Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aziz Yıldırım'ın o şok açıklaması;

zekı62
18-07-2013, 15:26
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım FB Tv'de yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağını belirtti.

"Hepimiz çok üzüldük. Üzlüyoruz da yaşadık çok zor şeyler. Dün futbolcularımız açıklamaları kongre üyelerinin ve taraftarın desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İçeride hayinlerde var ama zamanla bunlar temizlenecektir. Fenerbahçe bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde devam edecektir yoluna. Bütün avukatlarımıza teşekkür ediyorum bütün Türkiye ve Dünya görecektir hepimize hayırlı olsun diyorum" dedi.:49:

uydu3405
18-07-2013, 16:35
Şimdi burada sevinen sayın Fenerbahçeli taraftar arkadaşlarımıza şöyle bir kötü haberim var
CAS yürütmeyi durdurma kararı vermedi UEFA ile FB anlaştı Şampiyonlar ligi grup maçlarına kadar dava sonuçlanacak sadece ön eleme maçlarına katılma konusunda karar birliğine varıldı uefa ile beraber CAS karar almadı.
Acaba UEFA bu hızlandırılmış mahkemeye onay vermekle sizce neyi amaçlıyor ben diyorum ki EUFA FB ye daha ağır ceza vericek kimse bunun farkında değil yaklaşık 40 gün sonra bu yazdıklarımı okuyanlar görücekler şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama artık FB li yönetim değişsin

zekı62
18-07-2013, 16:40
Şimdi burada sevinen sayın Fenerbahçeli taraftar arkadaşlarımıza şöyle bir kötü haberim var
CAS yürütmeyi durdurma kararı vermedi UEFA ile FB anlaştı Şampiyonlar ligi grup maçlarına kadar dava sonuçlanacak sadece ön eleme maçlarına katılma konusunda karar birliğine varıldı uefa ile beraber CAS karar almadı.
Acaba UEFA bu hızlandırılmış mahkemeye onay vermekle sizce neyi amaçlıyor ben diyorum ki EUFA FB ye daha ağır ceza vericek kimse bunun farkında değil yaklaşık 40 gün sonra bu yazdıklarımı okuyanlar görücekler şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Arkadaşlar bana kızabilirsiniz ama artık FB li yönetim değişsin

CAS" Fenerbahçe’nin başına daha büyük dert açacağı öğrenildi. İddiaya göre Palacios, Sarı-Lacivertliler’in CAS’a başvurması halinde
dosyaya sonradan koyduğu 4 maç için, “Bunlar yeni delillerdir” diyerek Fenerbahçe’nin ekstra cezaya çarptırılmasını isteyecek. Ayrıca bu durum karşısında Türk futboluna yaptırımlar gelebileceği de iddia edildi.

zekı62
18-07-2013, 16:44
Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapan Bursaspor'un hayalleri yıkıldı.

Fenerbahçe'nin UEFA'dan aldığı cezanın ardından Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılması bekleniyordu. Ancak CAS tarafından yürütmenin durdurulması kararı alınması üzerine Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolu kapanmış oldu.

zekı62
18-07-2013, 16:45
Son gelişmelerle birlikte Fenerbahçe, 19 Temmuz Cuma günü Nyon'daki Devler Ligi kurasına seribaşı olarak katılacak.

F.Bahçe'nin muhtemel rakipleri,

PAOK (Yunanistan), Salzburg (Avusturya), FC Nordsjalland (Danimarka), Grasshoppers (İsviçre), Zulte (Belçika) oldu.

zekı62
18-07-2013, 16:46
Beşiktaş yöneticisi Melih Sami Esen yaptığı açıklamada, "UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katılıyoruz. Resmi açıklama gelince biz de kulüp olarak kamuoyuna bildireceğiz." dedi.

Bu arada UEFA'nın güncellediği Avrupa Ligi kura çekimine katılacak takımlar listesinde Beşiktaş da yer aldı.:present:

kemalakçay
18-07-2013, 16:47
bence milli takım dahil beş yıl men edilsin bu arada iyi düşünsün herkez gördüğümüz kadarıyla bütün takımlar pisliğe batmış kimsekimseyi kandırmasın arkadaşlar

uydu3405
18-07-2013, 17:18
Bursaspor bence üzülmesin hatta sevinsin muhtemelen FB turu geçicektir hatta gruplara bile kalıcaktır.
Ben adım gibi eminim UEFA verdiği kararın yanlış olması gerektiğini kabul etmeyip cezayı ikiye katlıyacaktır ben eminim gruplara
Bursaspor emek harcamadan direkt katılmış olucaktır

ozibo
18-07-2013, 17:23
arkadaşlar burada bir yanlış anlaşılma var sanırım.cas yürütmeyi durdurmadı uefa ile kulüpler hızlı yargılama konusunda anlaştı ve cas davası bir dahaki kura çekimine kadar sonuçlanacak ve nihayi karar o zaman çıkacak.cas ta hızlı yargılamanın yapılabilmesi için her iki tarafın da bunu kabul etmesi gerekiyor burada uefa cas tan hızlı yargılama talep ediyor ki olası kulüpler lehine çıkabilecek bir karar karşısında tazminat ile karşı karşıya kalmasın ve o yüzden kulüplerin kura çekimine katılmalarına izin verdi grup kuralarının çekileceği güne kadar nihayi karar açıklanacak eğer kulüpler lehine çıkarsa uefa tazminat ödemek zorunda kalmıyacak eğer kulüpler aleyhine çıkarsa kulüpler kura çekiminden çıkartılacak ve muhtemelen de bu takımlarımızın ön elemede elediği takımlar onların yerine kuraya girecek.yani olası bir ceza durumunda bursaspor ve kasımpaşanın avrupa yolu kapanacak.

ozibo
18-07-2013, 17:25
Bursaspor bence üzülmesin hatta sevinsin muhtemelen FB turu geçicektir hatta gruplara bile kalıcaktır.
Ben adım gibi eminim UEFA verdiği kararın yanlış olması gerektiğini kabul etmeyip cezayı ikiye katlıyacaktır ben eminim gruplara

öyle bir olasılık karşısında bursaspor değil fenerbahçe nin elediği takım fenerbahçenin yerine kura çekimine katılır.fenerbahçe ve bjk ceza alırsa onların yerine eledikleri takımlar katılır.türkiyeyi avrupa da sadece şampiyonlar liginde galatasaray uefa avrupa liginde trabzonspor ve bursaspor temsil eder.

uydu3405
18-07-2013, 17:26
Hayır orada kazanan ülkenin başka takımı gönderilir o zaman ortada büyük haksızlık olur

ozibo
18-07-2013, 17:34
Hayır orada kazanan ülkenin başka takımı gönderilir o zaman ortada büyük haksızlık olur

peki o zaman fenerbahçe nin elediği rakip demez mi beni uefa kupalarından men edilmiş takımla oynattınız ve elendim be diğer takımla oynasaydım o rakibimi elerdim.malesef prosedür böyle.bu iki takımımız hiç ön elemeye katılmazlarsa o zaman dediğin olur ama eleme turu başladı mı iş değişiyor.

headend
18-07-2013, 18:20

hayal görüyon herhalde ..bursa grublara gitmiyor uefa dan katılıyor ..ayrıca CAS durdurdu yürütmeyi

raufmirze
18-07-2013, 23:05
Bu söylenenlerin hiç biri olamaz Fener 2011-2012 sezonunda UEFA dan uzaklaşdırıldı Beşiktaş davam etdi söylüyorduz Beşiktaşın başı belada olacak ne oldu? Fener sonuna kadar davam eder.....kimse boş-boş hayallar kurmasın

uydu3405
18-07-2013, 23:22
Fenerbahçe CAS tan ceza mutlaka ama mutlaka alıcaktır çünkü karşısında UEFA var ve Fenerbahçenin elediği takım konuşamaz çünkü oynadığı sırada CEZA lı değildi bunu söyleyen arkadaş sen söylediğinin farkındamısın
Karşı takım nasıl der FB ceza aldı ben gideyim O zaman FB UEFA dan kaçak mı oynadıda elediği takım gidicek o maç FB cezalı olmadığı zamanda oynanmış olacağından FB yerine Türkiyeden yerine başka takım gidicek
Akşam hukukcularda bu yönde açıklamalarda bulundu.

Volkan
19-07-2013, 00:11
Eğer Fb ve BJK aynı cezaları alırsa bu sene gidemedikleri gibi bu seneki ceza saylmayacak ve bu nedenle Fb 3 BJK de bu sende dahil olmak üzre 2 yıl avrupaya gidemeyecek.

Bence çok riskli bir karar alıdı takım yönetimleri.

ozibo
19-07-2013, 00:26
Fenerbahçe CAS tan ceza mutlaka ama mutlaka alıcaktır çünkü karşısında UEFA var ve Fenerbahçenin elediği takım konuşamaz çünkü oynadığı sırada CEZA lı değildi bunu söyleyen arkadaş sen söylediğinin farkındamısın
Karşı takım nasıl der FB ceza aldı ben gideyim O zaman FB UEFA dan kaçak mı oynadıda elediği takım gidicek o maç FB cezalı olmadığı zamanda oynanmış olacağından FB yerine Türkiyeden yerine başka takım gidicek
Akşam hukukcularda bu yönde açıklamalarda bulundu.

o gün gelince görüşürüz.sen bir takımı kura çekimine sokuyorsan ve o takım rakibini eliyorsa sonra da o takımı ihraç ediyorsan yerine elediği rakibini almak zorunda kalırsın.ayrıca fb şu an için uefa dan cezalı durumda ve cas kararına kadar uefa tarafından cezası ertelendi.cas mahkemesi uefa yı haklı bulursa ceza devreye girecek.

ozibo
19-07-2013, 00:29
Eğer Fb ve BJK aynı cezaları alırsa bu sene gidemedikleri gibi bu seneki ceza saylmayacak ve bu nedenle Fb 3 BJK de bu sende dahil olmak üzre 2 yıl avrupaya gidemeyecek.

Bence çok riskli bir karar alıdı takım yönetimleri.

üstad o risk bjk için var da fb için yok sanırım.çünkü fb ve bjk eleme turlarında elenir ise o risk ortaya çıkacak.beşiktaş ın elenme ihtimali var ve cezasını önümüzdeki yıl çekebilirfakat fb elense bile uefa avrupa liginde oynama hakkı olacağı için bu yıl gitmeyerek cezasının 1 yılını çekmiş olacak bilmiyorum yanılıyormuyum.

Rebelliousking
19-07-2013, 00:42
türk takımları için güezel bir karar

zekı62
19-07-2013, 13:20
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım FB Tv'de yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağını belirtti.

"Hepimiz çok üzüldük. Üzlüyoruz da yaşadık çok zor şeyler. Dün futbolcularımız açıklamaları kongre üyelerinin ve taraftarın desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İçeride hayinlerde var ama zamanla bunlar temizlenecektir. Fenerbahçe bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde devam edecektir yoluna. Bütün avukatlarımıza teşekkür ediyorum bütün Türkiye ve Dünya görecektir hepimize hayırlı olsun diyorum" dedi.:49:

Only the registered members can see the link

Fenerbahçeli futbolcular karar sonrası UEFA mücadelesinde taraftarların bestelediği ve dillerinden düşürmediği
"Pierre Webo , Moussa Sow'uyla, orta saha Salih Uçan'la, ceza alan taraftarla gidiyoruz Amsterdam'a" nakaratını "Gidiyoruz Avrupa'ya" şeklinde değiştirdiler. Kampta yüzlerin gülmesi personelden teknik direktöre kadar herkesin moralini yerine getirdi.

ama... AHMET ÇAKAR
Only the registered members can see the link
twitter aracılığıyla gündemi sarsacak bir yorumda bulundu.

Fenerbahce yıne yanlıs stratejı yaptı ve yıne Uefa nın tuzagına dustu.Bu tweet ımı asla unutmayın ASLA
9:44 AM - 19 Jul 2013