Orijinalini görmek için tıklayınız : Aciko 422X-522X Serisi Yazılımlarla ilgili sorunlarınız lütfen buraya yazınız
Arkadaşlar Aciko yazılımlarla ilgili tüm sorunları buraya başka konu açmayınız lütfen..
ACİKO TÜM SERİ YAZILIMLARI (Only the registered members can see the link)
kamilturhan
05-03-2006, 00:01
5226 aldıydım bir tavsiye üzerne... 1 kez yazılım attım eylül 2005 te. o gün bugündür bekle dur yazılım çıkacak diyee.. ne zaman yaww.. sıkıldım artık.. :(
5226 aldıydım bir tavsiye üzerne... 1 kez yazılım attım eylül 2005 te. o gün bugündür bekle dur yazılım çıkacak diyee.. ne zaman yaww.. sıkıldım artık.. :(
arkadaşım valla size acı bir gercegi söyleyecem aciko bu cihazlara artık yazılım vermeycekmiş..Firna temsilcisi ile görüştüm bana dedigi o.valla tavsiyem size cihazı scartla kullanıyorsanız goldmaster 30300 sky yazılımını atın .ilk önce boot dosyasını sonra yazılımı yukleyin ve cihazınız goldmaster 30300 sky olacaktır ..bendede aynı cihaz var ben bu sekil halletim
benim aciko 3222 var buna uymlu yazılım başka hangi cihazlarda var acaba.yani hangi cihazın yazılımını atarsam şifre çözer.
bu işlem benim cihaza da uyarmı.
malesef dedigim sizin cihaza uymaz..aciko 422 x 522 x serisi içindi yazılım çıkmayacagı.aciko 3222 serisi için bilmiyorum yazılım cıkarmı cıkmazmı :(
ExCaLiBuR
07-03-2006, 02:12
benim aciko 3222 var buna uymlu yazılım başka hangi cihazlarda var acaba.yani hangi cihazın yazılımını atarsam şifre çözer.
bu işlem benim cihaza da uyarmı.
Taplin,Akai,@sat,besat,Conax,Atlanta,Satech Metawere cihazlar için verilen tüm yazılımları kullanabilirsin
aciko 3222-3224 polsatlar ok 9.3.2006
dreamsoft 1.4.4.2 yazılımı denenmiştir yazılım attıktan sonra *** reset yapmayı unutmayın...
Absat Ok
TPS Ok
Cabo Ok
D+ Ok
Polsat OK
***** OK
iyi günler eseras arkadaşım bu yazılımı kullanabilirsiniz,bilginize.
çok teşekkür ederim kardeşim
Aciko 422x ve 522 x serisine yazılım arayan arkadaşlar ilk önce boot dosyasını yukleyerek Goldmaster yazılımlarını atabilirler
Aciko 4222 -5222cı uyan modeli gm 11300 cı
Aciko 4225 sky-5225 uyan gm 11400cım-30300 sky yazılımıdır
Yazılımları bu linkten bulabilirsiniz.Only the registered members can see the link
Sorun olursa yazılımlarda kilitlenme vs gibi burada yazınız.Yazılımı atmadan önce mutlaka boot dosyasını atınız yazılımlarda boot dosyası mevcuttur.
NOT
Goldmaster yazılımı atarken kanal listesi yerinden degil dosyayı masa üstüne alın yazılım ve boot yerinden yukleyiniz kanal listesi yerinden yuklemeye calırsanız yazılım yuklenmez
Serkan kardeş ben GM 11400 cime genellikle Aciko4225'in yazılımını atıyordum. Ancak son yazılımda kilitlenme oldu. Bu sorunu da yazılımdan önce ve sonra 16 Ağustos boot dosyasını atarak çözdüm. Eğer daha iyi verim almak istenirse GM nin orijinal yazılımını atabilirler. Geri dönüşümlerde de orijinal yazılımlar kullanılırsa iyi olur. Acikocu dostlar boot dosyası yazılımların içindedir.
Saygılar.:computer:
Serkan kardeş ben GM 11400 cime genellikle Aciko4225'in yazılımını atıyordum. Ancak son yazılımda kilitlenme oldu. Bu sorunu da yazılımdan önce ve sonra 16 Ağustos boot dosyasını atarak çözdüm. Eğer daha iyi verim almak istenirse GM nin orijinal yazılımını atabilirler. Geri dönüşümlerde de orijinal yazılımlar kullanılırsa iyi olur. Acikocu dostlar boot dosyası yazılımların içindedir.
Saygılar.:computer:
Oda uyar haklısınız.Bir aciko kullanıcısı olarak kendi menümüzün yazılımları çıkmaması gerçekten üzüyor.Ayrıca acikonun son cıkardıgı yazılım hatalı 4225 neden derseniz video link programı o yazılımda bir türlü çalıştıramadım.Video link kısmına tıklayınca ekranda pc 88 yazıyor ve pcden tv izlemeye izin vermiyor yazılım :( :(
Benimkinde de direkt şifre bölümüne geçiyordu videolink bölümü. İyide oluyordu hani. Kolaylık oluyordu.
Saygılar.
Acikonun menüsü çok sade bana göre goldmastere göre aciko menüsü ayrıca hızlı:( malesef yazılım çıkmıyor.Emre ile görüştüm malesef yazılım beklemen artık o cihazlara dedi :(
Evet Serkan birader dediğin gibi kullanım kolaylığı ve sadeliği açısından şimdiye kadar (yeni yazılıma kadar) GM 11400 cimde devamlı Acikonun yazılımlarını kullandım. Anlıyamadığım bir noktada şu; bizim ithalatçılar kendileri bir ar-ge kursalar ya? O çekik gözlülere vereceklerine o kadar dolarları bizim bu işi kıvıracak canavar gibi gençlerimiz belki daha iyi yazılım geliştirirler. Neden böyle hazır yiyiciliğe soyunuyorlar anlayamıyorum?
Saygılar.
hakann55
16-03-2006, 14:10
yeni dreamsoft yazılımı çok güzel ama malesef bir eksiği var 20 dakka içinde kanalları izlerken tüm kanalların yerlerin değişiyo..bunun haricinde çok güzel
bazı cihazlar için keyler veriliyor acaba hercihazın keyleri farklımıdır.bu aciko
Taplin,Akai,@sat,besat,Conax,Atlanta,Satech Metawere sadece bu cihazlar ile mi
aynı keylere sahiptir.
Aciko 422 x serisiine Goldmaster atıpta cihaz kitleniyorsa sadece yazılımdan sonra boot dosyası atın cihaz duzelecektir.
bazı cihazlar için keyler veriliyor acaba hercihazın keyleri farklımıdır.bu aciko
Taplin,Akai,@sat,besat,Conax,Atlanta,Satech Metawere sadece bu cihazlar ile mi
aynı keylere sahiptir.
Her cihazın keyleri farklı degil ama ident kısım ve yerleri değişik olabiliyor.
TARANTİNO
04-04-2006, 16:54
Acıko 4222 cı Yeni Yazılım
RF Modulatör Çalışan en son yazılım.RF çalışması için kumandada en altta en sol da bulunan TV/SAT tuşu ile TV moduna geçmelisiniz
teşekkürler tarantino yazılım için
®adakoglu
04-04-2006, 18:42
AÇİKO 4222 CI POLSAT AUTO Yazılımı foruma eklenmiştir.
®adakoglu
04-04-2006, 18:46
Teşekkürler Tarantino yazılımı foruma ekledim.saygılar.
emegi gecen vaqtandaşlarımı kutluyorum..
sevketensari
05-04-2006, 11:04
Bu Yzılımı 4225 SKY a yükleyebilirmiyiz?
Bu Yzılımı 4225 SKY a yükleyebilirmiyiz?
Yukleyemezsiniz..
sevketensari
07-04-2006, 20:45
peki çıkma şansı var mı? 4225 sky için
peki çıkma şansı var mı? 4225 sky için
Evet var yakın zaman içinde yazılım gelecek.Emre ile konuştum ben
TOPRAK67
07-04-2006, 21:30
Evet var yakın zaman içinde yazılım gelecek.Emre ile konuştum ben
bu emre kimdir
4225 e hangi yazılımlar uyar bilgilendirirseniz sewinirim
bu emre kimdir
4225 e hangi yazılımlar uyar bilgilendirirseniz sewinirim
emre acikonun temsilcisidir.forumlarda eMpReSaRiO diye geçer niki.4225 e goldmaster 11400 cım ve 30300 sky yazılımı uyar(scart baglantısı varsa ) ilk önce cihazınıza boot dosyası sonra yazılımı atın sorun olursa yazılımdan sonra yine sadece boot atınız
TOPRAK67
08-04-2006, 21:55
bilgi için teşekkür
Bizim aciko 4225 skya yeni yazılım çıkmayacak galiba:(:( bekliyoruz bakalım
sevketensari
17-04-2006, 07:35
Size aynen katılıyorum Cyfra paketini ilk çözen marka olan Aciko galiba müşterilerini çabuk unuttu. 4225 SKY modeli yazılımı güncellenmediği gibi yeni modeller 6225 7225 e yazılım daha çabuk geliyor.Ama hizmet bu olmamalı değil mi?
®adakoglu
17-04-2006, 08:19
Size aynen katılıyorum Cyfra paketini ilk çözen marka olan Aciko galiba müşterilerini çabuk unuttu. 4225 SKY modeli yazılımı güncellenmediği gibi yeni modeller 6225 7225 e yazılım daha çabuk geliyor.Ama hizmet bu olmamalı değil mi?
Firmalar eski modelleri unutmaya başladı.
Valla emre ile tekrar konuştum 2-3 gune kadar cıkacak diyor hadi bakalım ne olacak alıştım acikoya goldmaster menu zor geliyor:devilprv:
Valla arkadaşlar ben bile GM 11400 cim kullanıcısı olaraktan dört gözle bekliyorum Aciko yazılımını ama şimdilerde bulamıyoruz. Emreyide çok fena kızdırmışlardı bir başka forumda. Densizin biri sanki tüm suç Emreninmiş gibi gelmiş üstüne. Oda kızdığından la havle çekip kitlemişti sayfayı. Her zaman dediğim gibi Türk firmaları kapkaççı zihniyetiyle çalıştıkları için elindekini satıncaya kadar herşey çok güzel. Sattıktan sonra hemen unutuveriyorlar. Hele GM durmadan alıcı sürüyor piyasaya. Bu gibişle milyona varacak GM serileri. Ama geride kalanlara yazılımı vermiyor. Versede düğüne yetişmeyen kına hesabı oluyor. GM 11400 cim yazılımlarında olduğu gibi. Diğer firmalarda aynı. Birbirlerinden pek fakları yok. Ne diyelim inşallah kısa zamanda AC4225 Usky yazılımı çıkarda bizde seviniriz.
Saygılar.
Valla arkadaşlar ben bile GM 11400 cim kullanıcısı olaraktan dört gözle bekliyorum Aciko yazılımını ama şimdilerde bulamıyoruz. Emreyide çok fena kızdırmışlardı bir başka forumda. Densizin biri sanki tüm suç Emreninmiş gibi gelmiş üstüne. Oda kızdığından la havle çekip kitlemişti sayfayı. Her zaman dediğim gibi Türk firmaları kapkaççı zihniyetiyle çalıştıkları için elindekini satıncaya kadar herşey çok güzel. Sattıktan sonra hemen unutuveriyorlar. Hele GM durmadan alıcı sürüyor piyasaya. Bu gibişle milyona varacak GM serileri. Ama geride kalanlara yazılımı vermiyor. Versede düğüne yetişmeyen kına hesabı oluyor. GM 11400 cim yazılımlarında olduğu gibi. Diğer firmalarda aynı. Birbirlerinden pek fakları yok. Ne diyelim inşallah kısa zamanda AC4225 Usky yazılımı çıkarda bizde seviniriz.
Saygılar.
Hergun emreye soruyorum acikoy yazılımını bakalım almaya çalışıyorum diyor.Emre ne yapsın bütün suç adama atılıyor ama emrede suç yok biraz patronunda var desek daha iyi:)
way be ne cekmiş bu emre hayatı roman gibi
way be ne cekmiş bu emre hayatı roman gibi
Haklısınız :puah: :puah: valla roman gibi
ya bunu ikide bir niye yazıp oyalıyorsunuz 4 nisan
®adakoglu
25-04-2006, 22:58
ya bunu ikide bir niye yazıp oyalıyorsunuz 4 nisan
Açikonun son yazılımı üyelerin diger modellere istekleri var.Zaten bu yazılım şu an aktif olan yazılım.sadece D+ lar yok bu yazılımda digerleri ok.
shakeman
27-04-2006, 09:22
Arkadaşlar Aciko yazılımlarla ilgili tüm sorunları buraya başka konu açmayınız lütfen..
Üstat benim Aciko 6225 im var bunun yeni yazılımları çıkacakmı.Tekilaların gelme ihtimali varmı.ilgine teşekkürler
Üstat benim Aciko 6225 im var bunun yeni yazılımları çıkacakmı.Tekilaların gelme ihtimali varmı.ilgine teşekkürler
Su anda hiç bir cihazda yok gelirse mutlaka gelecektir
burhanali
28-04-2006, 11:49
Ustalar Acİko 3224 Yazilimi NezamanÇikacak İlgİlİlerİn Dİkkatİne
shakeman
28-04-2006, 23:19
Su anda hiç bir cihazda yok gelirse mutlaka gelecektir
Eyvallah üstat ilgine teşekkür.6225lerin yeni yazılımları çıkma ihtimali nasıl.Firma 322 serisine ilgi gösteriyor.Bizim yeni seriler Allah kerim.
Eyvallah üstat ilgine teşekkür.6225lerin yeni yazılımları çıkma ihtimali nasıl.Firma 322 serisine ilgi gösteriyor.Bizim yeni seriler Allah kerim.
322 x serisine ilgi gösterdikleri falan yok.bu grup birçok cihaz grupu ile aynı oldukları için diger marka yazılım cıkarınca 322 x lerede yazılım çıkmış.oluyor.6255 yazılımları biliyorsunuz surekli çıkıyor.Ama su an çıkmadı daha dogrusu hiç bir cihazda çıkmadı biliyorsunuz..Bekleyelim görelim
aciko322x nin son yazılımı varmı arkadaşlar.tesekkürler
®adakoglu
29-04-2006, 12:50
aciko322x nin son yazılımı varmı arkadaşlar.tesekkürler
Cihazınıza dreamsoft yazılımı yükleyebilirsiniz.
talimata uygun yükeleme yapınız.
Only the registered members can see the link adresinde geniş bir açıklama mevcuttur.
®adakoglu
29-04-2006, 12:51
yazılımların direk linki.
Only the registered members can see the link
tesekkürler renegade
aciko322x lerin yazılımlarını bulan arkadaşlar lütfen buraya bildirsin
ExCaLiBuR
29-04-2006, 13:56
tesekkürler renegade
aciko322x lerin yazılımlarını bulan arkadaşlar lütfen buraya bildirsin
D+ için editlediğim yazılım aşağıda kullanabilirsiniz
shakeman
02-05-2006, 22:54
Üstat bu 322 serisine ait herhalde 6225lerin gelme şansı varmı acaba?
Üstat bu 322 serisine ait herhalde 6225lerin gelme şansı varmı acaba?
Malesef su an değil.
RF Modulatör Çalışan en son yazılım.RF çalışması için kumandada en altta en sol da bulunan TV/SAT tuşu ile TV moduna geçmelisiniz
Yazılım 1 ci mesaja eklenmiştir.
kardeş aciko 322x ler için son yazılımı nasıl bulabilirim. tesekkür ederim şimdiden
eyupergelen
06-05-2006, 14:17
Acıko 4222 cı Yeni Yazılım
hocam yazılım hakkında yeterli bilgi vermemişsin polsat hispasat çözüyormu.tşkr.
polsat yok kardeş hispayı bilmiyorum ama olmaması lazım
vaneruydu
07-05-2006, 16:46
bu cihazlarının sorunlarını burda paylaşalım
Kardeş, n'olacak şu Türkiye'nin hali gibi n'olacak şu Aciko 4225 ve 5225 Usky ların hali? Ne zamandır ne yazılım veriliyor, nede bir verileceğine dair bir ip ucu.
Bu üvey evlatları kim sahiplenecek bir bilen var mı?
Saygılar.
vaneruydu
07-05-2006, 20:29
sen sky dan bahsediyorsun önemli olan ona yazılımın gelmesi degil acikonun şuan daki durumu batmak ide şu an yeni yeni kendine geldi piyasada kaç tane sky cihaz var acikonun adamlar makine sayısına bakıyor
Dostum, yurdumuzdaki ticaret anlayışı değişmedikçe ve biz tüketiciler gözümüzü açmadıkça daha çooook bizi kandırırlar. GM'nin 11000 seriside aynı durumda. Başka alıcılarda bunlardan farklı değiller.
Önemli olan satış sonrası müşteri menmuniyetidir. Müşteriyi küstürdüler, şimdi toparlamaya çalışıyorlar. Tabi bulabilirlerse.
Saygılar.
vaneruydu
10-05-2006, 10:07
Only the registered members can see the link***.rar.html
bu yeni keyler
vaneruydu
10-05-2006, 10:23
zaten teqilalar var arkadaşım ama elli giriş emu su daha gelmedi
topfield 300cı pro ya aciko yazılımı olurmu?
ExCaLiBuR
10-05-2006, 12:50
topfield 300cı pro ya aciko yazılımı olurmu?
Kesinlikle uymaz.Denemeyin
BEN de bir şey sorayım Aciko ya goldmaster yazılımı oluyor ya peki golmastera aciko yazılımı olur mu?
hangi modeline olur??
mesela 9400 e olur mu??
hangi modeline olur??
mesela 9400 e olur mu??
Goldmaster 9400 modellerine olmaz.jüpitech bodlu olan modellere olur,11000-20000 -30000 serisi cihazlara uyar.bir önceki açiko yazılımları goldmaster modellerinde sıkıntı veriyordu.tavsiyem her çihaz kendi yazılımını kullansın.
hazır kanal listesi ve düzenleme programı mevcutmudur acaba 3222 dcı yeni aldımda kanallrı düzenliyorum değişiyor ????
Bu sitede acikoya AİT TUM BİLGİLER VAR..Only the registered members can see the link kaça aldınız aciko 3224 cı yı:)
sunny 7010 d receiver ı verdim birde x dream modül vardı eşantiyondan beş para vermeden olay tamamdır serkancım çok güzel cihaz ama işte bu kanal durumu biraz acayip geldi ( bu arada verdiğin linkten dosya inmiyor şunları açıklamalı ekleseydin varya sana minnettar kalacağım)
Only the registered members can see the linkÜKLEME%20PROGRAMLARI burada yukleme programları var bende tam bilmiyorum ac 3224 serisine 422 veya 522 x serisi olsa tamamdı .
Sen biraz araştır olmazsa emreye ben sorarım size bilge verir burada aciko 3224 cı bana 90 dolar demişlerdi..
3222 dcı yı 160 ytl ye bulabilirsiniz bazıları fazla uçuyor malum işler yüzünden :)
aciko 3222 dcı son yazılım tarihi 2004 idi ve ilk defa metadream son yazılım 1,58 i attım ama kanal bilgisinde sorunlar oluyor cihazı fişten cekince ingilizce oluyor birde kumandası ağır işliyor burada yapılması gereken bir işlen yada exra bir yazılım mı atmam lazım bilgisi olan paylaşabilirmi teşekkürler
[QUOTE=Serkan Yılmaz]Only the registered members can see the linkÜKLEME%20PROGRAMLARI burada yukleme programları var bende tam bilmiyorum ac 3224 serisine 422 veya 522 x serisi olsa tamamdı .
buradaki programlara ulaşamadım :(
ExCaLiBuR
01-06-2006, 12:58
[quote=Serkan Yılmaz]Only the registered members can see the linkÜKLEME%20PROGRAMLARI (Only the registered members can see the link%C3%9CKLEME%20PROGRAMLARI) burada yukleme programları var bende tam bilmiyorum ac 3224 serisine 422 veya 522 x serisi olsa tamamdı .
buradaki programlara ulaşamadım :(
Aşağıdaki yazılımı deneyin
Only the registered members can see the link***-UPD-special-31-05-2006.zip
shakeman
01-06-2006, 13:57
Üstat arkadaşta aciko 3224 kart girişli receıver var.Cihaz opos kartla problemli çalışıyordu.7 derecedeki yayınların bir kısmı kırılıyordu.Daha sonra cihazın emosundan 7 derece çözülünce cihaz tüm kanalları düzgün gösteriyor.Ama cihaza opos kart takılınca yine problem çıkarıyor.Güncel dosyanın atıldığı opos kartı taktığında kanallarda şifreli yazısı çıkıyor.Bunun tedevisi mümkünmüdür.Yardımınıza şimdiden teşekkür.
[quote=MayVAZ]
Aşağıdaki yazılımı deneyin
Only the registered members can see the link***-UPD-special-31-05-2006.zip
verdiğiniz link çalışmadı com olarak girdim 03/06/2006 olanını yükledim her şey güzelde basketçiler uçtu uğraştım uğraştım bir türlü doğru yapamadım hangi satıra ne şekilde giriliyor ki olamadı ????:(
shakeman
04-06-2006, 18:12
Üstat arkadaşta aciko 3224 kart girişli receıver var.Cihaz opos kartla problemli çalışıyordu.7 derecedeki yayınların bir kısmı kırılıyordu.Daha sonra cihazın emosundan 7 derece çözülünce cihaz tüm kanalları düzgün gösteriyor.Ama cihaza opos kart takılınca yine problem çıkarıyor.Güncel dosyanın atıldığı opos kartı taktığında kanallarda şifreli yazısı çıkıyor.Bunun tedevisi mümkünmüdür.Yardımınıza şimdiden teşekkür.
Sevgili üstatlar 4 gün önce istediğim yardıma cevap gelmedi.Lütfen ilgilenirseniz sevinirim
Sevgili üstatlar 4 gün önce istediğim yardıma cevap gelmedi.Lütfen ilgilenirseniz sevinirim
Sorudugunuz soruyu kurallara bakarak sordunuzmu 4 gun degil 40 gun gecsede kimse cvp vermez :46:
shakeman
05-06-2006, 19:42
Sorudugunuz soruyu kurallara bakarak sordunuzmu 4 gun degil 40 gun gecsede kimse cvp vermez :46:
Teşekkür acemiliğime geldi.özür dilerim.
metadream 1.5.8 ile 1.6.4 arasında ne fark vardır daha önce 1.6.2 yi aciko 3222 dcı ya attım sinyal almama problemi oldu sonra yine 1,58 e geridönmüştüm nedenini bilen varmıdr
montecarl11
01-09-2006, 20:59
aciko 3224 var cihazıma hangi leodarı atmam lazım dremsoft yazılımınımı yoksa
metaderam yazılımımı atmam gerekir teşekkürler....
ozhaloaga
14-09-2006, 11:19
elimde aciko ac 3222 cihazım var ön panelde str yazıp açılmıyor yardımınızı bekliyorum
elimde aciko ac 3222 cihazım var ön panelde str yazıp açılmıyor yardımınızı bekliyorum
Yazılım atmayı denediniz mi? Cihazınız yazılım alıyormu
ozhaloaga
14-09-2006, 11:42
hocam cihaz yazılım alıyor daha yeni yine attım amadediğim gibi strt yazıyor açılmıyor
ExCaLiBuR
14-09-2006, 23:12
hocam cihaz yazılım alıyor daha yeni yine attım amadediğim gibi strt yazıyor açılmıyor
Hangi yazılımı yüklediniz.Farklı yazılımlar ile deneyin.Dreansoft,Metadream 1.5.8-1.6.x vb
muratcoban
16-10-2006, 14:47
Arkadaşlar bende aciko 3224 diye bir makina elime geçti bende ona yazılım attım ama şimdi önünde on yazıyor ve çalışmıyor. Yazılımda almıyor.
eMpReSaRiO
31-10-2006, 00:38
Guncel ACİKO 422 X VE 522 X SERİSİ YAZILIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ.. (Only the registered members can see the link)
Yazılımlarla ilgili sorunlarınızı lutfen bu konuya yazınız
Tps auto arkadaşlar 4225 sky
bu yazılımı 422cı ya atabilirmiyiz AC 5225 Ultra SKY atılıyor vede sorunsuz çalışıyor acaba buda atılamazmı 11300cı vede daha bir çok yazılım atıulıyor aciko422cıya bildiğim kadarıyla ya bu yazılım atılıyoırmu denendimi acaba yada bilgisi olan varmı bu konuda
bu yazılımı 422cı ya atabilirmiyiz AC 5225 Ultra SKY atılıyor vede sorunsuz çalışıyor acaba buda atılamazmı 11300cı vede daha bir çok yazılım atıulıyor aciko422cıya bildiğim kadarıyla ya bu yazılım atılıyoırmu denendimi acaba yada bilgisi olan varmı bu konuda
Atabilirsiniz DENEDİNDİ
dredmani
31-10-2006, 23:32
Emek harcayan herkese tşk. Rf çıkışı için yine tv/sat tuşuna basmak gerekiyor mu? yoksa direk olarak mı geçiyor.
bosborus
31-10-2006, 23:54
çok teşekkurler emegi geçen herkese
aciko ve goldmaster cıların gözü aydın millet öldü öldü dirildi yazılım diyerek,inşallah birdaha arası bu kadar açılmaz yazılımların...
emek verenlerin ellerine sağlık :clap2::clap2::clap2:
Emek harcayan herkese tşk. Rf çıkışı için yine tv/sat tuşuna basmak gerekiyor mu? yoksa direk olarak mı geçiyor.
Tv sata basıarak geçiliyor
zxcvbn10250
01-11-2006, 02:32
şifre değişiminde yayın kesılıyormu tpslerde yoksa fark edılmıyormu,ayrıca yazılım çıkması neden uzuyoki çok modelide yok ne kadar sure tps auto
Kardeşler bu yazılım empresario ve Serkan kardeşlerimin gayret ve çabalarıyla bizlere getirildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizler bu yazılımınbir müddet keyfini çıkaralım. TPS paketi sanırım haftalık olması lazım. Süresi dolunca ustalar bir çaresine bakalar. Olmasa bile benim için önemli değil. Yazılımın bis bölümünün satırlarının çok olması ve çalışmasıdaha önemliydi. Ve çalışıyor.
Emeği geçenlere tekrarteşekkürlerimi sunuyorum.
Saygılar.
recepolmez
01-11-2006, 20:35
Arkadaşlar incelediğim kadarıyla biss menüsünde ntv kanalına ait şifreler yok bunları daha sonra eklediğimizde çalışırmı
Arkadaşlar incelediğim kadarıyla biss menüsünde ntv kanalına ait şifreler yok bunları daha sonra eklediğimizde çalışırmı
Maç başlayınca bakarız:)
zxcvbn10250
02-11-2006, 02:34
d+ları yeni şifreylede olmuyor nagra2 destegi yokmu
Nagra 2 destegi malesef yok yetkililere iletecem...
sevketensari
02-11-2006, 09:29
4225 sky yazılımı ile TPS ler gerçekten süper. Biss kısmındaki tüm kanallarda okeydir.yalnıs SRG keyleride girdiğim halde açılmıyor. Birde 4225 sky lar 2 slot ve bir gömülü modülden oluşuyor. bunu biliyoruz. Bende yeni yazılımı yüklediğimde 2 slotta olan X dream Orion modüller galiba çakışıyor. ve emu açıkken 12 li S.Wiew ve diğerindeki Free X paketleri bir arada açılmıyor. Fakat enteresan 6.9.2005 tarihli orjinal yazılımı yüklediğimde 2 modüldeki paketlerde birbiri arasında rahatlıkla geçebiliyor. ve tabi bu seferde emu ile tps leri seyredemiyorum.Sayın Emre beye ve çok özel insan Serkan beye ifade etmek istedim.:clap2:
zxcvbn10250
02-11-2006, 15:11
Nagra 2 destegi malesef yok yetkililere iletecem...
ilgınıze tesekkurler crypto woksten cartoon networkte çözmuyor hotbirddekie europe ve jetix ok tabii
uyducu by07
02-11-2006, 17:25
arkadaşlar aciko 4222 cı da rf den görüntü alamıyorum sebebi yazılımda acaba daha önce sorun yoktı 31 10 2006 yazılımını attım scart girişi çalişıyor
yazılımları hazırlayan arkadaşlara teşekkürler
®adakoglu
02-11-2006, 19:23
Arkadaşlar bende aciko 3224 diye bir makina elime geçti bende ona yazılım attım ama şimdi önünde on yazıyor ve çalışmıyor. Yazılımda almıyor.
Cihazınıza yeni orjinal yazılım yükleyiniz.Yazılımı yükleme yaparken Bilgisayar ekranında yazılım yüklendi diye bilgi gelir cihaza müdahale etmeyiniz.Çihazın ekranında 30 dan geri saymaya başlar.bu sayma işinin bitmesini bekleyiniz.
®adakoglu
02-11-2006, 19:25
arkadaşlar aciko 4222 cı da rf den görüntü alamıyorum sebebi yazılımda acaba daha önce sorun yoktı 31 10 2006 yazılımını attım scart girişi çalişıyor
Yazılımdan sonra cihazın kumandasından tv sat tuşuna basınız.RF calışması gerekir.
zxcvbn10250
02-11-2006, 19:45
sık yazılım çıkartırlar son yazılım guzel ama nagra2ler ve hotbirdeki cartoon netvork cryptoworsten diğer makınalarda çözuldugu halde 4222de yok
arkadaşlar benim 4222 cı ya bu yazılımını attım ama ingilizce bir yazı çıktı ve cihaz çalışmadı yardım lütfen
arkadaşlar benim 4222 cı ya bu yazılımını attım ama ingilizce bir yazı çıktı ve cihaz çalışmadı yardım lütfen
Boot dosyasını atınız yazılımdan sonra Birinci Mesaja Ekledim
SRG kanallarını izleyemeyen arkadaşlar, yazılımdaki tüm 009400 yazılı satırları tek tek silin. Ve şu an aktif olan 009400 OD diye başlayan keylerini yeniden yazın açılıyor. Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
SRG kanallarını izleyemeyen arkadaşlar, yazılımdaki tüm 009400 yazılı satırları tek tek silin. Ve şu an aktif olan 009400 OD diye başlayan keylerini yeniden yazın açılıyor. Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
Sagol emmi abi.Yazılımdaki NAGRA 2 konusu yazılımı yapan muhendise iletildi yeni yazılım bugunlerde burada olur.ACİKO Sürprizlerinide devam.:45:
Sekan kardeşim, burası bildiklerimizi paylaşma forumu. Herkes kendi alıcılarıyla ilgili bildiklerini yazarsa yeni başlayan arkadaşlarda yararlanmış olurlar. Bizde ustalardan veya kendi deneyimimizle öğrendiklerimizi burada paylaşıyoruz.
Dedim ya supersatforumcu olmak bir ayrıcalıktır diye. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Saygılar.
herkese hayırlı olsun.yazılımlar herkes ulassın diye TNT DEPO yada eklenmiştir.
zxcvbn10250
03-11-2006, 04:22
Sagol emmi abi.Yazılımdaki NAGRA 2 konusu yazılımı yapan muhendise iletildi yeni yazılım bugunlerde burada olur.ACİKO Sürprizlerinide devam.:45:
acıko bızı utandırdi tesekkuler
sevketensari
03-11-2006, 09:34
bugün 06.15 den beri tps ler auto yapmıyor. yazılım bekliyoruz.......:(
ewet arkadaşım bunu 4222 cihaza atabilirsin denedim açıyor emrecim çok sağol
:45:
sevketensari
03-11-2006, 13:25
arkadaşım ne açıyor? tpsler auto yapmıyor 4225 sky da şu an:(
zxcvbn10250
03-11-2006, 15:17
özel loaderla sadece keyler yuklenerek olmazmı
®adakoglu
03-11-2006, 15:23
özel loaderla sadece keyler yuklenerek olmazmı
Malesef keylerin yüklenmesi mümkün deyil.Sadece bir tane *** yüklenebiliyor.TPS ler için.
®adakoglu
03-11-2006, 15:24
arkadaşım ne açıyor? tpsler auto yapmıyor 4225 sky da şu an:(
TPS keyleri degişti keylerin yazılıma fixlenmesi gerekiyor.
kullanıcı
03-11-2006, 15:34
Arkadaşlar, denme imkanı olan şuna bir bakabilir miyiz?
zxcvbn10250
03-11-2006, 15:44
Ne kadar çabuk olursa okadar uzun omurlu nagra2 desteği unutlmaz inşallah çok az modeli var ama neden yazılımda zorlanıyor anlayamadım
hocam 4222 cı cihazım var test yuazılımı dediğiniz yazılımı atmıstım biss kanalları calısmıyordu sürekli nete girme sansım yok su anki yazılımla çalısıyormu?basket belgesel hiçbiri yoktu fark varmı yard için simdiden tskrler
kullanıcı
03-11-2006, 17:14
Arkadaşlar, denme imkanı olan şuna bir bakabilir miyiz?
Olmadı arkadaşlar ekranda Er5 hatası verip kalıyo.
zxcvbn10250
03-11-2006, 19:53
ne zaman yazılım çıkacağini bilen varmı
hocam 4222 cı cihazım var test yuazılımı dediğiniz yazılımı atmıstım biss kanalları calısmıyordu sürekli nete girme sansım yok su anki yazılımla çalısıyormu?basket belgesel hiçbiri yoktu fark varmı yard için simdiden tskrler
Hepsi full çalışıyor:45:
sevketensari
04-11-2006, 11:18
tps ler artık açılmıyor.yazılım veya soft cam dosyası gelecek mi? yine bakıyorum sunny ve kaonlarda yazılım aynı gün çıkıyor ama acikolardan bir haber yok..........:46:
serkan yılmaz hocam forumunuza yeni üye oldum
bu forumdaki ilk mesasjımdır
çalışmalarınızı ve araştırmalarınızı başka forumlardan yaklaşık 3-4 yıldır izliyorum
teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.
recepolmez
04-11-2006, 14:30
Arkdaşlar bu yazılımda cw desteği varmı. Jetix ve cartoon network izleyebilirmiyiz
serkan yılmaz bu yazılkım gm 11000 serilerinde atılıyopr anladığım kadariyle fakat benim cihaz gm 30700mx hangi yazılımı atmam lasım aciko dan bilgi veriseniz sevinirim
Arkdaşlar bu yazılımda cw desteği varmı. Jetix ve cartoon network izleyebilirmiyiz
evet izleniyor hatta dün aksam arasıra tps ler ve absat açıldı
:::Aciko 4221 FTA-4222 CI-4225 SKY Guncel Yazılımları:::31 10 2006
*emu aktivasyon kodu menu 7777 tuşlarsanız altta yeşil ısık yanakcaktır.
*emuya menu 6382 master kodunun dısından modul arabirimi yerinde *** code(video link) Bölümündeden ulaşabilirsiniz..
*Yazılımı attıktan sonra Cihazda kumanda çalışmama kanal ilerlememe gibi şeyler olursa Bu DOSYAYI (Only the registered members can see the link) yukleyiniz
*YAZILIMI ATTIKTAN SONRA YENİ KEYLERİN AKTİF OLABİLMESİ İÇİN *** BÖLÜMÜNE GİRİNCE TV RADİO TUSUNA BASMANIZ GEREKMEKTEDİR..
YAZILIMLARDAKİ YENİLİKLER
*Çoklu Biss Kanalları Çalışma Sağlanmıştır..
*Biss Kanalları Full Ok(Belgesel-Futbol-Basket)
*Tps auto ok, (MULTİVİZYON 7 Üzerinde Bekleyiniz)
*Private *****(Gece 1den Sonra auto)
*D+ ok (Desteklemiyor)
*Sirius ok ( hustler blue-hustler tv)
* e europe-Jetix(Hotbird ok)
*Hot x tv-hox x ****** ok( Astra)
*Premier ok(Guncel keyler gelince okey) Astra
*Absat ok,
*Mediapark ok,
*srg swiss ok(Guncel Keyleri Giriniz)
serkan hocam bu yeni yazılım çok süper oldu eski yazılım uyuz ediyordu suan absat tps falan gitti gerci dün aksam absat kanalları ve arda multiler acılıyor fakat 1 dakika ya izliyorum ya izleyemiyorum sonra sifreye giriyor artık 15 dakika gelmiyor normalde olması gereken bu mu yoksa benim cihazdamı sorun var galiba sizin tps auto dediğiniz seyi çok ii anlamadım ama cryptoworks lar falan açık cihazım 4222 cı
arkadaşlar ben 4222 cı ya yazılımı yükledim fakat sadece bir gün kanalları izleyebildim.bu gün epey uğraştım açılmıyor keyler tekrar mı değişti acaba vede biss bölümündeki kanallar çekmiyor.yardımmmmmmmm
Yazılımda TPS VE ABSAT Paketi çöktü arkadaşlar
Arkadaşlar bu son yazılımla D+ ları çözebiliyormusunuz? Ben GM 11400 cime yükledim ama şifreleri doğru girmeme rağmen açılmadı. Sizlerde durum nasıl? Acil olarak bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
Arkadaşlar bu son yazılımla D+ ları çözebiliyormusunuz? Ben GM 11400 cime yükledim ama şifreleri doğru girmeme rağmen açılmadı. Sizlerde durum nasıl? Acil olarak bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
Malesef açmıyor usta.Desteklemiyor :v6cry:
Sağol Serkan kardeş. Bende eski acikoyu tekrar yükleyim bari napalım. Yardımın için teşekkürler.
Saygılar.
Sağol Serkan kardeş. Bende eski acikoyu tekrar yükleyim bari napalım. Yardımın için teşekkürler.
Saygılar.
Bende Yukleyeyim bari eski dosyalar forumda var zaten :)
Ayrıca LA LİGA Futbol Yayınlayan Kanalıda açılmıyor malesef.
serkan hocam dediğiniz kanalı izlemek için bis bölümüne
yeni *** satırı ekleyip keylerini girmeme rağmen kanalı açmadı
ancak yine bis bölümündeki mevcut ilk satırdaki keyleri değiştirererk
bahsedilen kanala ait keyleri girince kanal açıldı
ayrıca aynı işlemi diğer *** satırlarında yaptığımızdada açılmıyor
saygılar..
Yazılımdaki eksiklikleri söyleyecez bakalım arkadaşlar.Emre usta ilgilecektir bu olayla merak etmeyiniz..
Ayrıca LA LİGA Futbol Yayınlayan Kanalıda açılmıyor malesef.
hocamtabi siz daha ii bilirsiniz ama bence provider lar bulunsa la liga maçlarını çözer çünkü 27 tane *** girişi var
sevketensari
06-11-2006, 12:49
Bu yazılımın en büyük artısı tps keyleri satırlara girince açıyor. daha önceki yazılımlar açmıyordu hex dexlerle uğraşmaktan kurtuldum yalnız 6.9.2005 tarihli yazılım yüklü iken cihaz x cam orionu destekliyor her iki slottada yer alan orion modüllerdeki yasal ***** kartları geçiş yaparak açıyordu. buy yazılımda emu açık iken x cam orionu takınca emu kitleniyor. ve her iki slot aynı anda çalışmıyor.Birde E! ve Jetix cw olarak bu yazılınla açıyor. Cartoon network ise açılmıyor.Bu kanal diğer cihazlarla acaba açılıyor mu?_
eMpReSaRiO
06-11-2006, 13:21
D+ ı test edin, *** yoksa *** girin
TPS yeni liste eklidir.
Arkadaşlar yazılımı birinci mesajdan alabilirsiniz..
sevketensari
06-11-2006, 13:31
emre abi süpersin sen
Arkadaşım Teşekkürler.
eMpReSaRiO
06-11-2006, 14:22
D+ çalışıyomu bir bakında haber verin... Ben deneyemedim.
ntv falan eklenmişmi hocam birde 4222cı ya ekleyebiliyoruz değilmi
ahmet pir
06-11-2006, 14:42
d+ denedim calışıyor ellerin dert görmesin teşekürler benim cihaz 11400 dönüşümlü acıko ya cevirdim gayet iyi calışıyor.
ya ustacım bunu yaparken şu okeyde bekleyince kilitli kanal 30 saniyede açılıyor bunuda bir düzeltelim çaLIŞMALARA TEŞEKKÜR EDERİZ iyisiniz
Arkadaşlar yazılımı fırsatı olan birisi deneyip sonucu yazsın lütfen. Valla sen olmasan empresario kardeş GM 11000 sericilerle, Acikocular ortada kalakalmıştık. Ellerine ve emeğine sağlık. Teşekkürler.
Saygılar.
yavuzdilek
06-11-2006, 20:54
D+ nedir arkadaşlar? Okudum ve anlamadım da...:(
Teşekurler emre hemen deniyorum
tşk ler emre yazılımlar için
Yazılımd d+ lar acıyor.tps auto hayırlı olsun . aciko buyuksun
TARANTİNO
06-11-2006, 21:51
Yazılımlar gm nin ci ve cim modellerinde sorunsuz çalışıyor...tps ler 30-40 saniyede açılılıp bissler full çalışıyor...
fakat gm 20200 fta da 4221 fta yazılımı yüklenince cihazda ses sorunu ve ön display yok oluyor...
Yazılımlar gm nin ci ve cim modellerinde sorunsuz çalışıyor...tps ler 30-40 saniyede açılılıp bissler full çalışıyor...
fakat gm 20200 fta da 4221 fta yazılımı yüklenince cihazda ses sorunu ve ön display yok oluyor...
Bilgi İçin teşekkurler tarantino:45:
recepolmez
06-11-2006, 22:51
Ustalara teşekkür ederiz. Elleriniz dert görmesin.Bu makinayı aldığım için pişman olurken imdadıma yetiştiniz.Çünkü diğer makinalrda güncel yazlımlar hızla gelişirken aciko biraz geri kalmıştı.Sağolasaınız
recepolmez
06-11-2006, 23:07
Ustam bu keylerde biss menüsünde hala ispanya liigini yayınlayan kanalın keyleri yok. Birde tpslerde takılma oluyor bu normalmi
Ustam bu keylerde biss menüsünde hala ispanya liigini yayınlayan kanalın keyleri yok. Birde tpslerde takılma oluyor bu normalmi
Takılma tpslerde bende yok. La liga macı yayınlansın ekleyerek acacak mı bakmamız laızm.Olmazsa ilk idente gireriz:)
serhan78
06-11-2006, 23:19
serkan kardeşim aciko yazılımları için şahsınıza çok teşekkür ederim.Elinize sağlık.Çalışmalarınızda başyarılar dilerim.
usta bu asfa 4222cı yazılımını aciko 4222 cihazıma yükledim tps hariç hepsini açtı bir tek tps paketini açmadı neden olabilir
yazılım tarihi 06 11 2006 olmasına rağmen
usta bu asfa 4222cı yazılımını aciko 4222 cihazıma yükledim tps hariç hepsini açtı bir tek tps paketini açmadı neden olabilir
yazılım tarihi 06 11 2006 olmasına rağmen
Kanal üzerinde bekleyiniz.Ve yazılımı yukledikten sonra tv radio tusuna basarak keyleri resetleyiniz..
sevketensari
07-11-2006, 12:33
tpsler full ve takılmadan açılıyor 4225 sky
yazılımı godmaster 11400 yükledim sinyal olduğu halde kanal bulmuyor
hallederiz
07-11-2006, 14:17
paylaşım için teşekkürler
ekomanya
07-11-2006, 14:27
ustam 4225 sky sorunsuz çalışıyor fakat 4222 cı yeni yazılım yüklememize ve *** reset atmamıza rağmen tps paketini açamıyor yaklaşık 10 dak. dır kanal üzerinde bekliyoruz ama sonuç yok...
sorun ne olabilir?
saygılar
salihamidzic
07-11-2006, 16:25
ustam 4225 sky sorunsuz çalışıyor fakat 4222 cı yeni yazılım yüklememize ve *** reset atmamıza rağmen tps paketini açamıyor yaklaşık 10 dak. dır kanal üzerinde bekliyoruz ama sonuç yok...
sorun ne olabilir?
saygılar
hocam valla canavar gibi acıyor dün baktım acıyordu modelim 4222 cı
ekomanya
07-11-2006, 16:41
şu anda tekrar cihaza reset attım yazılımı 2 kere yükledim *** reset ve işlem tamam şu anda açıyor emeklerinize sağlık
yavuzdilek
07-11-2006, 17:43
Merhaba, bugün Aciko 4225 için olan yazılımı Goldmaster 15400 CIM receiver attım herhangi bir sorun olmadan. Bootu attım önce ve sonra yazılımı. Receiver açılınca check new firmware diyor ve ne cihaz üstünden nede kumandadan hiç bir komut almıyor. Ne yapılabilir? Sadece fişi çekmek kalıyor cihazı kapatmak için. Saygılar...
arkadaşım yazılımdan sonra tekrar boot atman gerekiyor. boot yükle düzelmesi lazım.
metermen
08-11-2006, 23:59
harikasınız elinize saglıkkk :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
Kanallar açıyor super sekilde..
sevketensari
09-11-2006, 09:12
HERŞEY SÜPER ÇALIŞIYOR. BİRDE TPS YAZILIMI CUMA DEĞİŞİYORKEN MESELA CUMATRESİ GELEBİLSE ÇÜNKÜ MAÇLAR SÜPER FİLMLER HEP HAFTA SONU:praying:
evet hocam ya goldmaster 9400 lere falan her hafta çıkıyor su acikolarada çıksa mümkün olmazmı ayrıca ntv konusunda gelişme varmı
evet hocam ya goldmaster 9400 lere falan her hafta çıkıyor su acikolarada çıksa mümkün olmazmı ayrıca ntv konusunda gelişme varmı
İnşallah:praying: :praying:
11200 e 4221fta yazılımı attım recevıer calısıyor ama cıhazın üstündekı yazılar gıttı bı sakıncası varmı yardım
11200 e 4221fta yazılımı attım recevıer calısıyor ama cıhazın üstündekı yazılar gıttı bı sakıncası varmı yardım
Yok olmaz sanırım..
TARANTİNO
09-11-2006, 20:46
11200 e 4221fta yazılımı attım recevıer calısıyor ama cıhazın üstündekı yazılar gıttı bı sakıncası varmı yardımGm Fta larda Cihazın sesindede sorun oluyor...
turksatt
10-11-2006, 17:47
arkadaşlar son yazılımdan sonra biss bölümünde 27 adet *** ver 3-4 tanesini biliyorum diğerleri hangi kanallar için acaba bilen varmı?
arkadaşlar son yazılımdan sonra biss bölümünde 27 adet *** ver 3-4 tanesini biliyorum diğerleri hangi kanallar için acaba bilen varmı?
Kardeş keylerin en altında üzerinde bulunduğun satırın hangi kanala ait olduğunu yazıyor. Bir bak istersen. İyi seyirler.
Saygılar.
bu ntv isi ne oldu ya hala ses yokmu
bu ntv isi ne oldu ya hala ses yokmu
Ntv için ilk idente şifreleri girin acın sorun yok yani..
yazılımları hazırlayan memgi geçen tüm arkadaşlar emeklerine sağlık
14 Kasim 2006 Ya Aİt Tps Auto Yazilimlari Geldİ Bİrİncİ Mesajdan Alabİlİrsİnİz.. Sevgİlİ Emreye Sonsuz TeŞekkurler
sevketensari
14-11-2006, 15:52
evet sonsuz teşekkürlerimizle. Sağol emre hocam.........:45:
zxcvbn10250
14-11-2006, 16:14
sayın serkan yılmaz kolay gelsin sonsuz saygılar
Yine harikasınız arkadaşlar. Bizleri çok mutlu ettiniz. Allahta sizleri mutlu etsin. Başka ne deyim. O ileri geri konuşanlarında dilleri çekilmiştir herhalde. Sağolun.
Saygılar.
Yine harikasınız arkadaşlar. Bizleri çok mutlu ettiniz. Allahta sizleri mutlu etsin. Başka ne deyim. O ileri geri konuşanlarında dilleri çekilmiştir herhalde. Sağolun.
Saygılar.
Bencede yazılımdaki NTV sorunu şifreye ne zaman girerse saati saatine bildirelim arkadaşlar oda düzelcektir..Bu konuda yazın şifreye girdigi zaman saati saatine ok
NTV sorunu için ilk şifreli yayın ne zaman ise arkadaşlar bana haber verin. O gün uydu sinyalini PC ye kayıt edip Koreye göndermemiz gerekiyor. Yoksa ilk sıraya şifreyi girip izlemeniz gerekecek. Ben hiç denk gelemiyorum NTV nin şifreli olduğu ana
bestuydu
14-11-2006, 16:23
gm. 11400 cım cihazına bu yazılım atarsak *** view xxx kanalı açılırmı
gm. 11400 cım cihazına bu yazılım atarsak *** view xxx kanalı açılırmı
Açılır sorun olmaz.*** view kanalı modulle alakalı bir olay sorun yok.Sayısız 11400 cihaza yazılım atttım aciko sorun olmadı Bundan sonrada olmaz..
bestuydu
14-11-2006, 16:39
serkan arkadaşım şimdi yazılımı attım 4225 ultra sky yazılımını fakat *** view kanalını açmadı keyleri ve emuyu aktif ettiğim halde ne önerirsiniz bilginizi bekliyorum.
serkan arkadaşım şimdi yazılımı attım 4225 ultra sky yazılımını fakat *** view kanalını açmadı keyleri ve emuyu aktif ettiğim halde ne önerirsiniz bilginizi bekliyorum.
*** view kanalı derken? Bu Modüllerde açan XXX Kanalımı yoksa diger paket kanallar mı?
bestuydu
14-11-2006, 16:55
bu eskiden full x kanalın yerine gelen kanal *** wiev xxx kanalı
bu eskiden full x kanalın yerine gelen kanal *** wiev xxx kanalı
Cihaz bilgilerinizi buraya yazarsanız iyi olur.Modül guncelleme yapmanız gerekiyor.Guncelleme yaparsanız bile original emusuz yazılımı yukleyiniz.Gm bölümünde var emusuz yazılımlar..
bestuydu
14-11-2006, 17:12
cihaz : gm. 11400 cım
yazılım bilgileri: ac4225 ultra sky
hardware versiyonu: v1.00 rd2-2841
software versiyonu: v1.00
son yükleme: nov 14 2006
bestuydu
14-11-2006, 17:13
birde şunu öğrenmek istiyorum aciko yazılımın üstüne gm. yazılımını atttığımızda cihaz kabul edermi
cihaz : gm. 11400 cım
yazılım bilgileri: ac4225 ultra sky
hardware versiyonu: v1.00 rd2-2841
software versiyonu: v1.00
son yükleme: nov 14 2006
Buradaki sky modul yazılımını yukleyiniz.Modül yazılımınız baya eskimiş. 11400RD2.Only the registered members can see the link
Sayet modul yuklerken hata veriyorsa Goldmaster original emusuz yazılımı yukledikten sonra modul guncelleyiniz..Only the registered members can see the link
Bunları yapın XXX Kanalı acılacaktır..
birde şunu öğrenmek istiyorum aciko yazılımın üstüne gm. yazılımını atttığımızda cihaz kabul edermi
Kabul eder sorun olmaz
bestuydu
14-11-2006, 18:16
serkan yılmaz arkadaşım yardımından dolayı çok teşekkür ederim.
gm. emu yazılımını atabilirmiyiz
serkan yılmaz arkadaşım yardımından dolayı çok teşekkür ederim.
gm. emu yazılımını atabilirmiyiz
XXX Kanalı düzeldimi.Bundan sonra aciko yada gm emu yaızlımını sorunsuz atabilirsin arkadaşım sorun olmaz merak etmeyiniz.
bestuydu
14-11-2006, 18:28
düzeldi serkan kardeşim çok teşekkür ederim ilginize iyi akşamlar dilegiyle, saygılar, iyi çalışmalar diliyorum.
düzeldi serkan kardeşim çok teşekkür ederim ilginize iyi akşamlar dilegiyle, saygılar, iyi çalışmalar diliyorum.
Sizede iyi akşamlar..
kompetankedi
14-11-2006, 18:50
My best Emre. allah klevyene zeval vermesin...:00000001:
bornovalı
14-11-2006, 19:30
slm serkan abi abi bu yazılımlar 11300 fta 11300 cı 11400 sky olurmu....
slm serkan abi abi bu yazılımlar 11300 fta 11300 cı 11400 sky olurmu....
11300-11400 olur 11300 fta ya olmaz
arkadaşım fta serisi hariç diğer serilere yükleyebilirsin.
:::Aciko 4221 FTA-4222 CI-4225 SKY Guncel Yazılımları:::14 11 2006
*emu aktivasyon kodu menu 7777 tuşlarsanız altta yeşil ısık yanakcaktır.
*emuya menu 6382 master kodunun dısından modul arabirimi yerinde *** code(video link) Bölümündeden ulaşabilirsiniz..
*Yazılımı attıktan sonra Cihazda kumanda çalışmama kanal ilerlememe gibi şeyler olursa Bu DOSYAYI (Only the registered members can see the link) yukleyiniz
*YAZILIMI ATTIKTAN SONRA YENİ KEYLERİN AKTİF OLABİLMESİ İÇİN *** BÖLÜMÜNE GİRİNCE TV RADİO TUSUNA BASMANIZ GEREKMEKTEDİR..
YAZILIMLARDAKİ YENİLİKLER
*Çoklu Biss Kanalları Çalışma Sağlanmıştır..
*Biss Kanalları Full Ok(Belgesel-Futbol-Basket)
*Tps auto ok, (MULTİVİZYON 7 Üzerinde Bekleyiniz)
*Private *****(Gece 1den Sonra auto)
*CANAL+ Paketi Auto OK(11240 V 27500 Hotbird)
*D+ OK ()
*Sirius ok ( hustler blue-hustler tv)
* e europe-Jetix(Hotbird ok)
*Hot x tv-hox x ****** ok( Astra)
*Premier ok(Guncel keyler gelince okey) Astra
*Absat ok,
*Mediapark ok,
*srg swiss ok(Guncel Keyleri Giriniz)
.
(!!!!!!!!!!! amatör ruhla çalışan bir kaç mod arkadaş sayesinde bunlar ne bu firmalardan ücret alıyorlar nede kullanıcılardan burdan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler !!!!!!!!!!!!!!!!)bu yazıda dediğm gibi eline sağlık bukadar insanı maduriyetten kurtarıyorsun başarın daim olsun
14 Kasim 2006 Ya Aİt Tps Auto Yazilimlari Geldİ Bİrİncİ Mesajdan Alabİlİrsİnİz.. Sevgİlİ Emreye Sonsuz TeŞekkurler
kardeş sana ne demeli bilmem ama en azından teşekkür etmeyi bilinmeli bizi büyük müşteri derdin den kurtardın teşekkürler.....
kardeş sana ne demeli bilmem ama en azından teşekkür etmeyi bilinmeli bizi büyük müşteri derdin den kurtardın teşekkürler.....
Keşke elimizden fazlası gelse arkadaşım el birligi ile bu yazılımları devamı gelecektir merak etmeyiniz.Gözünüz supersat ta olsun :45:
hallederiz
14-11-2006, 20:26
yazılımlar için emeği geçen herkese teşekkürler
aliosman3003
14-11-2006, 20:49
eyvallah teşekkürler.
recepolmez
14-11-2006, 22:22
Herkese teşekkürler. Elleriniz dert görmesin
Herşey çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Bu gençler sayesinde g.m cihazlarımız ayağa kalktı.
Herşey çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Bu gençler sayesinde g.m cihazlarımız ayağa kalktı.
:45: :45:
11400CIM a hangisi yüklenir
11400CIM a hangisi yüklenir
Aciko 4225
serhan78
15-11-2006, 00:07
Serkancığım yazılımlar için çok teşekkür ederim ellerine sağlık çalışmaların için başarılar diliyorum.
aercan82
15-11-2006, 00:28
tesekkurler supersatforum herzaman bır numara
zxcvbn10250
15-11-2006, 00:36
cryptoworsde cartoon netwrk desteklenmıyormu ve neden keylerı gizli
cryptoworsde cartoon netwrk desteklenmıyormu ve neden keylerı gizli
Bunları dile getirinki cıkacak olan yazılımda ilgili arkadaşlara iletelim şu an çalışan cartoon netwrok keylerini buraya yazınız bizde gerekli kişilere bunları iletecez ok
metermen
15-11-2006, 00:52
elinizie saglık süpersiniz
Özgür Erge
15-11-2006, 02:21
teşekkürler elinize sağlık
zxcvbn10250
15-11-2006, 03:33
Bunları dile getirinki cıkacak olan yazılımda ilgili arkadaşlara iletelim şu an çalışan cartoon netwrok keylerini buraya yazınız bizde gerekli kişilere bunları iletecez ok
tum crypto keylerını gizli olmasını bahsetmıştım cartoon networku diğer cihazlar
crypto uzerınden izliyor birde asıl emeği gecen bu forum basklarıda yaralanıyor mumkunse menuye bu formun adını ekleyın derım emeğin kaynagını herkez bılsın
Arkadaşlar sanırım unutulmuş SRG ve Multikanalları açılmıyor. Bunun için viacces bölümündeki 009400 satırlarının hepsini silip yeni bir satır açarak şunu yazın.
009400= 0D= BF- 25- 2F- 53- 80- 8B- 1B- 41(viacces bölümü SRG için)
230100= 01= B0- DD- 70- 9B- 55- 4A- 03- 3C(Nagra bölümü Multikanal için)
Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
NOT: GM bölümünede yazdım ki arkadaşlar rahatlıkla yararlansınlar diye.
eyvallah kardeş teşekkür ederim
zxcvbn10250
15-11-2006, 18:05
bu kez diğermarkalar gibi aynı gun çıkar inşallah tps
Arkadaşlar sanırım unutulmuş SRG ve Multikanalları açılmıyor. Bunun için viacces bölümündeki 009400 satırlarının hepsini silip yeni bir satır açarak şunu yazın.
009400= 0D= BF- 25- 2F- 53- 80- 8B- 1B- 41(viacces bölümü SRG için)
230100= 01= B0- DD- 70- 9B- 55- 4A- 03- 3C(Nagra bölümü Multikanal için)
Kolay gelsin, iyi seyirler.
Saygılar.
NOT: GM bölümünede yazdım ki arkadaşlar rahatlıkla yararlansınlar diye.
Teşekkurler emmi abi bilgi için
aercan82
15-11-2006, 20:29
multı kanallar hangısı
zxcvbn10250
15-11-2006, 20:54
buyuk canak gerekli en az 150lik
Yazılıma emeği geçenleri kutluyorum.
Teşekkürler.
hegelmahmut
16-11-2006, 01:34
arkadaşlar golmaster 80300 v ye yazılım bulamıyorum.
acaba bunlara aciko yazılım yüklenirmi yüklenirse hangisi yüklenir. güncel yazılım olsunda hangi marka olursa olasun.Şimdiden teşşekkürler...
arkadaşlar golmaster 80300 v ye yazılım bulamıyorum.
acaba bunlara aciko yazılım yüklenirmi yüklenirse hangisi yüklenir. güncel yazılım olsunda hangi marka olursa olasun.Şimdiden teşşekkürler...
Buraya bakınız Only the registered members can see the link
hegelmahmut
16-11-2006, 01:58
Serkan arkadaş bu cihazı listede bulamadım. daha öncede bakmıştım ve bulamamıştım. Çihaz eski olduğu için mi bulamıyorum.
Serkan arkadaş bu cihazı listede bulamadım. daha öncede bakmıştım ve bulamamıştım. Çihaz eski olduğu için mi bulamıyorum.
Malesef o cihazlara yazılım destegi bulunmamaktadır.
yazılımda ve bu yazılımın oluşumundaki tüm arkdaşların emeklerine sağlık bilsiyle yardımçı olan arkadaşlara çok tşk şahsım adına kolay gelsin
birde ben şunu belirteyim ben goldmaster kullanıcıyım inanın uzun zamandır yazılım çıkmıyor düşünün firma yetkilerii veya artık mühendisleri çıkarmıyo ama gerçektten serkan arkadaşımız ve diger yazılım konusunda yardım eden herkese tekrar tşk
yazılımda ve bu yazılımın oluşumundaki tüm arkdaşların emeklerine sağlık bilsiyle yardımçı olan arkadaşlara çok tşk şahsım adına kolay gelsin
birde ben şunu belirteyim ben goldmaster kullanıcıyım inanın uzun zamandır yazılım çıkmıyor düşünün firma yetkilerii veya artık mühendisleri çıkarmıyo ama gerçektten serkan arkadaşımız ve diger yazılım konusunda yardım eden herkese tekrar tşk
Sözlerinize teşekkurler .Az önce bu goldmaster serileri ilgili çalışmış ve denedim yazılım oldu bugun ve başarılı bir yazılım goldmaster menusu istiyorsanız bu konuda var Only the registered members can see the link
kompetankedi
16-11-2006, 15:26
Şu ana dek öncelikle sitemizde emeği geçen tüm yetkili yada üyelere tesekur ederim.
Bir önerim olucak kendi sitemizdede bunu yapıyoruz. Emre nin verdiği programlar ilk postta ancak su ana dek 8 sayfa oldu en yeni mesaj ilk sayfada olarak takip ediyorum ki olası uyarılar arada kaybolmasın diye fakat güncellemeler yapıldığında ve güncellemeleri sizin tarafından mesajla bildirilmesine rağmen bazen bu uyarı mesajının üstüne bir kaç mesaj geldiğinde fark edememe gibi bir durum söz konusu artı yeni üyelere karmasık gelmesi dez avantajımız.
teklifim programın olduğu mesajın her iki durumdada iğnelerek en uste kalmasını sağlamanız.
Böylelikle sayfaları geriye taramadan kurtulmuş olucağız yada benim kendi sitemizde (uydu ile alakası yoktur) tesekur mesajlarını periyodik silmeyle çözüme sayfa kargasına çözüm buluyoruz.
Takdir etmek isteyen arkadaşlar ise teşekur et butonu marifetiyle o mesajın altına tıklamaları yeterli oluyor.
Sadece bir önerim Serkan Bey dikkatte alıcagınızı umuyorum.
Post karmaşasından kurtuluruz eğer dersenizki bu yoğunlukta uğraşama imkan yok ben tüm gün onlineım ilgilenebilirim.
Saygılarımla
zxcvbn10250
16-11-2006, 19:51
yarın olmasından korkuyorum 3-4 gun gene gıdıcekmı tps neden bu kadar gec cıkıyor polsat zamanında nagra1ın son zamanlarıda bı atakta ılk yazılım çıkan tum marka ve modeller arasın 4222 olmuştu
Arkadaşlar, yüklediğiniz yazılımlar durup dururken tekrar şifreleniyorsa alıcınızı kumandadan kapatıp açın şifreler açılıyor. Benim 11400 cimde öyle oluyordu. Çözümü böyle buldum. Sizlerle paylaşayım dedim.
Saygılar.
zxcvbn10250
16-11-2006, 21:00
bende ne takılma nede çözmede sorun oluyor yazılımı tekrar yukle hıç sorun yok
Şu ana dek öncelikle sitemizde emeği geçen tüm yetkili yada üyelere tesekur ederim.
Bir önerim olucak kendi sitemizdede bunu yapıyoruz. Emre nin verdiği programlar ilk postta ancak su ana dek 8 sayfa oldu en yeni mesaj ilk sayfada olarak takip ediyorum ki olası uyarılar arada kaybolmasın diye fakat güncellemeler yapıldığında ve güncellemeleri sizin tarafından mesajla bildirilmesine rağmen bazen bu uyarı mesajının üstüne bir kaç mesaj geldiğinde fark edememe gibi bir durum söz konusu artı yeni üyelere karmasık gelmesi dez avantajımız.
teklifim programın olduğu mesajın her iki durumdada iğnelerek en uste kalmasını sağlamanız.
Böylelikle sayfaları geriye taramadan kurtulmuş olucağız yada benim kendi sitemizde (uydu ile alakası yoktur) tesekur mesajlarını periyodik silmeyle çözüme sayfa kargasına çözüm buluyoruz.
Takdir etmek isteyen arkadaşlar ise teşekur et butonu marifetiyle o mesajın altına tıklamaları yeterli oluyor.
Sadece bir önerim Serkan Bey dikkatte alıcagınızı umuyorum.
Post karmaşasından kurtuluruz eğer dersenizki bu yoğunlukta uğraşama imkan yok ben tüm gün onlineım ilgilenebilirim.
Saygılarımla
Neden yeni konu açılmıyor neden her konuda dosya yok diyorsanız!!
-Her yazılım için benim kendi prensipim Yeni konu açılmaz ve dosya verilmez birinci mesaj guncellenir.Sorunyaşayanlar ilgili bölümde kendinden sorunu varsa illaki soracaklar ve aynı sorunu yaşayan diger uyelerden cevap alabilirler
(Yoksa her yazılımda her softcamda konu acılsa forumda yazılım kaosu oluşmuş bu olur)
ÖRNEK-SUNNY-KAON Bölümüne bakın her yazılım gelince yeni konu acılıyor.sorular aynı kanal kilidi neden acılmıyor nasıl duzeltecem 219 v4 dosyası nerede ve bunun gibi soru .Bu sorular bir önceki yazılımda gereken sorulara cevaplar veriliyor sonra tekrar bastan aynı cevaplar.
Bu şekil sorunlarla surekli mesaj tekrarı yapmak istemiyoruz aciko ve goldmaster bölümünün düzeni bu sekildedir( Ben üstlendigim için)
bende ne takılma nede çözmede sorun oluyor yazılımı tekrar yukle hıç sorun yok
Valla bendede takılma falan olmadı.Sadece cihazı fişten cıkarp taktıgımda bir 5 dk auto olması sürüyor sabaha kadar devam
zxcvbn10250
16-11-2006, 21:17
*** bolumune bakmasam anlamıycam ***ın değiştıgıni
serkan bey,
aciko 3224 model yazılımlar çıkmayacak mı
çıkmayacak ise yerine nasıl bir yazılım atılabilir
teşekkürler
serkan bey,
aciko 3224 model yazılımlar çıkmayacak mı
çıkmayacak ise yerine nasıl bir yazılım atılabilir
teşekkürler
O cihazların yazılımı her zaman cıkıyor guncel aciko bölümünde var.en son yazılım.Metaware cihazların yazılımları oluyor aciko yada taplin bölümünden takip edebilirsiniz..
Kolay gelsin
hocam eprassario dan haber varmı yarın keyler gidecek yeni yazılım gelecekmiymis yarın ntvnin problemini çözerken belki yeni tps keyleride girerler olabilirmi?
zxcvbn10250
17-11-2006, 22:22
aciko için bugun gelırmi yazılımlar
Valla bende sizler gibi bekliyorum emre muhendisi yakalarsa mutlaka alacaktır yazılımı
Son edindigim bilgiye göre aksilik olmazsa yeni tps yazılımlar yarın verilecektir..
Valla bende sizler gibi bekliyorum emre muhendisi yakalarsa mutlaka alacaktır yazılımı
Serkan kardeş, bu ceymisbond filimlerini geçti valla. Bu iki firma tüm sorumluluklarını Emre kardeşin üstüne yıktıysa; yıkılsın bu firmalar. Başka ne deyim gecenin bu saatinde kafalar iyiyken? Hepinize başarılar diliyorum.
Saygılar.
yazılımlarla ilgili son bir gelişme varmı hocam gözünüzü seveyim ntv işinide hallediverin hersey yolunda gibi zaten birde ntv ve son yazılımlarda olursa cok memnun oluruz
zxcvbn10250
18-11-2006, 23:24
pazartesiye kaldı heralde
pazartesiye kaldı heralde
Galiba:( :(
hocam onu anladık zaten emprassario ntvnin sifreye girdiği zamanı haber edin onu biss *** kısmına ekleyelim demişti bu hafta ntv sadece cumartesi sifreye girecekti onu anlatmaya calısıyoruz ama malesef mesajlarımızı doğru okumuyorsunuz anlasılan:boese157:
hocam onu anladık zaten emprassario ntvnin sifreye girdiği zamanı haber edin onu biss *** kısmına ekleyelim demişti bu hafta ntv sadece cumartesi sifreye girecekti onu anlatmaya calısıyoruz ama malesef mesajlarımızı doğru okumuyorsunuz anlasılan:boese157:
Ya kusura bakma inan 3 gundur yogun sekilde işler var.Ntv saat kaçta girdi şifreye bilgileri tam dakika olarak yazarsanız çok iyi olur bu konuya yazın
sevketensari
20-11-2006, 09:49
Hani bir laf vardır eller çıktıu aya biz kaldık yine yaya bu söz sanki biz acikocular için söylenmiş anlayamıyorum 17 sabahı neredeyse tüm cihazlar tps auto yazılım çıkarıyor Pazatresi oldu biz yazılım çıkaracak koreliyi yakalamaya çalışıyoruz. Bu sorun böyle sürüp gidecek mi biz aciko madurları tüm cihazlarla aynı gün hiç yazılım alamayacakmıyız. bari emre üstat soft cam dosyası aciko 4225 için *** editörü ile nasıl yapılacağını öğretsin akan kardeşim s. wiew freex gibi sofgt cam dosyaları gibi yükleyip aynı gün seyredelim ne olur emre usta artık sesimize kulak ver.Bizleri şaha kaldır.diğer cihazların önüne geçmemize şans ver............:praying:
Ya kusura bakma inan 3 gundur yogun sekilde işler var.Ntv saat kaçta girdi şifreye bilgileri tam dakika olarak yazarsanız çok iyi olur bu konuya yazın
olur böyle seyler hocam sizde haklısınız gecen hafta sadece cumartesi 21.00 ile 23.00 saatleri arası girdi
kompetankedi
23-11-2006, 14:27
İçimdeki ses hiç yanıltmadı ve o yüzden cihazımı değişmemi söyleyenlere kulak klabartmıyorum. Kimi zaman o lafları söyleyenler haklı cıksada .. diyorum ki: bir gün patlama yapıcak Aciko....
Bu konuda ilgili arkadaşımız emre elinden geleni yapıyor ancak bazen Aciko kullanıcılarınında haklı serzenişlerinide haklı görmek gerek, çünki almaya gittiğinde adını söylemeyi telaffuz edilemiyen markaların yazılımları ne yazikki gününde cıkıyor.
Saygılarmla
aciko cihazlar hakkında herşeye rağmen ben arkadaşlara güveniyorum ve bir gün gelecek herkesten daha şanslı olacağımıza inanıyorum
kimse kimseye yağçılık yapmasın bundan sonra acikolara zor yazılım gelir zaten emrenin de şu an okulunun bitmesine az kaldı daha fazla bu tip olaylarla kafasını yormak istemiyor yazılımlar ithalat yapılırken vardı şimdi ise :46: herkez başının çaresine baksın aciko çıktığından bugüne 1000 nin üzerinde cihazını sattım şimdi kara kara:49: ne yapayım
zxcvbn10250
24-11-2006, 01:57
gecenhaftayı telafı ederler bugun gelir yazılımlar inşallah
gecenhaftayı telafı ederler bugun gelir yazılımlar inşallah
:praying: :praying: inşallah
Aslın bu sitedeki Only the registered members can see the link elite yazılımlar F 6600,CX 9900 Elite Elite ile aynı özelliklere sahip , loaderları bile aynı ama yazılım yuklenmesine ragmen cihaz açılmıyor.Haftalık yazılım cıkıyor bu cihazlara
ben denedim gm 30700mx e ama acmadı cihaz 9900 elit yazılımını
zxcvbn10250
24-11-2006, 09:48
bazı markalar autoyu tam yapmış yanı yeni yazılım yapmadan butun keylerı yukluyolar ozel loaderlarla muhendis arkadasda sık yazılım edıtlemekle ugrasmaz butun fırmalar artık usanmaya basladı tps bu hızından bazı fırmalardada aksıyomuş yazılım çıkması lufen serkan bey bunuda iletın firmaya emınım akıllarına gelmiştir bu yol neden yapmıyor anlamıyorum bu arada ilk tps autoyu temmuz ayında acıko çıkardı dıye bılıyoru firmanın yazılım hıın bu kadar dusmsi akla gemıyce birsey çok az modelı var ensn yazılım aksama olucak fırma dıye dusunurdum
zxcvbn10250
24-11-2006, 11:34
birde astradaki mtv paetıde diğer makınalarda umarım bunada gelır
hallederiz
25-11-2006, 21:36
arkadaşlar lütfen yazılarınızı küçük harflerle yazınız
serkan hocam bu yazılımla ilgili emprasarrioda bir gelişme yokmu sizin onunla kişisel temaslarınız vardı galiba
serkan hocam bu yazılımla ilgili emprasarrioda bir gelişme yokmu sizin onunla kişisel temaslarınız vardı galiba
Arkadaşım şu an için bir gelişme yok tps sistem değişikliği yapmakla meşgul tam olarak sistem yerine oturunca elbet üzerinde çalışılır yazılım gelirsede ilk burda verilir gözünüz supersatforumda olsun bizden ayrılmayınız.:45:
11400cım lere aciko birşeyler yapıyordu. Oda işi bıraktı herhalde ,yine umutsuzca bekliyoruz artık.
sonsuzlukk
30-11-2006, 21:22
selam arkadaslar bende aciko 6225 yeni aldım wiew acık tps de gelip gidiyor private***** geldiği zaman günceleme diyor ve bekleyin diyor ..bu günceleme ile kanalı seyredebilirmiyim..
not: acikodan memnunum verdiğim para ile hiç yazılım gelmesede wiewim var
Arkadaşım şu an için tps paketini seyredemezsin. En son güncel yazılımlar aşağıdaki linktedir.
Bu yazılımlarda BİSS ler var.sirius uydusu var.ASTRA HOT X ***** kanalları var.Yani yazılımlar tps gitti diye rafa kaldıracak yazılımlar degil.
Tpsler sıklıkla *** degiştirdigi için hiç bir cihaza yazılımlar cıkmamaktadır.Acikodanda beklememek lazım.
selam arkadaslar bende aciko 6225 yeni aldım wiew acık tps de gelip gidiyor private***** geldiği zaman günceleme diyor ve bekleyin diyor ..bu günceleme ile kanalı seyredebilirmiyim..
not: acikodan memnunum verdiğim para ile hiç yazılım gelmesede wiewim var
Guzel cihaz almıssınız hayırlı olsun. Tpsler bir rayına otursun onlara softcamlar cıkıyordu yine verilir merak etmeyin
arkadaşlar acaba yeni yazılımlar varmı yoksa benmi bulamıyorum yanlış görmüyorsam eger hala aciko 14/11/06 yazılımı var heralde bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
arkadaşlar acaba yeni yazılımlar varmı yoksa benmi bulamıyorum yanlış görmüyorsam eger hala aciko 14/11/06 yazılımı var heralde bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
Aciko bölümünde duzenleme oldugu için yeni yazılımlar 14 11 2006 tarihlidir
arkadaşım bu 4225 5225 yzılımlar için link arızalı heralde tıklıyorum sayfa açılmıyo ya bende bir sorun var yada link arkadaşım acaba bu link girmek için hani yıldızla falan alakası varmı
arkadaşım bu 4225 5225 yzılımlar için link arızalı heralde tıklıyorum sayfa açılmıyo ya bende bir sorun var yada link arkadaşım acaba bu link girmek için hani yıldızla falan alakası varmı
Hayır yok Yazılımlar burada Only the registered members can see the link
ayhany35
09-12-2006, 13:00
Cihazım aciko 5222 cı, 04.05.2006 yazılım var.. Rai, Sgr ve Tps kanallarının keylerini gidiğimde, cihazı açıp kapayıncı keyler aktif oluyor. Ancak, 30 saniye kadar sonra görüntü donuyor ve şifreli kanal diyor.. Kısacası açmıyor.. Çözümü var mı ? yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
®adakoglu
09-12-2006, 13:04
Cihazım aciko 5222 cı, 04.05.2006 yazılım var.. Rai, Sgr ve Tps kanallarının keylerini gidiğimde, cihazı açıp kapayıncı keyler aktif oluyor. Ancak, 30 saniye kadar sonra görüntü donuyor ve şifreli kanal diyor.. Kısacası açmıyor.. Çözümü var mı ? yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
Çihazların emu yazılımında eksikler oldugu için böyle yapıyor.Çihazına Açiko 5225 SKY CIM yazılımı yükleyiniz.Bu yazılımda sorun yok.
AÇİKO 5225 SKY 27.07.2006 Yükleyiniz.
arkadaşım yazılımdan sonra tekrar boot atman gerekiyor. boot yükle düzelmesi lazım.
usta bende 11400 cima ac5225 yazilim atacam once bott sonra yazilim en son da tekrar boot atacam.acaba konuyu dogru anlamismiyim diye bir sormak istedim...saygilar..
usta bende 11400 cima ac5225 yazilim atacam once bott sonra yazilim en son da tekrar boot atacam.acaba konuyu dogru anlamismiyim diye bir sormak istedim...saygilar..
evet arkadaşım dediğin gibi yap hiç bir sorun olamaz kolay gelsin.
@volkan1065 ok ustam yaptim canavar gibi oldu...yazilim atarken elektrikler kesildi flash uçtu diye korktum ama flash korumasi var cihazin herhal bisey olmadi..ustam birde gm11200fta için hangi aciko yazilimi uyuyor acaba?
ayhany35
10-12-2006, 21:34
Bende aciko 5222 cı ve 04.05.2006 tarihli yazılım var.. Rai, Sgr, Multi keylerini girdiğimde, cihazı açıp kapadıktan sonra keyler aktif oluyor.. Ancak 30 saniye kadar açıyor sonra kapanıyor ve şifreli kanal diyor.. Sebebini bilen ve yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler..
Bende aciko 5222 cı ve 04.05.2006 tarihli yazılım var.. Rai, Sgr, Multi keylerini girdiğimde, cihazı açıp kapadıktan sonra keyler aktif oluyor.. Ancak 30 saniye kadar açıyor sonra kapanıyor ve şifreli kanal diyor.. Sebebini bilen ve yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler..
Aciko 5225 sky 07-27-2006 tarihli yazılımını atınız forumda var.O yazılımlarda sorun var malesef
@volkan1065 ok ustam yaptim canavar gibi oldu...yazilim atarken elektrikler kesildi flash uçtu diye korktum ama flash korumasi var cihazin herhal bisey olmadi..ustam birde gm11200fta için hangi aciko yazilimi uyuyor acaba?
11200 ftaya aciko yazılımı malesefki yok..Bu cihazların flaşları gercekten cokl saglamdır.:45:
arkdaşlar 14.11.2006 tahrili yazılım var heralde en son başka yeni bir yazılım varmı bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilrimi
pardon arkdaşlar model söylemeyi unuttum
arkdaşlar gm20400cım makina aciko4225syk yazılımı var
tşk
arkadaşım aciko için en son 14.11.2006 tarihli yazılımlar var birde goldmaster orjinal menülü 15.11.2006 yarihli yazılımlar var amasen acikonun yazılımını kullan.
volkan arkadaşım çok tşk
bilgi için
kolay gelsin
®adakoglu
13-12-2006, 15:14
arkdaşlar 14.11.2006 tahrili yazılım var heralde en son başka yeni bir yazılım varmı bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilrimi
AÇİKO 5225 SKY 27.07.2006 tarihli yazılımda vardır.Bu yazılımda sirinüs yazılımı hatısız calışmaktadır.
ayhany35
15-12-2006, 22:10
[QUOTE=®adakoglu;96467]Çihazların emu yazılımında eksikler oldugu için böyle yapıyor.Çihazına Açiko 5225 SKY CIM yazılımı yükleyiniz.Bu yazılımda sorun yok.
AÇİKO 5225 SKY 27.07.2006 Yükleyiniz.[/QUOTE
Ben bu sorunumu bir çok kez, bir çok forumda dile getirmeme rağmen cevap alamamıştım.. Buraya yazarkende bir cevap beklemiyordum.. İligiye, alaka, geçte olsa çok teşekkürler..
Çihazların emu yazılımında eksikler oldugu için böyle yapıyor.Çihazına Açiko 5225 SKY CIM yazılımı yükleyiniz.Bu yazılımda sorun yok.
AÇİKO 5225 SKY 27.07.2006 Yükleyiniz.[/QUOTE
Ben bu sorunumu bir çok kez, bir çok forumda dile getirmeme rağmen cevap alamamıştım.. Buraya yazarkende bir cevap beklemiyordum.. İligiye, alaka, geçte olsa çok teşekkürler..
Elimizden geldigince tum arkadaşlarımıza yardım etmeyi hedef bildik.
Kolay gelsin
manyak_ceset
22-12-2006, 13:56
şimdi arkadaşlar bi tane 11400 cim var elimde
aciko menülü yapalım dedik olmadı
forumdaki 4225 aciko yüklüyorum cihaz açılmıyo simsiyah ekran
nerden bulduğumu hatırlamıyorum bi tane yükledim cihaz aciko oldu ama
benim cihazım 11400 cim 6382 ile girdiğimde elle yazmak için biss bölümü yok
ben yanlışlıkla modelini mi düşürdüm
goldmaster sitesinden orj yazılımını yüklüyorum cihaz yine açılmıyo
forumdan indiriyorum ondada açılmıyo
önceki yüklediğim aciko yazılımını attığımda çalışıyo cihaz ama biss menüsü aktif değil
not: yazılım yüklemeden önce ve sonra boot dosyasını atıyorum talimatlara uyarak yükleme yapıyorum
şimdi benim yapmak istediğim aslında bu cihazı bu gün itibariyle en verimli vede full vaziyette kullanmak
yazılım güncelleme - modül-keyler falan
linkleri tek tek verebilirseniz sevinirim
önce bunu sonra bunu yükle gibi..
peder kafamın etini yiyo
nası elektronikcisin diye ben telefon tamircisiyim uydu cihazı tamircisi değil ama gel de anlat:crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:
arkadaşım ilk olarak cihazındaki problemi gidermeliyiz yani cihaz çalışmalı görüntü gelmeli şidi ilk olarak BURDAN (Only the registered members can see the link)orjianl yazılımı alıp yüklüyorsun (ilk boot sonra yazılım) ondan sonra cihazını fişe takıon uydu kablosunuda takıon bi kanalı seyredion eğer sinyal falan yaoksa disgc ayarını yap. ondan sonra güncel emu yazılımını yüklersin.
manyak_ceset
22-12-2006, 15:03
arkadaşım ilk olarak cihazındaki problemi gidermeliyiz yani cihaz çalışmalı görüntü gelmeli şidi ilk olarak BURDAN (Only the registered members can see the link)orjianl yazılımı alıp yüklüyorsun (ilk boot sonra yazılım) ondan sonra cihazını fişe takıon uydu kablosunuda takıon bi kanalı seyredion eğer sinyal falan yaoksa disgc ayarını yap. ondan sonra güncel emu yazılımını yüklersin.
şu an cihazı eve gönderdim eve gidince farkeder babam anormalliği yarın tekrar dükkana getirir denerim
teşekkür ederim
inşallah düzeltiriz şu cihazı
yazılımlarda kilit olayı düzltilmedi orjinalde de iyi oda şifre çözmüyor hiç ilgilenen olmadı
kompetankedi
24-12-2006, 18:48
Serkan hocam;
Aciko 5225 Usky cihazım var bu cihazdan cok umutluydum hatta patlama yapıcak herkesi şaşırtıcak diyordum. Evet patladı elimde. Diğer markalarda yazılımları başlamadan veriyorken biz yerimizde saydık. Görünen o kji her şey bir pazarlama taktiği satana kadar. Şimdi senin önerine kulak vermek istiyorum. Bu cihazdan vazgeçtim ne markayı önerirsin. Yazılım desteğini kesmeyen.
Saygılarımla
Serkan Yılmaz next in yeni çıkan modelini aldı aynısını alabilirsin yada finest var finest bölümüne bakarsan iyi olur cihazı incele. ben finestten umutluyum güzel bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
kompetankedi
24-12-2006, 19:07
teşekur ederim . inceleyeyim.
Serkan hocam;
Aciko 5225 Usky cihazım var bu cihazdan cok umutluydum hatta patlama yapıcak herkesi şaşırtıcak diyordum. Evet patladı elimde. Diğer markalarda yazılımları başlamadan veriyorken biz yerimizde saydık. Görünen o kji her şey bir pazarlama taktiği satana kadar. Şimdi senin önerine kulak vermek istiyorum. Bu cihazdan vazgeçtim ne markayı önerirsin. Yazılım desteğini kesmeyen.
Saygılarımla
Bende ümitliydim bu seri ve goldmaster 11000 serisi cihazlardan ama beklemtilerim malesef boşa cıktı :( yazılıp destegi ile next tercihim oldu..Su anda sorunsuz dunyanın sayılı kanallarını izliyorum
ackoyu sede sattın yani bende eli kulağında 9000 serisini ciddi şekilde düşünüyorum
Valla arkadaşlar benim de niyetim kötüdür. Bu ikinci GM' yi (11400 cimi)yazılım desteği var diye değiştirmiştim. İyi, sağlam alıcı ama yazılım desteği olmayınca beş para etmiyor. Şimdilik bende ciddi ciddi araştırma safhasındayım.
Saygılar.
oguzankara
18-01-2007, 17:25
Selamlar,
aciko 322x icin bir yazılım varmı veya boyle bir yazılım çıkarmı yakınlarda?
Teşekkürler.
ExCaLiBuR
18-01-2007, 17:27
Selamlar,
aciko 322x icin bir yazılım varmı veya boyle bir yazılım çıkarmı yakınlarda?
Teşekkürler.
Aşağıdaki linkten son yazılımı bulabilirsiniz
oguzankara
18-01-2007, 17:35
Teşekkürler.
bir soru daha. Bu foruma yeni uye oldum. Aciko 322x icin ilerde yeni bir yazılım çıktığında bunu nereden takip edebilirim?
ExCaLiBuR
18-01-2007, 17:48
Teşekkürler.
bir soru daha. Bu foruma yeni uye oldum. Aciko 322x icin ilerde yeni bir yazılım çıktığında bunu nereden takip edebilirim?
Bu bölümde yada taplin-akai-metawere bölümünde bulabilirsiniz.
Hemen hergün yeni yazılımlar verilmektedir.
oguzankara
18-01-2007, 17:57
Bu bölümde yada taplin-akai-metawere bölümünde bulabilirsiniz.
Hemen hergün yeni yazılımlar verilmektedir.
Tekrar selamlar,
Bana gonderdiğiniz yazılımın altındaki mesajları okurken aklıma birşey takıldı. Ben enson alıcıma sanırım "meta_20050924_3" diye bir yazılım yüklemişim. O zamandan bugune başka birşey yapmadım. Şimdi sizin gonderdiğiniz yazılımı direkt olrak yukleyebilirmiyim? yoksa başka birşey yapmam gerekiyormu?
must.efe
20-01-2007, 15:30
aciko 2003 fta çıhazım var ses çıktıgı halde görüntü donuyor
®adakoglu
20-01-2007, 15:40
aciko 2003 fta çıhazım var ses çıktıgı halde görüntü donuyor
Çihazınıza reset atınız.Yeniden uydu taraması yaptırınız.Yine aynı hatayı veriyorsa Başka yazılım yükleyiniz.Bu yazılım eksikliginden kaynaklanabilir.
theblackgod
25-01-2007, 00:27
gm 11400e aciko 4225 attım mct kanallarına nezamn gelsem cihaz resetleniyor.gmasterin orjinalini yüklüyorum sorun aynı kesin bi çaresi yok mu çok teşekkürler :)
gm 11400e aciko 4225 attım mct kanallarına nezamn gelsem cihaz resetleniyor.gmasterin orjinalini yüklüyorum sorun aynı kesin bi çaresi yok mu çok teşekkürler :)
Entresan bir durum:49:
theblackgod
25-01-2007, 00:35
ewet bencede :49:
Bu durum bende de oluyor. Bende sanıyordum ki sadece benim alıcıda var. Şimdilerde yapmıyor bilmem neden.
Saygılar.