Orijinalini görmek için tıklayınız : ...::Herkes Memleketindeki Hava Durumunu Yazsın::...
selamlar..
alanya dün çok soguktu şimdi yine soguk ama çılgın turistler güneş altında denize girmeye devam ediyorlar fena sayılmaz ama akşamları soguk oluyor
sizlerin memleketleri nasıl özellikle kar yagan yerler:)
herkese geçmiş olsun sel felaketi olan yerler özellikle..
selametle..
anthony99
06-11-2006, 14:15
üstat burda hava çok soğuk karda yok. kar yağsa hava yumuşayacak ama şunu iyi biliyorumki dükkandan çıkarsam soğuktan donarım kesin.
niye yaw dün kar yagmıyormuydu oraya?
anthony99
06-11-2006, 16:35
üstat ankaraya yağıyor ama profildeki mekanıma bakarsan ben ilçesindeyim Nallıhanda oyüzden burada kar yok. memleketimi görmek istersen buyur.
Only the registered members can see the link
iyice sogudu hava ben kaçıyorum
Özgür Erge
07-11-2006, 02:42
evet aydındada durum çok kötü buz gibi hava dışarıya çıkmayı korkuyorum
EFE_KENTLİ
07-11-2006, 02:55
özgür kardeş bizim buralar genede iyidir kış fazla ağır gecmez hemşerim
şu anda sakin ve güneşli bir hava hakim..
selametle..
Doktorkadir
07-11-2006, 11:51
iskenderunda bahar havası var su anda arkadaşlar
sayın doktorkadir körfezde geçen haftaki yagmurlar fırtına ve hortumlara yol açtımı zarar verdimi?
evet şu anda Antalya merkezde havalar iyi diyebilirm biraz ayaz olsada diğer illere nazaran selamlar
Özgür Erge
07-11-2006, 22:13
özgür kardeş bizim buralar genede iyidir kış fazla ağır gecmez hemşerim
hemşerim ben bunu gece yazdım biliyosun geceleri soğuk oluyo
western32483
08-11-2006, 00:49
zonguldakta hava cok soğuk ,bir ara iç kesimlere kar yağdı ama sonrası yağmur.kolaygelsin
davutkorucu
08-11-2006, 01:51
şu an Zonguldak Gökçebey'de hava geceleri soğuk olmasına rağmen gündüzleri bir güneş çıkıyor bir kapanıyor bazende yağmur yağıyor bir iki gündür havalar böyle
şu anda alnyada hava gayet normale döndü sıcaklık arttı gelin denize girelim:)
nazilli şu an güneşli ve güzel bi hava var soğuk pek yok akşamları arasıra uğrayıp gidiyor :puah: :puah:
Özgür Erge
08-11-2006, 12:19
aydında şu an hava çok güzel tam gezilecek vakit
nazilli şu an güneşli ve güzel bi hava var soğuk pek yok akşamları arasıra uğrayıp gidiyor :puah: :puah:
umuter didim sana uzakmı yakınmı?
anthony99
08-11-2006, 12:55
burda hava öyle güzel öyle güzelki bir buçuk haftadır ilk kez dükkanın kapısı açık duruyor. daha ne söyleyim yani.
aman allah bozmasın o zaman:)
anthony99
08-11-2006, 13:22
aman allah bozmasın o zaman:)
amin...:praying:
Isparta güneşli ama soğuk bunada şükür
umuter didim sana uzakmı yakınmı?
fazla değil yazın nazilliler genelde zaten didim ve kuşadasında olurlar hayırdır neden sordun??ustam
fazla değil yazın nazilliler genelde zaten didim ve kuşadasında olurlar hayırdır neden sordun??ustam
ya orada caprice palace diye bir otel varmış oraya gitmek istiyordumda o nedenşle sordum nasıl biryer didim güzelmi?
ya orada caprice palace diye bir otel varmış oraya gitmek istiyordumda o nedenşle sordum nasıl biryer didim güzelmi?
çok güzel yerler denizi de güzel sen tabi ki alanya da bıkmışsındır artık :8[1]: değişik yerler gez gör iyi olur elbette
düşünüyorum gelmey ama gözüm yemiyor araştırmalarım üzerine izmir tarfına yakın biryermiş sanırsam didim değilmşi?
izmire 2 saatlik mesafede zaten buralara geleceksen ve de vaktin varsa marmaristen bi gireceksin kuşadasından çıkacaksın hepsi de çok güzel yerler
inşallah bakalım düşünüyorum belki birgün çıkar gelirim o tarafa izmiri biliyorum zaten askerliğimin acemilik dönemini orada yaptım bakalı hayırlısı olsun
alanyada süper bir hava var güneşli ama hafiften soguk gibi ama yagışlı olmadıgından insanın içini ısıtıyor:)
selametle..
alanyada şu anda çok güneşli ama bir o kadarda soguk bir hava var..
selametle..
tokatata kar yagdı akşam hava acayip soguk
Tekirdağda çok bulutlu ve soğuk bir hava var...
Hakan Gül
23-12-2006, 14:56
İstanbul/PENDİK Donuyoruzz... :ill:
zafer murat
23-12-2006, 14:59
Edirnede hava açık ama soğuktan donuyoruz :)
Demekkİ BÖlgeler Hep Ayni Soguk
ipekelektronik
23-12-2006, 15:04
TOKAT buz gibi ve bulutlu bir hava var...
hava gayet güneşli fakat az biraz soguk var..
selametle..
Mehmet Kaynaklı
25-12-2006, 11:57
hava net güneşli gayette sıcak
uzman_elhan
25-12-2006, 17:12
sabahları hava soğuk ruzgar esiyor ama oğlenleyin hava sıcak
antalya merkez
hava gayet :) soğuk hatta donuyoruz (Bursa)
antalya merkez saat 13 den buyana hava iyiydi ama şimdi bayaa sogudu
antalya merkez saat 13 den buyana hava iyiydi ama şimdi bayaa sogudu
alanyada bayagı sogudu hatta donuyoruz:praying: :praying:
Mehmet Kaynaklı
25-12-2006, 19:26
bizim burda öğlen içerde sıcaklık 18 derceye kadar çıktı ama şimdi 11 derceye düştü
yakupowersky
25-12-2006, 19:44
dıyarbakır hava guneslı aksamları soguk oluyor
Antalya/Alanya şu anda hava gayet güzel açık ama akşamları ceket giydiriyor gündüzleri tek gömlek idare eder
alanyayla aynı ustat
:45: :45:
kanaryam1950
25-12-2007, 19:24
istanbul; sabahtan beri soğuk ve bazen güneşli bazen parçalı bulutlu
aydın güneşli ama biraz soğuk
şu anda alanyada kapalı ve parçalı bulutlu heran yagmur atabilir
selametle
nazilli de çok güzel güneşli bir hava var şu an
pencere77
26-12-2007, 20:05
güzel yerdir nazilli
şu anda hava kapalı ve ciddi soğumaya başladı:(
selametle
hava gitgide ısdınmaya başladı sanırsam şu anda 25-27 derece vardır sahiller dolmaya başladı turistler gözüküyor
selametle
evet şuan aydın merkezde de hava sabahtan yağmurluydu ama şimdi yerini rüzgarlı ve parçalı bulutlu havaya bıraktı.
hava kapalı. ara sıra yağış var. bir ara hafif guneş çıktı ve gitti.
ama dn gece fırtına vardı. istanbul / gaziosman paşa
arkadaşlar bozüyükte dün cok fırtına vardı bugün ise soguk ve ara ara yagmur var evden cıkmaya gelmez
hava süper kısa kollu tişörtle gezmeye başladı millet
selametle
hava ısınmaya başladı şuanda 20 derece falan kısa kollu gömlek ve tişörtlerle geziyoruz
selametle
berbat nem var paso klima çalışıyor
bugün gerçekten çok sıcak birde bende sırt bölgesınde alerji var şu an bu sıcakta berbat durumdayım. ilaçlarda olmasa harap olurdum heralde bu sıcakta ama havalar ısınsın karadenizde havalar ısınmazsa denize girilmez . inşallah poyraz falan bu sene fazla olmazda denize gireriz. inşallah 10 gün sonra bartındayım 1 hafta tatıl yapıcam.
klimalar cayır cayır çalışıyor dışarı çıkmak neredeyse imkansız birde temmuzu agustosu var bakalım o zaman ne yapacagız artı ramazan bu nese 20 agustosta başlıyor buyurun imtihana
selametle
veyselbakan
25-06-2009, 13:05
cabbari ustam al izmirdende o kadar nem ve sıcak mahvediyor zaten panik atakta var nefes alamıyorum sanki boğulacak gibi oluyorum allahtan klima var da rahatlıyoruz allah ateş başında çalışanlara sürekli dışarda çalışanlara sabır versin şu anda biraz esiyor eminim akşam vakti esinti kesilip tekrar sıcak yapacak!
cabbari ustam al izmirdende o kadar nem ve sıcak mahvediyor zaten panik atakta var nefes alamıyorum sanki boğulacak gibi oluyorum allahtan klima var da rahatlıyoruz allah ateş başında çalışanlara sürekli dışarda çalışanlara sabır versin şu anda biraz esiyor eminim akşam vakti esinti kesilip tekrar sıcak yapacak!
panikatagın en çok sevdiği hava ilaç kullanmıyormusun?
veyselbakan
25-06-2009, 14:31
kullanmammı cabbari ustam zaten ilaçla ayakta duruyorum ama çok sıcakta inan hiç bir faydası yok meret bir yakaladımı ilaç içmişim hiç önemli değil allah kimseye vermesin çok kötü bir hastalık sinirsel diyorlar ama ne fazla sevinmeye gelebiliyorum ne de aşırı heyecana evde kesinlikle acıklı bir şey seyretmiyorum genelde haberleri hiç seyredemiyorum ölüm haberi kaza haberi çıkacak diye neyse ustam durum anlayacağın bundan ibaret!
kullanmammı cabbari ustam zaten ilaçla ayakta duruyorum ama çok sıcakta inan hiç bir faydası yok meret bir yakaladımı ilaç içmişim hiç önemli değil allah kimseye vermesin çok kötü bir hastalık sinirsel diyorlar ama ne fazla sevinmeye gelebiliyorum ne de aşırı heyecana evde kesinlikle acıklı bir şey seyretmiyorum genelde haberleri hiç seyredemiyorum ölüm haberi kaza haberi çıkacak diye neyse ustam durum anlayacağın bundan ibaret!
ben doktor değilim ama aynı şeylerden şikayeçiyim evde falan yalnız kalamazsın bana kalırsa ilaç+psiko yardım al faydası olur konuşmayla daha çabuk çözersin yada ilacını değiştir
sıcak cayır cayır yanıyor
gök gürültülü saganak yagmur var
gök gürültülü saganak yagmur var
üstad istanbul'u (rumeli yakası) sel götürdü desem yeridir...bahçeli evler ve bağcıların bazı yerlerini su basmış... ama anadolu yakasında pek bişey yok...bir ara baya bir bastırdı ancak dindi şu an...hatta hafiften güneş çıktı...
selametle...
Aşçı-cemo
08-09-2009, 17:23
televizyondan silivriyi izliyorum yagmur mahvetmiş birde bebek kayıpmış:(:(:(
istanbul / gazi osman paşa
gök gürütülü.
ara ara şiddetli yağmur var.
saat 18:17
saat 02:15 itibari ile istanbul sultangazi-gaziosmanpaşa da yağmur başladı...
malum tatlı bir yagmur var şu an için sıkıntı yok
selmaetle
cabbari dün sizin orada hortum çıkmış...tv de gördüm...zarar ziyan varmı?
selametle...