Orijinalini görmek için tıklayınız : AZ TV-İdman TV-Medeniyet TV-İCTİMAİ TV Azerspace uydusundan yayına başladı
Azerbaycan kanalları kendi uyduları azerspace uydusundan yayınlarına başladı.Yakın zamandada sanırım turksat uydusunu tamamen terkedecekler ve bu haber tum spor severleri üzecege benziyor.
Frekans 11168 v 17600
Pakette olan Kanallar
AzTV 1 (BISS)
Ictimai TV (BISS)
ATV int
Idman Azerbaycan (BISS)
Medeniyyet TV (BISS)
Xezer tv
11168 H 17600
DVB S MPEG2
Only the registered members can see the link
meydancı
06-06-2013, 22:18
türksat lnb'sinin yanına bir lnb takıldığında izlenir.(çanağın arkasından bakıldığında sağda olacak)
önemli olan biss şifreleme sisteminden başka şifre kullanmasınlar.
Only the registered members can see the link
bari idman gitmesydii
Hepsi gidecek malesef adamlar neden turksata para versinki
Yane turksattan bu azer kanallari gidecekmi simdi maclari izleyemeceyiz ha
bjk kemal
07-06-2013, 14:07
Yane turksattan bu azer kanallari gidecekmi simdi maclari izleyemeceyiz ha
Arkadaşım bence o kadar büyütülecek bir şey yok, eğer çanak anten merkezi sistem ise haklısın.Ama kendine ait çanağın varsa Türksatın sağına takacağın (çanağın arkasından bakınca) lnb ile çok rahat izlersin. :sunglasses2:
arkadaşım bence o kadar büyütülecek bir şey yok, eğer çanak anten merkezi sistem ise haklısın.ama kendine ait çanağın varsa türksatın sağına takacağın (çanağın arkasından bakınca) lnb ile çok rahat izlersin. :sunglasses2:
:45::45:
kardeşim şimdi benim merkezi anten yukarı cıkıp lnb taksam sıkıntı olurmu yani azerspace uydusundan sinyal alamazmıyım merkezi anten old. için :(
ercomert
13-07-2013, 14:57
Demokrasilerde Çare Tükenmez.!!!!!!!
Jaroslaw
16-08-2013, 19:41
kardeşim şimdi benim merkezi anten yukarı cıkıp lnb taksam sıkıntı olurmu yani azerspace uydusundan sinyal alamazmıyım merkezi anten old. için :(
Aynen bizimkide merkezi. Sıkıntı olurmu arkadaşlar denemeye korktum sıkıntı çıkmasın :D
greenmile
16-08-2013, 20:57
2.lnbden direk kendinize kablo çekmeniz lazım
alembar10
29-08-2013, 17:45
merhaba arkadaşlar azerisatta ki ıdman tv dreambox 800 hd ile birtürlü biss girmemem rahmen cözdüremedim
dreambox800 hd ile biss girerek seyreden varmı lütfen bilgilendirin üstadlar şimdilik toplam 62 kanal falan var ama bize gerekli olan ıdmantv ve az tv yeterli maclar icin
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link****/c25MCx)
mevcuttaki türksat çanagınıza tek lnb ekliyerek azerı uydusu kanalları
aztv idman tv seyredebilirsiniz ..