PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi goldmaster?

Eboscro
03-11-2006, 14:40
slm arkadaşlar. şunu çok merak ediyorum. goldmasterın hangi modelinde kırılan kanalların identleri cw keyleri yazılabiliyo? örneğin mtv. free X TV. MCT vb. bu gibi kanalların cw keyleri girilen model varmı? sadece *** view var diye biliyorum. saygılar

Eboscro
04-11-2006, 22:11
saınırm hiç böyle model yok olsa idi daha iyi bilen arkadaşlar mutlaka cevap verirlerdi.

Admin
04-11-2006, 22:16
saınırm hiç böyle model yok olsa idi daha iyi bilen arkadaşlar mutlaka cevap verirlerdi.

Şu anda böyle bir model yok malesef..11000 serisi var ondada bir ident çalışıyor. 9000 serisindede sadece yazılıma adepte edilerek seyrediliyor .diger modellerdede fazla bilgim yok ama girilmiyor sanırım

Eboscro
04-11-2006, 22:25
Şu anda böyle bir model yok malesef..11000 serisi var ondada bir ident çalışıyor. 9000 serisindede sadece yazılıma adepte edilerek seyrediliyor .diger modellerdede fazla bilgim yok ama girilmiyor sanırım

Serkan Yılmaz ilgine gönülden teşekkür ediyorum. olmadığını düşünüyordum. şimdi gerçekten olmadığını düşünüyorum :)

Volkan
04-11-2006, 22:34
arkadaşım olmaz diye bir şey yok yeni yazılımlarla eklenebilir takip et.

Eboscro
04-11-2006, 22:38
arkadaşım olmaz diye bir şey yok yeni yazılımlarla eklenebilir takip et.
yeni yazılımlarla bu mantıkla eklerlerse o çok zor olur. identler girilemiyo. her kanal için bir menü yapmak ve fixlemek zorunda kalacaklar e zaten cihazların minicik hafızaları buna izin vermeyecektir :00000004: .
zaten serkan yılmaz arkadaşımız şuan olmadığını söylemek istedi. yani ilerisinde olabilir dilekleriyle :wave: