şeytan diyor vur kır her tarafını allahta diyor vaz geç bir şey yapma diyor. neyse sen git çek dedim yoksa polis çağırıp, kaldırttıracam dedim. oda baktı çaresi yok. aldı arabayı gitti namusuz. bu gibi şeylere çok dikkat etmek gerekir. çok hassas şeyler bunlar.
Suriye hükümetinden Reyhanlı açıklaması!
Suriye Enformasyon Bakanı Umran el Zubi,
"Suriye böyle bir şey yapmamıştır ve asla da yapmaz çünkü değerlerimiz buna izin vermez" dedi. Bakan El Zubi, bu durumu yaratanın Türkiye'nin politikaları olduğunu, dolayısıyla sorumluluğun Türkiye'de olduğunu da söyledi.
Suriye hükümetinden Reyhanlı açıklaması!
Suriye Enformasyon Bakanı Umran el Zubi,
"Suriye böyle bir şey yapmamıştır ve asla da yapmaz çünkü değerlerimiz buna izin vermez" dedi. Bakan El Zubi, bu durumu yaratanın Türkiye'nin politikaları olduğunu, dolayısıyla sorumluluğun Türkiye'de olduğunu da söyledi.
bunların Türk olduğunu kim İnanır ? Siz :nono:: ortalığı soğutma bence !
muslum-baba
12-05-2013, 13:52
bayrak yasaklandı, Atatürk, posteri yasaklandı, daha ne bekliyorsunuz. siz bu memleketten. erdogan vur tutturdu suriye lideri esadta yükleniyor yayu sanene ne karışıyorsun bırak yesinler birbirlerini sen dünyanın liderimisin? arkadaş.. ....
bayram tv
12-05-2013, 14:17
bayrak yasaklandı, Atatürk, posteri yasaklandı, daha ne bekliyorsunuz. siz bu memleketten. erdogan vur tutturdu suriye lideri esadta yükleniyor yayu sanene ne karışıyorsun bırak yesinler birbirlerini sen dünyanın liderimisin? arkadaş.. ....
yesinler birbirlerini diyorsun 3 aylık bebek anne kucagında can verecek senin vicdanın rahat olacak öylemi onları oradan kurtarmayalım öylemi seni vicdanın la başbaşa bırakıyorum:mad2:
erdoganın suriye politikasına karşıyım ama şimdi orda öldürülen masum insanlarada yardım edilmeli çocuk demen öldürüyorlar şimdi izleyelim de öldürsünlermi zaten sınırda kamplar kuruldu yatacak yer gıda vs. ama kesinlikle muhaliflere silah vs. yardımı yaptılarsa bence yanlış yapılıyor
reyhanlıdaki olay için HALEN ULUSAL YAS İLAN EDİLMEDİ YAZIKLAR OLSUN BU DEVLETE
muslum-baba
12-05-2013, 14:53
yesinler birbirlerini diyorsun 3 aylık bebek anne kucagında can verecek senin vicdanın rahat olacak öylemi onları oradan kurtarmayalım öylemi seni vicdanın la başbaşa bırakıyorum:mad2:
erdoganın suriye politikasına karşıyım ama şimdi orda öldürülen masum insanlarada yardım edilmeli çocuk demen öldürüyorlar şimdi izleyelim de öldürsünlermi zaten sınırda kamplar kuruldu yatacak yer gıda vs. ama kesinlikle muhaliflere silah vs. yardımı yaptılarsa bence yanlış yapılıyor
reyhanlıdaki olay için HALEN ULUSAL YAS İLAN EDİLMEDİ YAZIKLAR OLSUN BU DEVLETE
daha önce ırak iran savaşı vardı türkiye karıştımı? kalmışın bana tarih dersi veriyorsun ve millete karışma onlarda sana karışmasın...adamın işi güçü esadla al bak esad ne yaptı hatayı bombaladı...iyimi oldu sence..dünyanın heryerinde insan ölüyor...
Şuan ulusal kanalda gelen bilgiye göre 157 vatandaşımız hayatını kaybettiği söyleniyor.
Bu bilgi hastanelerden gelen deniliyor .
Nur topu gibide Yayın yasağımız oldu.hayırlı olsun.
bayram tv
12-05-2013, 15:44
Şuan ulusal kanalda gelen bilgiye göre 157 vatandaşımız hayatını kaybettiği söyleniyor.
Bu bilgi hastanelerden gelen deniliyor .
Nur topu gibide Yayın yasağımız oldu.hayırlı olsun.
TAYYİP kızar o yüzden söylemezler:mad2::mad2::mad2:
muslum-baba
12-05-2013, 15:55
niye söylemiyorlar aptalca bir fikir neyse o doğruyu söylemek zorundadırlar ben diyorum gün geçtikçe şeriyat geliyor....
muslum-baba
12-05-2013, 16:00
İngiltere'de yayımlanan Sunday Telegraph gazetesi, Reyhanlı'da 45 kişinin öldüğü patlamalarla ilgili haberinde "Suriye'deki iç savaş Türkiye'ye sıçradı" dedi.
(aslında 45 değil 100 ölü vatandaşımız var)
aliharbiye
12-05-2013, 17:16
arkadaşlar hatayı esad bombalamadı bombalatmadı. TÜRKİYE üzerinden suriyeye giden patlayıcı muhimmatlar reyhanlıda ya hasbel kader patladı yada hükümetin beslediyi dinci direnişçi anti esad tarafı muhalifler yapmıştır. zaten reyhanlıda bir kaç gün önce suriyeli muhaliflerle kavga etmeşler. gerçi kavga suriyenin her sınrırında var. ama esad tarafı yapmamıştır her kim söylediyse veya çıkardıysa yalan söylemiştir bilginiz olsun. selametle.
rselturk
12-05-2013, 17:29
Bilanço ağır,şimdilik 46 ölü,13'ü ağır olmak üzere 50 nin üstünde yaralı.Beni asıl üzense Türkiyede 70 milyonun nefes alışını b,ile dinleyen Türk istihbarat örgütlerinin nasıl olupta bu terörist girişimi vaktinde engelleyememesi!...Demekki hükümetin istihbarat gücü sadece Türkiyede kendine muhalif olanlara odaklanmış!..Sınırların kevgire dönmüş olmasını hiç umursamamışlar. Girenler de çıkanlarda ister silahlı,isterse silahsız el sallayarak dolaşıyorlar.Bizimkilerede bol bol nutuk atmak kalıyor.Dahası yüzleri kızarmadan muhalefeti de suçlarlarsa hiç şaşmam doğrusu!...Allah sonumuzu hayretsin!...:nono:
bayram tv
12-05-2013, 17:40
cemcemcem66
12-05-2013, 18:23
yazilanlarin cogunu okudum anlamadigim birsey var cogu arkadas sanirim daha liseli ergen ülkenin ne oldugunu yada nereden nasil geldigini bilmeyen ergenler var (hepsi üstüne alinmasin) bir defa birsey yazmak icin yazi yazmak marifet degil ülkede bazi seyler degisirken bunu engellemek isteyen güclerin oldugunu nede cabuk unutuyorsunuz biryerlerde birseyler degistirlirken birileri bunu sadece izleyeceginimi düsünüyorsunuz azicik gözünüzü acinda etrafiniza bakin ülkede 4 aydir sehit cenazesi yok allaha sükür bu boslugu gören bazi odak gücler ki bunlari az cok sizde bilirsiniz ülkenin karismasi icin elinden geleni yapiyor buda sözüm ona esad denen itin üzerinden yapiliyor siz gazete okumuyorsunuz sanirim eger suriye olmasa budefa aleviler üzerinden bazi olaylar cikarmaya calisacaklardi ama ellerinde suriye gibi bir malzeme varken simdilik bu durum ikinci plana atildi bazi seylere bakarken olaylara önüne arkasina bakarak düsünmekte yarar var birileri bu ülkenin büyüdügünü görüyor birileride bunu engellemek icin elinden geleni yapiyor herseye düz mantikla bakmak bizim gibi OSMANLI torunlarina yakismaz bize yakisan sabirli olmak onlarda biliyorki türkün türkiyenin bu milletin ne kadar merhametli oldugunu ve biliyorlarki ne kadarda yeri geldigi zaman siddetli ezici oldugun size tavsiyem biraz olaylara daha dikkatli bakmaniz neyse kusura bakmayin ÖLEN INSANLARA ALLAHA RAHMET ETSIN YARALILARA ALLAHIM ACIL SIFALAR VERSIN
gacvokem
13-05-2013, 11:31
Avrupa Basininda Hatay Katliami...
- İngiliz BBC kanalı ..:
"saldırıyı el kaide bağlantılı el nusra cephesi üstlendi"
- İngiliz ITV kanalı ..:
"Türk hükümetinin desteklediği muhalifler Türkiye'yi kana buladı 116 ölü"
- The telegraf ..:
"Türk hükümeti şaka gibi açıklamalar yaparak hedef şaşırtmak istiyor, 140 dan fazla ölü"
- The sun gazetesi ..:
"hükümet yıpranmamak için saldırıyı haber yapmayı yasakladı"
- Fransız gazetesi Le monde ..:
Bir Türk atasözü derki..:
"Besle kar***ı oysun gözünü."
Türkiyenin desteklediği aşırı dinci suriyeli muhalifler Türkiye'yi kana buladı 120 den fazla ölü..!
uşaklı64
13-05-2013, 11:47
ölenlere allahtan rahmet acılı yakınlarına baş sağlığı temenni ederim türkiyenin başı sağ olsun bu yaşanan elim olay bir vahşettir bunların ***esi türkiyeyide içeri çekip karıştırmaktır yani suriye gibi iç savaşa sürükleyip parçalamaktır arkadaşlar uyanın burdan halkımıza sesleniyorum sağ duyulu olup tahriklere kulak asmayalım metanetli olalım devletimizin başındaki insanlar ne yapılması gerektiğini iyi bilirler ve ona görede cevabını iki misli vereceklerdir tekrar milletimizin başı sağ olsun.
Tam diplomatik temaslsr sırasındayyymışmıişşş!
şu hale bakın !
ellerinde Reyhanlı saldırılarıyla ilgili Jandarma İstihbarat Daire Başkanlığı’na ait bir takım gizli belgeler bulunduğunu açıkladı.
Redhack’in yayınladığı belgelerde saldırıya yönelik planlara dair istihbaratın 25 Nisan tarihinde elde edildiğine yönelik bilgiler görülüyor. Redhack, Jandarma İstihbarat Daire Başkanlığı’na ait olduğu iddia edilen belgeleri blog sitesinden paylaştı.
“SADECE BOMBALAR DEĞİL SANSÜR DE KATLETTİ”
Redhack sitesinde şu duyuruyu yayınladı:
“Elimize mail yoluyla gecen Hatay Reyhanlı patlamasina ait Jandarma İstihbarat Daire Başkanlığınin “gizli” belgeleri yayinliyoruz.
Reyhanli halkini sadece bombalar degil, sansur de katletti. Istihbarati cok onceden alinan bombalari eger “sirf savas ciksin” diye halkin arasina salarsaniz, boylede birileri oyununuzu bozar.
Gercekleri birilerinin ulastirmasi lazimdi, bizde bunu yapiyoruz. Korkmuyoruz cunku hayat korkaklari affetmez.”
İşte Redhack’in paylaştığı belgeler:
Unutuldu bile :( yazık çok yazık.
muslum-baba
22-05-2013, 19:23
Unutuldu bile :( yazık çok yazık.
erdoğanda bunu istiyordu herşey erdoğanın istediği gibi gidiyor....
AUDGIiHlXrc
gülün uşaklarıda hemen susturmuşlar kardeşimizi helal yani onlarada bu yakışırdı............2.24
akp yi de istemiyoruz deseydiniz yaa
rselturk
23-05-2013, 11:10
Büyük Ortadoğu Projesi adım adım ilerliyor.Türkiye de bu projenin Ortadoğu başkanı.İsraili yıllardır rahatsız eden Hizbullah denen örgütün destekleyicileri ile arasındaki bağı koparmak için bu örgüte en yakın noktadaki Suriyeden işe başlanmıştır.Bunu asıl destekleyici ve örgütün yaratıcısı olan İran da sıradadır.Türkiye ise "seçimle işbaşına gelmiştir" diye kucak açtığı ve avukatlığına soyunduğu bugünkü Filistin yönetimi Hizbullah örgütünün ne denli acımasız olduğunu ancak yeni anlamaya başlamıştır.Sözün özü,"Tavşana kaç,tazıya tut deme politikası" geri tepmiştir.Hakan 77 dostumuz ilk kez bu kouda haklı çıkmıştır.Kalın sağlıcakla.:tongue:
aliharbiye
25-05-2013, 08:46
Merhaba arkadaşlar dün akşam tv izlerken cumhurbaşkanı abdüllah gül beyefendi basın açıklamasından neymiş suriyedeki kardeşleri rahat uyuyamıyorlar diye kendide rahat uyumuyormuş. cumhurbaşkanına bir şey sormak isterim sen suriyelimisin yoksa TÜRKMÜSÜN? bana ne suriyedeki insandan besbelli türkiyeyi karıştırmak istiyorlar. sen önce kendi memleketinde olan TÜRK vatandsaşına sor bakalım hele hele hatay tarafında yaşıyan halka sor bakalım kimse rahat uyuyormu esnaf sitiftah bile etmiyor bırakın sitiftah etmeyi esnaf dükkan açmaya bile korkuyor. madem suriyeliler rahat uyuyamıyor diye onları evine davet et cümbür cemaat hep birlikte suriyeli kardeşlerinle birlikte yatın. cumhurbaşkanını ve onun düşüncesini taşıyan herkesi kınıyorum. yazıklar olsun. kaç kere yazacaz kaç kere söylüyecez. benim için önemli olan sadece TÜRK halkıdır diye. suriye vatandaşı rahat uyusun uyumasın beni ilgilendirmez. kendilerinin seçimi bu savaş istediler. savaşıyorlar. herhangi bir suriyeli rahat uyusun uymasın hiç umurumda değil benim umurumda olan sadece TÜRK halkıdır. ben sayın başbakanı ve cumhurbaşkanını kınıyorum. böyle zihniyete yazıklar olsun.
bayram tv
25-05-2013, 15:43
aliharbiye
25-05-2013, 16:34
Yazınızla ilgili bir şey daha yazıp eklemek istiyorum. başbakan konuşmasını dinlemeye ve şakşaklıyacak olana 250 lira bahşiş para veriliyor. sırf 250 lira için gidene sorarım, ölen TÜRK vatandaşlarımız geri gelecekmi? HAYIR. neymiş suriyeli kardeşlerinize iii davranın onları kovmayın. benim suriyeli kardeşim yok. bazı insanlarımızın fiatı keçiden bile ucun. anti sosyal az gelişmiş angut eçel vatandaş şakşaklar tabi neyin ne olduğunu bilmiyorlarki, kimse okumamış, zaten toplumunda zekalı olmasınıda istemiyorlar. kocaman bir yuh...
bayram tv
26-05-2013, 18:16
bayram tv
26-05-2013, 18:17
İşte başbakanın şakşakcıları .. İyi günler türkiye
bayram tv
26-05-2013, 18:21
Patlamada, acının sembolü haline gelen fotoğrafıyla bütün Türkiye ve dünyanın tanıdığı Döne Kuvvet’in (71) gözyaşları dinmiyor.Kızının ve küçük torununun ceset parçalarını yerden toplayan Döne Kuvvet'in feryatları ise yürekleri burktu.
53 kişinin hayatını kaybettiği Reyhanlı'daki korkunç patlamalardan geriye acı dolu hikayeler kaldı. İşte o onlardan birisi de kızı ve torunun kaybetmenin acısıyla iki elini havaya kaldırırken görüntülenen Döne Kuvvet'ti.
CESET PARÇALARINI, KOLLARINI TOPLADIM
Döne Nine patlama sonrası yaşadıklarını Zaman gazetesine anlattı. Selim Budak ve Nurullah Kaya imzalı haberde Döne Ninenin sözleri yürekler dağlıyor:
“Kızım Nadire, belediyenin yakınında bir hediyelik eşya dükkânında çalışıyordu. Öğle yemeği için eve gelmişti. Sonra tekrar işine gitmek için hazırlandı. Küçücük torunum Fatma Nur, ‘Teyzecik beni de götür' diye yalvardı. Annesi Kübra ile birlikte torunumun başına kırmızı kurdeleyi bağladık. Sonra giyinip kuşanıp teyzesi ile gittiler. Teyzesi aldı kucağına onu. Biraz sonra gümbür etti. Yer gök inledi. Hemen dışarı fırladım, peşlerinden gittim. Kızımla torunumun cesetlerini gördüm. Birbirlerine sarılıp gittiler. Yavrularım kucak kucağa gittiler. Ceset parçalarını, kollarını topladım. Yumuşacık kolları vardı. Her yerde parçalanmış cesetler vardı. Patlamanın olduğu yerde sular fışkırıyordu. Arabalar parçalanmıştı.”
Döne nine, "Bu zalimliği bir daha bize gösterme." diye Allah'a yalvarırken, gözyaşları içerisinde, “Savaş etmedik. Biz kime ne yaptık? Ne ettim yavrum? Ateşler yandı. Boşu boşuna gitti yavrularım." diyor.
Dünya Basınında Bu karenin yer aldıgı fotografın sahibi AA MUHABİRİ CEM GENCO.. Bu kareyi yakaladıktan sonra döne teyzemin elinden tutup onu sakinleştirmye calısmıs..