Orijinalini görmek için tıklayınız : Nilesat Uydusu ?
Arkadaslar Nilesat uydusu Turkiyeden izlenebiliyormu; izleniyorsa kaçlık canak gerekebilir bilgisi olan yardım edebilecek olan varmı...
Arkadaslar Nilesat uydusu Turkiyeden izlenebiliyormu; izleniyorsa kaçlık canak gerekebilir bilgisi olan yardım edebilecek olan varmı...
Kapsama alanı ve kanallar aşağıda...doğu bölgeler daha şanslı bu uydu için...
Only the registered members can see the link
aliharbiye
16-05-2013, 17:45
eğer antalyada ikamet ediyorsanız. sanırım en az 90cm. çanakla nilesat uydusunu çekebilirsiniz. ama tam olarak kaç kanal gelir bilemem, eğer 120cm. çanağınız varsa en az 700/800 kanal alırsınız. özellikle müzik kanalları çok güzeldir. tavsiyem olur.
Karabukte oturuyorum: buradan bu uyduyu kullanan arkadaslardan yorumbekliyorum: bilgi veren dostlara tesekkur ederim...
izmirden 90 cm çanak ile çok rahat alıyorum arap kanalları ağırlıklı bir uydu fta izlenen güzel film ve müzik kanaları var
meydancı
16-05-2013, 22:36
mbc ve müzik kanalları çok iyi
batı'da 90 lık anten yeterli, ancak bazı frekanslar için 100 veya 120 lik gerekir.
Karabukte oturuyorum: buradan bu uyduyu kullanan arkadaslardan yorumbekliyorum: bilgi veren dostlara tesekkur ederim...
ben bi aralar bakıyordum nil sata ama şimdi arabsata çevirdim spor kanalları için 150 lilik parabol çanağımı 90 lıkla zor alınır çoğu yayınlar bende karabükte oturuyorum bu uyduyu bulmak için eutelsatı yani dijitürkün yayın yaptığı uydunun sağ tarafında kalıyor uğraşırsan havaların açık ol:wave:masını bekle kolay gelsin
arkadaşlar bende denizlideyim sinyal kalitesi 45-50 gibi geliyor 85 lik çanakla 280 tane falan kanal buluyor şifresiz olarak bilginize...
aliusta32
17-05-2013, 12:28
ıspartada 90 lıl odaklamısı iyi bir çanak la sıkıntı yaşamıyorum tüm kanallar çıkıyor .
İstanbul Avrupa yakasından Next 1.10 disegc motorlu çanakla bu uyduyu bulamadım...izleyebilen var mı acaba Avrupa yakasından?
balkes123
17-05-2013, 17:39
aynen bende bulamadım yaa
hd kanal varmı bu uyduda.
isayurga
18-05-2013, 09:13
Nilesat uydusundaki irdeto2 şifreli kanallar EMU ile açılıyormu?Bilgilendirirseniz sevinirim.
graccus20
19-05-2013, 02:13
malesef irdeto 2 ler paylaşımla açılmıor..
izmirden 90 cm çanak ile çok rahat alıyorum arap kanalları ağırlıklı bir uydu fta izlenen güzel film ve müzik kanaları var
merhaba,bende izmir balçovada oturuyorum,jsc sport bildiğiniz üzere hotbirdden gitti.Balçovadan Nilesatı izleyebilir miyim acaba ?Yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı geceler...
Kapsama alanı ve kanallar aşağıda...doğu bölgeler daha şanslı bu uydu için...
Usta bu sitede kapsama alanlarını bulamadım. Sivas'tan sinyal alabilirmiyiz bu uydudan.??
emrecan21
06-08-2013, 11:34
nillesat uydusu 80 lik çanakla diyarbakırdan 1000 taneden fazla kanal alıyorum jsc1 hd jsc2 hd jsc3 hd jsc4 hd jsc5 hd yayında
Bu Nilesat uydusunu DİGİTURK'un boşta duran çanağını kurdum ama 250 tane tv kanalı çıktı. aliharbiye abi 600 700 tane kanal çıkıyor diyor diğer bir arkadaşta 1000 tane çıktı diyor ben anlamadım bu uydu SİVAS'tan mı sinyali iyi alınmıyor yoksa benmi tam ayarlayamadım yoksa ben buna 90 lık çanak eklersem daha fazla kanal alırmıyım???
super_sat
27-10-2013, 21:04
forumdaki nilsat talebi arkadaslar nilsat kayseriden doğuya gidildikçe kapsama artar doğu illerinde full ortalama 1000 kanal 90 cm çanak yeterli fakat kayseriden batıya gidildikçe izmire doğru en az 1m 50 cm tam ofset çanak gerekir fakat nilsat 201 uydusu batı kapsamı kuvvetli en düşük frekans 11900 V 27500 KTV PAKET Ortalama 180 kanal alınabilir fakat bir güzel haberde nilsat 7¤west batı eutelsat 7.8 west A Eutelsat 8 west C Uyduları nilsat uydususunu yukarıda bulunan frekans ayarlandığında ortalama 500 kanal çıkıyor türkiyenin her yerinden alınabilir sinyal oldukça kuvvetli frekanslara ulaşmak için Only the registered members can see the link yada www flysat.com.
Arkadaslar bir çok arkadas bulundukları yer bakımından kanal sayısını vs yazmışlar ellerine sağlık; fakat;
Ben Karabukten bu uyduyu bulamıyorum bir turlu 90 lık ofset 120 lik parabol var ama bulamıyorum anlamadım bu işi bir turlu.....
Arkadaslar bir çok arkadas bulundukları yer bakımından kanal sayısını vs yazmışlar ellerine sağlık; fakat;
Ben Karabukten bu uyduyu bulamıyorum bir turlu 90 lık ofset 120 lik parabol var ama bulamıyorum anlamadım bu işi bir turlu.....
Çok zor...resimde inceleyin...güneyde belki ama kuzeye çıktıkça uzaklaşıyor kapsama alanından
ben denizli acıpayamdan 120 cm motorlu ıle 500 tv kanalı cıkıyor kalıtelı canak ve lbn ıle kac kanal cıkar bılmıyorum
necoelektronik
03-05-2014, 21:33
öncelikle her keze selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankarada 120 lik canakla ben alamıyorum 7w batı da ama sinyal hiç gelmiyo sizce sebebi nedir sm 8800 pulas cihaz kullanıyorum ama netce alamadım..
kalamaki
03-05-2014, 21:40
Yukarıdaki kapsama alanını gösteren haritaya bakarsanız biraz zor görünüyor.
ilhanaktan
04-05-2014, 03:44
arkadaşlar 120 lık çanakla garantı ama surıyelıler ıstıyor genelde bursada ıstek cok bıldıgım bukadar
beaverss
04-05-2014, 07:18
120 cm çanakla yayınlar izlenir..
TOPRAK67
04-05-2014, 13:07
devrek te 150 cm bilsat motorlu çanakla %75 -80 sinyal alnıyor çanağın kalitesi de önemli şuan merkezi sistem olduğumuz için çanağı söktük :(