Orijinalini görmek için tıklayınız : Korax Full HD Cihazların Internetten Yazılım Güncelleme
Internetten Yazılım Güncelleme:
Menu – Sistem Bilgisi – Kırmızı Tuş – Parola Giriniz – Internetten Yazılım Güncelleme bölümüne gelip OK’e basınız ve karşınıza çıkacak listeden en son versiyonun üzerine gelip OK’e basınız. Cihaz internet üzerinden yazılımı alacaktır.
coco_1429
09-06-2013, 00:16
Teşekkurler
ferituzun27
31-03-2014, 16:50
selamlar.... KORAX IPBOX MINI HD cihazi var bende internetten guncellemeye geldigimde ag baglanti hatasi veriyor..usbdeb de yuklemeye calisincada hata veriyor ..nasil guncelleme yapabilirm???? yardim!!!!!...selamlar
ACİLLL YARDIMMMM selamlar.... KORAX IPBOX MINI HD cihazi var bende internetten guncellemeye geldigimde ag baglanti hatasi veriyor..usbdeb de yuklemeye calisincada hata veriyor ..nasil guncelleme yapabilirm???? yardim!!!!!...selamlar
m.yildirim
13-11-2014, 19:36
tesekkurler
IsmaIshak
27-06-2015, 16:52
slm
Korax vip box hd cihazi var bende, dun yanlislikla internetten baska yazilim yukledim, simdi sadece siyah ekran var ve kumanda calismiyor. Herhangi bir sekilde bilgisiyardan korax yazilimini gene yukleyebilirmiyim usb kablosu araciligiyla? ya da baska herhangi bir sekilde onarabilirmiyim? Yurtdisinda yasadigim ici bi uyducuya gidip tamir etme imkanimda yok maalesef.
wolfking52
27-06-2015, 21:15
FGSDFSDF
lomlom23
22-09-2015, 16:17
sagol da o ekran kalıyor
vedatileri
02-01-2016, 13:07
koraxvipbox hd cihazına internetten yazılım atmak için ne yapılması gerekmektedir.Yanıtlarsanız çok memnun olurum..
benimde internetten güncelleme yapıldıgın da ag hatası veriyor ne yapılması gerekiyoryardımcı olursanız sevinirm
gokhanatmaca
09-08-2016, 16:58
korax için o kadar yorum yapılmış lakin bi tane cevap veren yok. bende korax mini iptv kutu var ve güncelleme yapmam lazım dosyaları nerden bulabilirim:praying::praying::praying::praying::praying:
fenerliadnan
09-08-2016, 17:47
korax için o kadar yorum yapılmış lakin bi tane cevap veren yok. bende korax mini iptv kutu var ve güncelleme yapmam lazım dosyaları nerden bulabilirim:praying::praying::praying::praying::praying:
Korax Uydu Sistemleri | Uydu Cihazları Yazılımları - Yazılım Destek (Only the registered members can see the link)
Bu adresden ara kardes
yucel038
20-03-2017, 19:04
Selamun aleyküm aynı sorun bende de var yapamadım nasıl yapacağım hakkında yardımcı olurmusunuz?