PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polisin yaptigini bakarmisiniz

yildo
13-06-2013, 23:41
Only the registered members can see the link
Bu goruntuleri gordukten sonra dedimki polisin içindede provektorlerde varmis pes dedim kadin astim hastasiyim dedikçe gaz atiyorlar bu n asil bir polistir Kimyasi bozulmus polisin resmen

uydu3405
13-06-2013, 23:47
Gösteri yapan astım hastalı diye ayrımcılık yapılmaz madem hasta ne işi var orda bilerek kendisi gelmiş oraya gelirken bazı şeyleri göze alıpta gelmiş öyle bir ortamda
ay şunun şu hastalığı var ona böyle şuna böyle müdahale edelim varmı öyle bir şey
Ellerine sağlık Türk polis teşkilatının gururla işlerini yapıyorlar tebrikler

yildo
14-06-2013, 00:05
Gösteri yapan astım hastalı diye ayrımcılık yapılmaz madem hasta ne işi var orda bilerek kendisi gelmiş oraya gelirken bazı şeyleri göze alıpta gelmiş öyle bir ortamda
ay şunun şu hastalığı var ona böyle şuna böyle müdahale edelim varmı öyle bir şey
uydu 3405 Pesin hukumlu yazinca biraz komik duruma dusmussunuz ))) polis gazi nereye atiyor lutfen bakarmisiniz o astim hastasiyim diyen kadin polisin uzerine malatofmu atti yada yaraliyaci kesici biseymi atti dogudaki olaylarda plis ne kadar kibar ve nazikce su SIKIYORDU malum sahsin posterlerini tasiyanlara oysa onlar hep malatof ve tas atiyorlardi. Polisin gazi yokmuydu o zaman

muslum-baba
14-06-2013, 00:24

senin anana babana kardeşine çoluk çoçuyuna ayni şekil yapsanar yine tebrik edeçenmi... nasıl ziyniyet var sende :smiles22:

Volkan
14-06-2013, 00:30
konu kapanmıştır.