Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta SMARTBOX ip cam 247 versiyonu Hakkında
Azönce smartbox market uygulamasına ip cam 247 versiyonu eklenmiş indiirdim kurdum uyum saglamadı 2.6.9 yazılım versiyonu ile yada test ediliyorda olabilir detayları yazarım
Baldemir
20-07-2013, 20:01
Azönce smartbox market uygulamasına ip cam 247 versiyonu eklenmiş indiirdim kurdum uyum saglamadı 2.6.9 yazılım versiyonu ile yada test ediliyorda olabilir detayları yazarım
Usdat Atlanta smartbox cihaz nasıl iyimi? alışabildinmi cihaz hakkında yorumları verelim üyelerimize
Usdat Atlanta smartbox cihaz nasıl iyimi? alışabildinmi cihaz hakkında yorumları verelim üyelerimize
Smart box cccam ve iptv mukemmel calısıyor baldemir hocam.Bu softcamları auto indiren özellik ekleyeceklerdi onu eklerlerse super olur .Mesela youtube uygulaması benim için youtube olayı donmasız olması cok iyiydi.Çift kumanda olmasıda artı avantaj cihazı almak isteyenler sponsor kampanya yaptı buradan (Only the registered members can see the link HDBOX SMART ANDROİD, MULTİMEDİA KUMANDA ,WİFİ ANTEN , 6AY FULL AVRUPA PAYLAÅIM)alabilirsiniz