PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bir sitenin güvenli olup omadigini nasıl anlarız(aliş veriş sitesinin )

taraftar
21-05-2013, 07:49
ARKADAŞLAR ABD AİT BİR SİTEDEN ALİŞ VERİŞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDİGİM İÇİN VAZ GECTİM GÜVENİLİR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABİLRİM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SİTE HTTP : DEN Only the registered members can see the link GECİYOR:rule1:

Editor
21-05-2013, 11:57
ARKADAŞLAR ABD AİT BİR SİTEDEN ALİŞ VERİŞ YAPACAGIM FAKAT GÜVENEMEDİGİM İÇİN VAZ GECTİM GÜVENİLİR OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABİLRİM.ÖDEME YAPMAYA KALKDIGIMDA SİTE HTTP : DEN Only the registered members can see the link GECİYOR:rule1:

Sitenin url sini verseydin ? bakardık

taraftar
21-05-2013, 15:26
Sitenin url sini verseydin ? bakardık

buyur usta Only the registered members can see the link

Admin
21-05-2013, 16:44
PAYPAL Ödeme metodu var sanırım bu sitede paypal yontemiyle alın ne alacaksanız ürünü gondermezlerse paypala email atarsanız bana herhangi bir ürün gelmedi iade istiyorum falan diye probleminizi çözerler mutlaka

taraftar
21-05-2013, 17:33
PAYPAL Ödeme metodu var sanırım bu sitede paypal yontemiyle alın ne alacaksanız ürünü gondermezlerse paypala email atarsanız bana herhangi bir ürün gelmedi iade istiyorum falan diye probleminizi çözerler mutlaka

ben de paybal yok ve LİVE CHAT BÖLÜMÜNE GİRDİGİMDE Türkce yazarsam Türkce karşılığı geliyor

SHIPPING DETAILS:

For shipping costs for Russia and Ukraine, Balarus, Bolivia, Slovenia, Croatia, Albania, Bahamas, Barbados, Congo, Ecuador, Estonia, Guam, Haiti, Jamaica, Latvia, Macedonia, Namibia, Uzbekistan, Uganda, Cambodia, Slovakia, Maladova, Cyprus, Argentina, Brazil, Kazakhstan, Bahrain, Costa Rica, Mauritius, Tur***, South Africa, Columbia, Armenia, Jordan and Chile. please contact us at [email protected]

Admin
21-05-2013, 19:26
Paypal hesapı almak cok kolay ustad Only the registered members can see the link adresine girin uyeliginizi yapın kredi kartınızı buraya tanıtın sonra o alışveriş sitesinden paypal sistemi ile almış olursunuz

Hikmet™
21-05-2013, 22:41
Bence aralarında güvenilir olarak gördüğüm site Ebay yurt dışından alış veriş yaparsam Ebay sitesini kullanırım.

taraftar
23-05-2013, 02:09
Bence aralarında güvenilir olarak gördüğüm site Ebay yurt dışından alış veriş yaparsam Ebay sitesini kullanırım.

ebay sitesinden de satılıyor aynısı alacağım şeyin ama 168$ nakliye parası istiyor ama alacağım parçanın üstüne tıkladığımda buraya verdiğim sitenin adresini gösteriyor.aradaki fark nakliye parası kendi sitesinden alırsam 68$ :)

taraftar
23-05-2013, 02:17
buyur usta burasıda aynı Only the registered members can see the link