Orijinalini görmek için tıklayınız : Vestel cihazda PG ve PB Kanalları Gitti
arkadaşlar pg ve pb kanallarını izlemek için ne yapmam lazım?vestel dvb 840 cı alıcısına sahibim. pg ve pb açılıyordu yıllarca izledim sorun yoktu.şimdi şifreleme sistemi değişmiş sanırım uyducuyu çağırıp ne yaptırmam lazım çanak v.s herşeyi anlatırsanız sevinirim.
Bu kanalları artık izleme sansınız yok astra uydusundan izlerseniz cihazınızın yazılımı destekliyorsa tabi
Bu kanalları artık izleme sansınız yok astra uydusundan izlerseniz cihazınızın yazılımı destekliyorsa tabi
hocam cihaz hakkında bilgim yok. emu sanırım emu ile izliyordum. zaten cihaz sorunlu değiştireceğim çözebilen cihaz varmıdır?
hocam diğer konuda cevap vermişsiniz teşekkür ederim. benim cihazımla bilgisi olanlardan cevap beklıyorum vestel dvb 840 cı
hocam cihaz hakkında bilgim yok. emu sanırım emu ile izliyordum. zaten cihaz sorunlu değiştireceğim çözebilen cihaz varmıdır?
Ben 2 hafta önce bir arkadaşıma next hd 18000 cx bir cihaz alıverdim 100 tl ye o çözüyordu mesela guncel softcamı falan atıyorsun sorunsuz yukluyordu next hd cool modeli var su tv arkasında duran model onuda tavsiye edebilirim oda 130-140 tl arası Bu siteden (Only the registered members can see the link) bulabilirsiniz.
Ben 2 hafta önce bir arkadaşıma next hd 18000 cx bir cihaz alıverdim 100 tl ye o çözüyordu mesela guncel softcamı falan atıyorsun sorunsuz yukluyordu next hd cool modeli var su tv arkasında duran model onuda tavsiye edebilirim oda 130-140 tl arası Bu siteden (Only the registered members can see the link) bulabilirsiniz.
hmm next hd cool bunu alabilirim güncel softcam felan yüklemeyyi bilmiyorum bide çanak ayarı nasıl olacak?
psychopath
13-06-2013, 12:12
Bu kanalları astra uydusundan izleyin.
Bu kanalları astra uydusundan izleyin.
astra 1d ? astra ? astra 2 ? hangisi hocam bide frekansları verirmisin
draculu45
13-06-2013, 16:09
arkadaşlar pg ve pb kanallarını izlemek için ne yapmam lazım?vestel dvb 840 cı alıcısına sahibim. pg ve pb açılıyordu yıllarca izledim sorun yoktu.şimdi şifreleme sistemi değişmiş sanırım uyducuyu çağırıp ne yaptırmam lazım çanak v.s herşeyi anlatırsanız sevinirim.
artık syrus uydusu viakkes4 şifreleme sistemine gectiği için acılmıyor
ama astra 19 buradaki hustler ve dorçel var bunlarıda çok cihaz açmıyor yazılımı olan cihazların listesi var forumda oradan bilgi alırsın
astra 12344 h 27500 frakans
hasanpolat13
24-04-2014, 02:08
selam beyler
aliharbiye
24-04-2014, 10:07
selam beyler
herhalde bu topiyi tanışma kaynaşma bölümü zannettiniz ilk mesaj yanlış ve gereksiz yerde yazıldıysa bakalım ilerde daha ne çıkar. hoş geldiniz beyefendi.