PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EBRU KÖKSAL'IN UEFA'YA YAZDIĞI O DİLEKÇE

ASİL
17-07-2013, 20:13
BÖLÜM: GENEL SEKRETERLİK
NUMARA: 2012702(27) - 4539
KONU: ETİK KOMİTESİ VE POLİS VERİLERİNİN ÇEVİRİSİ
Sayın Infantino
Talebiniz üzerine, size Türkiye'de gerçekleşen şike incelemesinde polis belgelerinin ve 15.08.2011 tarihli Etik Kurulu raporunun hem Türkçe orjinallerini hem de sertifikalı çevirilerini DHL vasıtasıyla yolluyorum.
Lütfen dikkat edin ki Etik Komitesi raporları, Genel savcılık ofisince 20.07.2011 tarihinde Federasyonumuzdan temin edilmiş dökümanlara dayanmaktadır. Bu nihai rapor değildir. İddianamenin ve eklerinin incelemesi ve değerlendirilmesinden sonra Etik Kurulu nihai fikrini belirtecek bir rapor hazırlayacaktır.
Buna ek olarak Etik Komitesi'nin final raporunun TFF Yönetim Kurulu ve Disiplin Komitesi için tavsiye niteliğinde olduğunu da ifade etmek isteriz. Disiplin Komitesi bu konuda karar vercek merciidir.
Saygılarımla
Ebru Köksal

bayram tv
17-07-2013, 20:16
hırsız yöneticiler türk futbolundan ellerini çeksinler herkes için söylüyorum..

bayram tv
18-07-2013, 02:13
ÖNCESİ

Only the registered members can see the link

ŞİMDİ ise

Only the registered members can see the link

uydu3405
18-07-2013, 03:42
Ben Uefa nın kararlarında yanlılık olduğunu düşünüyorum ama Fenerbahçe neden temizlik yapmak yerine sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı telden çalıyorlar.
Futbolcular açıklama yapıyor biz temiziz sahaya bir şey yansımadı diyorlarda anlamadıkları BİR ŞEY VAR çıktık biz oynadık şike yapamadık diyorlar ya HANİ
BENDE DİYORUM Kİ zaten Fenerbahçeli futbolcular şike yaptı diye değil yönetimi karşı tarafın futbolcularını ayarttı ve sahada kendilerine karşı daha isteksiz oynadılar
EEE karşımda iyi oynamayan oyuncu olunca tabiki yenerim FB li futbolcuda zannederki KARŞIMDAKİ ADAM hep böyle oysa YÖNETİMDEN PARA ALMIŞ BANA çalım atmıyor ben böyle kazanıyorum demiyor ki

kapstor19
18-07-2013, 05:15
çok iyi yapmış helal olsun

idiye
19-07-2013, 05:38
Ben Uefa nın kararlarında yanlılık olduğunu düşünüyorum ama Fenerbahçe neden temizlik yapmak yerine sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı telden çalıyorlar.
Futbolcular açıklama yapıyor biz temiziz sahaya bir şey yansımadı diyorlarda anlamadıkları BİR ŞEY VAR çıktık biz oynadık şike yapamadık diyorlar ya HANİ
BENDE DİYORUM Kİ zaten Fenerbahçeli futbolcular şike yaptı diye değil yönetimi karşı tarafın futbolcularını ayarttı ve sahada kendilerine karşı daha isteksiz oynadılar
EEE karşımda iyi oynamayan oyuncu olunca tabiki yenerim FB li futbolcuda zannederki KARŞIMDAKİ ADAM hep böyle oysa YÖNETİMDEN PARA ALMIŞ BANA çalım atmıyor ben böyle kazanıyorum demiyor ki

Kim bu futbolcular.neden ceza almiyorlar

ozibo
19-07-2013, 09:50
Kim bu futbolcular.neden ceza almiyorlar

ibrahim akın ne için ceza aldı arkadaşım?

idiye
20-07-2013, 11:49
ibrahim akın ne için ceza aldı arkadaşım?

İfadesini defalarca değiştiren birisinin doğruluğuna nasıl inanabiliyorsunuz.

Birde neden bu işi sadece bir kulüp taraftarı inceliyor.Açık açık söyliyemiyorsunuz ,dolaylı yollardan imalarda bulunup güya temizlik iddasından bahsediyorsunuz.

Denizlı maçı ve daha birsürüsünü bizler dile getiriyormuyu. 20.45 i kimse unutmadı.Borsada oynananları.u.e.f.a.ya yazılanları.

Herkez kendi kapısının önünü temizlesin.

Adam boşuna biz hekkezden dah temizis demiyor.

Biz ona inanıyoruz.Karşı olanlarıda Allahın adaletine havale edizoruz.Er veya geç bugün yada yarın nasıl olsa tüm gerçekler ortaya çıkacak.