Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk Öğütleri (slayt show)
TARANTİNO
02-11-2006, 11:07
Aşk Öğütleri (slayt show)
Göndermiş olduğu yazılardan dolayı Nakkus'a Teşekkür ederim...
bende bu güzel yazıları değerlendirip slayt showunu yaptım...
umarım beğenirsiniz...sevgilerimle...
Only the registered members can see the link
Mehmet Kaynaklı
02-11-2006, 11:29
üstad ellerine sağlık çok ama çok şahane olmuş allah klavyene zeval vermesin
Hakikaten çok şahane olmuş, ellerine sağlık.
tino öttürmüşsün yine maşallah yaw..
teşekkürler..
çok güzel olmuş TARANTİNO ellerine sağlık,başka slaytlarda bekliyoruz senden :)
bu arada yazı Müşfik Kenter'in yazısıdır..
bu arada yazı Müşfik Kenter'in yazısıdır..
vaayyy abla hemen tarih sanat manat parçaldın yani:):)
TARANTİNO
02-11-2006, 16:07
bu arada yazı Müşfik Kenter'in yazısıdır..Ben Teşekkür ederim...inşallah zaman olursa bir şeyler yaparız...ahhh birde şiir olsa daha da güzelini yaparız ama nerdeeee...bazı arkadaşlar yazmamakta ısrarlı...:)
Cabbrinin manilerinden seçme yapıp slayt show yapsak nasıl olur ki...yaw "Cabbri telif hakkı falan istemezsin değilmi"...:)
Hımm bilmiyordum Müşfik Kenterin olduğunu...keşke daha önce deseydin ...yazının ona ait olduğunu yazardım...ayıp ettik şimdi üstada...:(
...ahhh birde şiir olsa daha da güzelini yaparız ama nerdeeee...bazı arkadaşlar yazmamakta ısrarlı...
bir yerden taş geldi bana :00000004: neyse biz yazamasakta ustadların şiirleri var onları yaparsın artık :)
Yazının Müşfik Kenter'e ait olduğunu söylemeyi unutmuşum tarantino kusura bakma :(
tino senden birşey istemem merak etme sen bak keyfine herşeyi yapabilirsin:)
abi indiryorum not founds hatası veriyor yardımcı olurmusunuz?
TARANTİNO
02-11-2006, 18:16
tino senden birşey istemem merak etme sen bak keyfine herşeyi yapabilirsin:)Bak bu çok iyi oldu...senin manilerdende güzel şeyler çıkar...vakit buldummu biraz bakayım topiğin içine...sağ ol bu arada...
TARANTİNO
02-11-2006, 18:16
abi indiryorum not founds hatası veriyor yardımcı olurmusunuz?Bende sorunsuz iniyor şu an...olmazsa birde rapid sitesine upload edeyim...
Dosyayı rapid e yükledim...
Rapidden Dosya indirilmesi :Linke tıkla...tablonun sağ altında Free tıkla...sürenin dolmasını bekle...üç karakterli kodu yaz...Download yazan yere tıkla...KAYDET de... dosya inmeye başlar...
Only the registered members can see the link
tarantino düşmüş aşk peşine
slayt hazırlar kendi kendine
sevda bir kıvılcım düşmüş etegine
degmeyin siz benim tinomun keyfine
TARANTİNO
02-11-2006, 18:39
Helal be Cabbari sana...hemende yazdın maniyi...Cabbari sen şair adamsın senin kendine ait yazmış olduğun şiirin falan varsa yaz ona slayt yapalım...nakkusun yazacağı yok...zaten mantar yemiş...yarın ses soluk çıkmazsa helva yaptırıp dağıtacam foruma...son vasiyetini yerine getirmek içinde acıklı bir slayt yaparım artık...:)
Mehmet Kaynaklı
02-11-2006, 21:27
yüksek musadenizle konuyu önemli yapıp sabitledim:wave:
TARANTİNO
03-11-2006, 11:00
Teşekkürler Mehmedim...hazır elin değmişken dosyayı foruma alsan daha iyi olur...indirmekte sorun yaşanmaz en azından...sevgilerimle...
Helal be Cabbari sana...hemende yazdın maniyi...Cabbari sen şair adamsın senin kendine ait yazmış olduğun şiirin falan varsa yaz ona slayt yapalım...nakkusun yazacağı yok...zaten mantar yemiş...yarın ses soluk çıkmazsa helva yaptırıp dağıtacam foruma...son vasiyetini yerine getirmek içinde acıklı bir slayt yaparım artık...:)
tamam tino yazalım sana bir şir nasıl birşey olsun bahset hemen hazırlayayım
TARANTİNO
03-11-2006, 11:11
Hem sevindirsin...hemde hüzünlendirsin...bazende aşka gelsin...sonra yine gitsin...
böyle bir şiir yazarsan çok güzel olur...sen yazarsın ben buna inanıyorum...sana kolay gelsin...sevgilerimle...
helvayı unutun ben geldim :28:
TARANTİNO
03-11-2006, 11:15
helvayı unutun ben geldim :28:Tüh bee yine helva yiyemedik...artık bu mantarlarında suyu çıktı...işe yaramıyorlar...:puah: :puah: :puah:
Hoş geldin...:00000002:
tarantino beşiktaş taraftarlarına hüzünlü bir slayt hazırlarsın artık :(
TARANTİNO
03-11-2006, 11:56
Hatırlatma hiç...dün kafasına balyoz inmiş adam gibi oturup kaldım masada...çok üzüyor bunlar bizleri...ne zaman güleceğiz...:(
teşekkur ederim guzel olmuş yaww...
bir aşkı sevdaya düştüm gam-ı figan ile
gönlüm tutuştu senin sevgi yanan ateşinle
bir cananım olsun sevinsem diye bakarken
birden kondun kanatsız kuş misali gönlüme
yılların sevda yükünü koydun omuzlarıma
bu kadarını kaldırabilirmiyim acaba hiç sorma
hatırlıyorum ilk elimi tuttugun o zaman aralıgına
işte aglıyorum seni sevdiğim o soguk kış akşamına
sen üzülüp figan-ı dert keder eyleme
o güzel yüzünü ekşitip yüreğimi delme
ayrılsakta son sevecegim sensin yine
ben ilk seni son seni koydum yüreğime
cabbari derki aşk garip bir kuş misalidir
bir sana bir bana konup üzerimize pisletir
eger hem sevmek hem sevilmek istiyorsan
aşkı yakala yüreğine koy o zaman seni sahiplenir
tarantino çok basit birşey karaladım hoşuna giderse koy bakalım tam yemek vakti bu kadar olur karnım acıktı ben bir karnımı doyurayım geliyorum:)
TARANTİNO
03-11-2006, 12:59
Tamam Cabbari...şiir güzel olmuş yüreğine sağlık...şiirini kaydediyorum en uygun zamanda slaytını yaparım...yemekmi evet yaa bende daha yemedim az işim kaldı bende yemeğe çıkayım...hatırlattığın için teşekkürler...sevgilerimle...
haberci77
22-11-2009, 16:12
paylasım ıcın tesekkurler
arkadaşım link kaldırılmaış lütfen dikkat