Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akşam Gazetesi ve SKY 360 televizyonunu Kolin-Limak-Cengiz ortaklığı satın aldı.

bayram tv
19-07-2013, 18:50
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, hürriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, Limak olarak zaten uzun süredir medyaya girmek istediklerini, Mehmet Cengiz'den kendilerine böyle bir teklif gelince olumlu yaklaştıklarını anlattı. Özdemir, tek başına gazetenin ya da bir haber kanalının çok bir şey ifade etmediğini ancak bir gazete bir haber kanalı olunca daha anlamlı olacağını düşünerek, Akşam, Sky ve yine Türkiye'nin en değerli radyolarından olan Alem FM ile Alem Dergisi'ni almakta tereddüt etmediklerini söyledi.

"60 MİLYON DOLAR BANA PAHALI GELİYOR"

Türkiye'nin en değerli gazete markalarından sayılan Akşam, Alem FM ve SKY için biçilen 60 milyon doların, çok düşük bir rakam olduğu iddialarına ise Nihat Özdemir, "Valla bana çok pahalı geliyor" karşılığını verdi.

Girdikleri her sektörde iyi bir yere gelme hedefiyle hareket ettiklerini belirten Özdemir, medya sektöründe de bu yayınları en iyi yere getirmeye çalışacaklarını ifade etti. "Medyada dostlarımız, arkadaşlarımız var. Görsel ve işitsel olarak medyaya yakınız. Şimdi daha da yakınlaştık. İnşallah başarılı oluruz" dedi.

Öte yandan hurriyet.com.tr'ye ilk açıklamayı yapan Cengiz İnşaat'ın sahibi Mehmet Cengiz de söz konusu kurumları 60 milyon dolara üç eşit ortak olarak satın aldıklarını söylemişti.

Only the registered members can see the link

chris db
20-07-2013, 03:36
hayırlı olsun bakalım neler değişecek beklediklerini alabilecekler mi...

zekı62
20-07-2013, 18:48
Nihat Özdemir: Tek başına gazete yetmez

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun, (TMSF) Çukurova Grubu’nun borçlarından dolayı el koyduğu Akşam gazetesi, SKY 360 televizyonu, Alem FM ve Alem Dergisi'ni satın alan ortaklardan biri olan Nihat Özdemir, "Tek başına gazete ya da televizyon anlamsızdı, o yüzden bu 4 kuruluşu tereddüt etmeden aldık" dedi:49:

kime jest yapıldı ??:49:

en değerli gazete markalarından sayılan Akşam, Alem FM ve SKY için biçilen 60 milyon doların, çok düşük bir rakam olduğu iddialarına ise Nihat Özdemir, "Valla bana çok pahalı geliyor" karşılığını verdi.

rselturk
20-07-2013, 21:56
Aslında bu yayın kuruluşlarını ben de almak istiyordum.Ama sayın Başbakan'a ters düşmek adına vazgeçtim!..:8[1]::8[1]:

Baldemir
21-07-2013, 01:27
Aslında bu yayın kuruluşlarını ben de almak istiyordum.Ama sayın Başbakan'a ters düşmek adına vazgeçtim!..:8[1]::8[1]:

:8[1]: :8[1]: :45:

zekı62
21-07-2013, 15:08

o zaman bunlara cevap vermek zorunda kalırdın,:8[1]:

satışların, Kolin-Limak-Cengiz ortaklığına ihalesiz yapılan,

Bu yayın organlarının değer tespitinin ne zaman yapıldığı
“İhalesiz satış usulü neye göre belirlenmiştir?
Niçin Kamu İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde açık ihale usulü ile satış hükümleri doğrultusunda satış gerçekleştirilmemiştir?
Bahsi geçen yayın organlarının satışına hangi tarihte karar verilmiştir,
alıcılara hangi usulle duyurulmuştur?
2002-2012 yılları arasında yıllara göre TSMF tarafından el konulan şirketler ile TMSF’ye devredilen varlıkların üçüncü şahıslara satışları için hangi usuller benimsenmiştir, bu satışlar toplamında kamuya ne kadar kaynak aktarılmıştır?”

vs vs :8[1]:

Newcastle
21-07-2013, 21:11
Hayırlı olsun inşallh SkyTürk360 daha güzel bir kanal olur. Bence ilk olarak şu ismindeki 360'ı atmakla başlamalılar. Eski hali SkyTürk daha iyiydi.