Orijinalini görmek için tıklayınız : led tv almayı düşünüyorum verebilecegim para 1600 tl
ŞRARSKOZ
23-07-2013, 02:03
s.a led tv almayı düşünüyorum verebilecegim para 1600 tl
sizce nasıl bişi almalıyım hayırlı ramazanlar
bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Only the registered members can see the link
yada bu ikisinden biri nasıl sizce hiç bilgim yok şu şu olması gerekir gibi
Ben iki televizyonuda gördüm panasonic daha iyi gibi geldi bana .Ama bu kadar para tv ye verilmez diye düşünüyorum o smart özellikleri kullanamazsınız şöyle düşünün bir bilgisayar görevi görmuyor 1-2 kez bakarsanız 3 cüye bakmazsınız bile madem led alacaksanız bunun yerine daha düşük modeller alabilirsiniz. 3 D olması heyecalandırmasın sizi 3d kanallar yok cunki :)
Bunu alabilirsiniz altta verdigim model plazmadır.Plazmalarda nereden bakarsanız bakın siyahlaşma olmaz
ŞRARSKOZ
23-07-2013, 02:37
görüntü güzel olsun fark etmez hd cihazım yok ikisi bir arada olan olsa nasıl olur sizce
yada önerebileceginiz teşekkür ederim
HD cihaz içinde olanından alma ustad.Sen hd cihazı ayrı olandan alabilirsin mesela atlanta android bir cihaz cıkardı smart özellikli+cccam uyumlu+iptv +internetli bir cihaz 385 tl civarında Burada (Only the registered members can see the link)onu tavsiye edebilirim full hd li birde led tv alabilirisn oldu bitti işte mesela yine bir örnek vereyim mesela uydu içersinde olsun istiyorsanda regalin led tv +full hd uydu alıcısı içersinde televizyonu 650 civarında bunuda düşünebilirsin (Only the registered members can see the link) regal vestelin yan ürünü yalnız servis bunu kurmaya 50 tl gibi bir para istiyor bunuda belirteyim
107 ekran istersende FULL HD LED TV+UYDU ALICISI içinde Buda olabilir (Only the registered members can see the link)
Gösterdigim tvler gercekten birebir gördügüm kişilere alıverdigim ürünlerdir.Halen su lafımın arkasındayım uydu alıcısı içinde tv alma o cihazlardan pek fazla detay beklemeyin
ŞRARSKOZ
23-07-2013, 03:39
cihaz atlanta görüntüsünü cok met ediyorlar genelde iyi diyorlar yani
sade tv olarak ne önerirsiniz ilginize teşekkür ederim saglıcakla
sharp gibi sanırsam tv vardı o nasıl sizce bilginiz var mı
ona göre kararımı veririm artık birde hepsi buradan hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi
cihaz atlanta görüntüsünü cok met ediyorlar genelde iyi diyorlar yani
sade tv olarak ne önerirsiniz ilginize teşekkür ederim saglıcakla
sharp gibi sanırsam tv vardı o nasıl sizce bilginiz var mı
ona göre kararımı veririm artık birde hepsi buradan hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi
Samsung-vestel-Panasaonic Bunların sadece LED TV özellikli olanlarını alabilirsin hepsiburadadan sayısı ürün aldım guvenli biryer sorun yasamazsın
ŞRARSKOZ
23-07-2013, 03:54
birkaç link ve plazma demiştiniz yorumlarda şu anki plazmalar led ler kadar az yakıyormuş
sizin vereceginiz linkleri inceleyip ona röre alacagım biraz cok olduk ama kusura bakmayın artık
LG 42PN450B 42" 600Hz UsbMovie PLAZMA TV (Only the registered members can see the link)
Hızlı aldanda alabilirsiniz orasıda guvenli sitedir.
Samsung PS-43F4900 109cm 600Hz UsbMovie Wi-Fi DLNA 3D Plazma TV (Only the registered members can see the link)
SAMSUNG 40 ES 6340 == PİYASA DEĞERİ ŞU AN HEMEN HEMEN HER YERDE 1599 TL.
bende yeni Panasonic L47ET5E aldım gayet memnunum. Smart Tv olayında mesela flash programı ile izlenen ( Dİzi gibi Sinema Gibi Ve Bazı Videoları ) video tarzı şeyleri izleyemiyosun. Mesela gazete okuyorum video lu ise açmıyor. Birde sadece kablosuz tak kullan klavye kullanabiliyorsun. Mause desteklemiyor.Benim gördüğüm eksiklikler bunlar. Ama HD görüntü ve 3D görüntü bence güzel. SD lerde pek iyi değil. Enbüyük + sı ekran korumalı olması. Bizim ufaklık araba attı ekrana geldi ve dış koruma az hasar gördü gerekirse onu değiştirebiliyosun. Bence bu çok önemli :) Yardımcı olabildiyesem ne mutlu ...
bilader formun yöneticilerinden volkan daha iyi bilir. plazma için panasonic - led için samsung dan şaşma demişti...
ben o kadar markalar ve özellikler arasındaki farkı bilmem...
bir kaç ay evvel kendime samsung PS51E551 plazma aldım...nedeni led lerdeki tepkime sürelerinin bilgisayar oyunlarında yetersiz kalması idi. plazmada o yönde bir sorun yok... tv harika... hele 3d olayı müthiş, smart ise artık kullanmıyorum bilgisayarla görüyorum işi. o smart ta o kadar kullanışlı bişey değilmiş. kumanda ile yazana kadar sayfa ismini canım çıkıyor. uğraşmıyorum yani onunla. bunun yanında bir çok özelliğide var. (internetten bakabilirsin. )
yanlız kötü yanı (-ki bu çok çok kötü bir yan, bunun kesinlikle dikkate almalısın) ışığı yansıtması... yani karşısında cam varsa gündüz tv seyredemiyorsun... camdan aldığı ışığı öyle bir yansıtıyorki...evde aynan yoksa ayna niyetine kullanabilirsin. ancak geceleri tv seyredeceksin yani...ben özelliklerini beğendim tv nin ama ışık olayından dolayı pişman oldum. bizim ufaklık (oğlum) gündüz pepe seyrediyor. perdeleri kapıyoruz biraz ışığı azaltsın diye... öyle bişey. ledlerde pek yansıma yokmuş. ben bu sebeple pişman oldum ama aldık bikere... led almayı kafaya koyduı isen tepkime süreleri en az 400 hz veya yukarı olanlara bak. yukarıda verdiğin linklere baktım... biri 200 hz biride 800 hz... 200 olanı sil kafandan bence. selametle... not: volkana mesaj yaz...(BARTINLI) o bu işlerin kurdu... sana önce tv ile ne yapmayı düşünüyorsun diye soracak, sonra döktürecektir. :)
süleyman09
23-07-2013, 12:58
selamlar ben 5 ayönce sunny 82 full led tv aldım uydusu içinde dahili yani görüntü süper dahili uydusuna kulanmıyorum next mini pembe kulanıyorum memlunum herhangibir sorunla karşılaş madım sunny kendine kanıtlamış bir marka
torres54
23-07-2013, 14:48
görüntü güzel olsun fark etmez hd cihazım yok ikisi bir arada olan olsa nasıl olur sizce
yada önerebileceginiz teşekkür ederim
DAHİLİ UYDU ALICILI TV ALABİLİRSİN.
Ben kendi evimde Sony 3D LED kullanıyorum..117 cm gayet memnunum..dedeme 2 ay önce Samsung 3D uydu alıcısı içinde 107cm Smart LED aldık gayet iyi...Fiyat olarak sanırım yanlış hatırlamıyorsam 1.800 civarı idi..
Panasonıc dedinmi bir duracaksın ben onu bilirim.
Bu TV alma araştırma işi gercekten çok cins bir konu. Çok araştırma yapılıyor ben buna baktım bu daha parlak bunun renkleri daha canlı falan filan.
Malum şu an turksatta pek HD yayın yok 3D sadece test olarak veriliyor. Zaten 3D yayın olarakta şu anki uydumuzdan fazla bişi beklememek gerek..
2014 için pek çok büyük kanal tamamen HD ye geceke ve platformlarda ücretli olarak satılan kanalları ücretsiz izliyecez.
Gelelim senin konuna şimdi Osman usta yansımadan bahsetmiş ama evde LED de olsa PLAZMA da olsa mümkünse ekranı güneş alan kısma koymamak gerekir.
Sen eğer şimdi saddece ben türksattaki kanalları izlemek için tv alcam dersen en az 200 Hz lik led yada plazma al derim bu fiyat bütçene göre.
Ama yok benim harddiskimde 1080 P - 720P ben bunları izliyorum diyorsan ve 3D film var ben bunları izlerim diyorsan kesinlikle panasonıc 800 Hz led al derim.. Ama bütçen varsa kesinlikle HD ve 3D film ve yayın için PLAZMA derim..
Benim 1 TB harddiskte 1080P -720P ve 3 D olarak bir çok film var bunların bazılarını TV de defalarca izlemişimdir. ama gerçek HD olarak izlediğimde sanki ben o filmi hiç izlememişim gibi geliyor bana.
3D de bana göre LED tv başarısız malesef 3D için bundan sonraki Tercihim kesinlikle Panasonıc VT serisi olacaktır.
Senin bütçen kısıtlı gibi duruyor . Panasonıc seri sonu şu anda inş vardır birde panasonıcin her türlü media dosyalarını oynattığından emin ol özellikle mkv yi oynatması lazım. Uydu alcısını Atlanta Smart box alırsan TV deki smart la pek işin olmaz.
Samsunga gelirsek MKV ve smart yönünden çok başarılı. Desteğide iyidir. Zaten artık 10 evden en az 6 sı samsung kullanıyor piyasada lider. Fazla söze gerek yok.
Ama iki model arasında herz farkı var buda HD filmelrde fark yaratır.
iki modelde alınabilir aeçim senin.
Ben samsung un D serisini kullanıyorum. D serisi samsung un amiral gemisidir. Zaten fiyatlarıda yüksektir. Dediğim gibi ben gibi film hobin varsa plazma öneririm ama plazmadada Panasonıc olacak samsung ve diğerleri Plazmada çok başarılı değil malesef. Osman hocayada demiştim ama onun bütçede panasonuc için malesef yetmedi.
birde Serkanın dediği gibi uydu alıcısını harici almanı tavsiye ederim. Arada çok far var..
Özellikle dahili uydu alcılarında yayın biraz mat oluyor.
ŞRARSKOZ
24-07-2013, 00:49
Atlanta HD Box Smart Android Uydu Alıcısı
alacam ama 3 ile 4 yere baktım 380 tl genelde hızlı alda ise 310 tl aradaki fark neden böyle bilgisi olan varmı saygılar
birde bu cihazın destegi nasıl backum gibi mesalasına
Atlanta HD Box Smart Android Uydu Alıcısı
alacam ama 3 ile 4 yere baktım 380 tl genelde hızlı alda ise 310 tl aradaki fark neden böyle bilgisi olan varmı saygılar
birde bu cihazın destegi nasıl backum gibi mesalasına
Sen 385 likten alacan ustad sebebi ise wifi adaptör+akıllı kumanda ve 6 ay paylaşım mevcut su bizim sitede banneri olan best uyduda 310 tl olan cihazda akıllı kumanda+wifi adaptör+paylaşım falan yok sen best uydu ile iletişime geç bence supersat uyesiyizi falan dersen yardımcı ıolacaklarını düşünüyorum
ŞRARSKOZ
24-07-2013, 01:12
PANASONIC TX-P42UT50E 3D FULL HD 106 cm Plazma TV,1920x1080,2000 Hz,Wİ-Fİ Ready
PANASONIC TX-L42ET50E 3D FULL HD 107 cm, LED TV,800Hz,4xHDMI,3xUSB,Wİ-Fİ
Volkan usta birkaç link verebilirmisiniz sizde bu ikisi nasıl en fazla verebilecegim 1600 tl bu bile zorlayacak beni teşekkür ederim kavam iyice karıştı
PANASONIC TX-P42UT50E 3D FULL HD 106 cm Plazma TV,1920x1080,2000 Hz,Wİ-Fİ Ready
Volkan usta birkaç link verebilirmisiniz sizde bu ikisi nasıl en fazla verebilecegim 1600 tl bu bile zorlayacak beni teşekkür ederim kavam iyice karıştı
Panasonıc Plazma alacaksan en aşağı ST serisi olacak
Ama iyi olacaksa VT serisi olacak onunfiyatıda çok yüksek. ST ve VT serisi hariç düşünme plazma
Senin bütçe iyi bir Plazmayı aşıyor. Bence LED al sonra ucuz plazma alıp bana kızma :smiles24: Ama yukarıdaki plazma için bütceyi biraz cıkarsan pişman olmazsın.
Ama çıkamazsan LED al. Ondada artık zaten baktığın iki modelden Panasonıc 800 HZ onu alabilirsin.
ŞRARSKOZ
24-07-2013, 01:35
usta sizin verdiniz linkte Karşılaştırma listenizde ürün bulunmamaktadır cıkıyor
aşağıdaki karşılaştırmayıda okumanızı tavsiye ederim. Fikir sahibi olmak için..
Özellikle Osman usta sana demiştim alacaksan Pansaonıc ST yada VT serisi al demiştim . Bu serlerde yansıma sorunu diğer markalara göre çok daha az hatta VT serisinde yok.
ŞRARSKOZ
24-07-2013, 01:54
alışverişte sorun cıkmaz deyil mi usta sonuçta kiradi kartı ile alacagız adam ister istemez korkuyor heryerden alış veriş yapamıyoruz saygılar
alışverişte sorun cıkmaz deyil mi usta sonuçta kiradi kartı ile alacagız adam ister istemez korkuyor heryerden alış veriş yapamıyoruz saygılar
İstanbul bilişimde olcağını sanmıyorum köklü bir firma yalnız panasıc ST50 yi alacaksan telde MKV oynatıp oynatmadığını bir sorarmısın. Ona göre al derim. ST serisinde guncellemelerden sonra oynattığını biliyorum ama emin ol.
ŞRARSKOZ
24-07-2013, 02:21
stokta yok şuanda heber verilmesi için not bıraktım bilmiyorum artık
başka nerden alabiliriz bunu
stokta yok şuanda heber verilmesi için not bıraktım bilmiyorum artık
başka nerden alabiliriz bunu
Media mark ta olabilir. Diğer elektronik mağazalarındada olabilir.
Hocam bak dediğim gibi film le falan çok işin yoksa LED al bütçeyi fazla aşma..
Aslında ben bu konularda artık fazla öneri yapmak istemiyorum.. Çünkü işin açığını söylemek gerekirse ben ve benim gibiler artık işin çığrını çıkardık. Biz inini dibini araştırırız. TV alacaklarında işin açığı kafasını karıştırırız. bu konuda sancaktar hocamla biz kafa kafaya verdikmi hep yeni projeler ve yeni fikirler çıkarıyoruz sonra cık cıkabilirsen işin içinden :8[1]:
Ben akşam gelir uydu alıcısında 2-3 saat tv izlerim dersen enerji tüketimide az olur ***fine bakarsın LED tv ile..
nurisakar
24-07-2013, 03:21
alacaksın bir phılıps 6000 seri ve üzeri rahatına bakacaksın
aşağıdaki karşılaştırmayıda okumanızı tavsiye ederim. Fikir sahibi olmak için..
Özellikle Osman usta sana demiştim alacaksan Pansaonıc ST yada VT serisi al demiştim . Bu serlerde yansıma sorunu diğer markalara göre çok daha az hatta VT serisinde yok.
ben merterdeki a/v merkezine gidip samsungla beraber - panasoniğin vt serilerine de bakmıştım volkan...onlardada yansıma vardı ama evde sanki bambaşka oldu... bizim salon dikdörtgen şeklinde. kısa kenarın birinde camlar var. diğer tarafına tv yi koymak zorundayız...(tv büyük çünkü) bu sefer camdaki gündüz ışığını öylebir yansıtıyorki ayna mübarek... bilemiyorum led te yansıtırmıydı. oldu bikere dedik acı acı. koyu renk perde alıp kapatacağım gündüzleri. hiç aklıma gelmezdi tv den bu sebeple pişman olacağım. ama diğer özellikleri süper. yani o 3d olayı aklımı başımdan aldı. bende sürekli 3 d filmler indirip 1 tb lık harici diskte seyrediyorum. yahu süper bişey nasıl yapmışlar bilmem... 3 d alan pişman olmaz herhalde. selametle...
süleyman09
24-07-2013, 11:32
birde Serkanın dediği gibi uydu alıcısını harici almanı tavsiye ederim. Arada çok far var..
Özellikle dahili uydu alcılarında yayın biraz mat oluyor.
USTA SANA KATILI YORUM BEN sunny 82 full led tv aldım dahili uydusu var kullanamadım görüntü mat next mini hd pembe aldım hd olsun sd olsun görüntüler gayet iyi
:rockon:
ŞRARSKOZ
24-07-2013, 18:15
ATLANTA HD BOX SMART ANDROİD + AKILLI KUMANDA + WİFİ
Stokta var
ATLANTA HDBOX SMART ANDROİD, MULTİMEDİA KUMANDA ,WİFİ ANTEN , 6AY FULL AVRUPA PAYLAŞIM
aldık işallah güzel olur bakalım artık sıra tv de
mehmetdemir
23-08-2013, 17:18
Lg marka led tvlere bakabilirsin. fiyat olarak popüler markalardan uygun vede özellikleri daha iyi. Only the registered members can see the link
bayram tv
23-08-2013, 22:42
bende LG full hd var süper çok güzel..
ŞRARSKOZ
14-12-2014, 00:00
cocuklar ekranı kırdı şimdi ekran 4 kare oldu sadece ekranı satılır mı bilgisi olan var mı
yada ne kadar fiyatı tutar ekranın
servisinde vardır tabiii. Ama panel pahalıdır.Televizyonun en pahalı parçasıdır.
vereceğiniz ücrete değmez bence.. Şu an yeni bir tv ile aynı paraya gelir.. Yeni marka arayışını tavsiye ederim.
Babamın işyerine LG 50PB690V Plazma tv almıştık 600 hz. Görüntü kalitesi gerçekçilik bakımından çok güzel ama led tv ler kadarda parlak değil. Zaten gözünüz alışıncada hiçbir fark kalmıyor. Teknosadan haftasonu indirimli 1449 tl ye almıştım.
selam bence özelikleri karşilaş tır ona göre al bence SAMSUNG derim aynı para
özelikleri farklı oluyor bence SAMSUNG
ŞRARSKOZ
14-12-2014, 22:31
şu anda eski tv ye bakıyom yok böyle bişi
servise sorayım bi bakalım sonra ne olur
800 tl giderse yaptırayım diyorum ve de kararsızım 1,5 yıl oldu alalı hayırlısı diyelim
teşekkürler herkese
ŞRARSKOZ
14-12-2014, 22:34
Babamın işyerine LG 50PB690V Plazma tv almıştık 600 hz. Görüntü kalitesi gerçekçilik bakımından çok güzel ama led tv ler kadarda parlak değil. Zaten gözünüz alışıncada hiçbir fark kalmıyor. Teknosadan haftasonu indirimli 1449 tl ye almıştım.
bakalım bi sanırsam şu an yok bu fiyata
ŞRARSKOZ
18-12-2014, 16:31
servis 2000 küsür dedi panele
vaybe çöp oldu bizim tv bir bucuk yılda
ne alalım şöyle paneli saglam olan
servis 2000 küsür dedi panele
vaybe çöp oldu bizim tv bir bucuk yılda
ne alalım şöyle paneli saglam olan
Benim modeli verdiğim LG Plazma tv ye bi göz atın isterseniz onda panel korumasıda mevcut.
ŞRARSKOZ
18-12-2014, 17:23
Benim modeli verdiğim LG Plazma tv ye bi göz atın isterseniz onda panel korumasıda mevcut.
usta bende hd atlanta var uydu harici tv alacam 2 si bir arada olmayacak
beni sinir ediyor cok cok gıcık 2 si bir arada olanlar teşekkür ederim
LG 50PB690V DVB-S2/T2/C FHD 3D SMART PLAZMA TV teknosada yok şuanda bu tv
ŞRARSKOZ
19-12-2014, 23:37
uydu hariçi tv önerileriniz
ŞRARSKOZ
02-01-2015, 16:40
2 SİDE aynı para fakat teknosa 120 tl hediye ceki veriyor
Dahili HD Alıcılar Yok
vatanda Dahili Uydu Alıcı Var
sizce hangisini almalıyım yada bekleyelim mi?
2 SİDE aynı para fakat teknosa 120 tl hediye ceki veriyor
Dahili HD Alıcılar Yok
vatanda Dahili Uydu Alıcı Var
sizce hangisini almalıyım yada bekleyelim mi?
Alacağınız tv nin boyutu en az 42'' olsun. 32 lere bu saatten sonra para vermek mantıksız.
ŞRARSKOZ
02-01-2015, 17:48
Alacağınız tv nin boyutu en az 42'' olsun. 32 lere bu saatten sonra para vermek mantıksız.
yüz de 10 zam komuşlar 2015 girer girmez
500 hz olunca birde 2 gözlük verince alayım diyordum
biraz bekleyelim o zaman teşekkürler
ŞRARSKOZ
02-01-2015, 22:38
hangisi ve gözlük pasif gözlük mü veriyorlar
hangisi ve gözlük pasif gözlük mü veriyorlar
LG 50PB690V 50'' (127 CM) Bu modelde kutunun içinde gözlük çıkmadı ama 150 TL değerinde sihirli kumanda çıkıyor. Görüntü olarakta dediğim gibi görüntü Led tvlere göre daha gerçekçi. Led tv lerde tv ye yaklaşınca görüntünün dağılmış bir vaziyette olduğunu görürsünüz ama bunda öyle birşey yok. Birde fiyatı baya artmış 1899 tl olmuş ben Teknosanın hafta sonu indirimine denk gelmiştim ozaman 1449 tl almıştım. Bu modelde panel korumasıda mevcut evde çocuklar için daha iyi.
LG 42LB730V 42''(107 CM) Bu modelede gelecek olursak bu modeli inceleme şansım olmadığı için yorum yapamayacam.
ŞRARSKOZ
03-01-2015, 22:04
Only the registered members can see the link-features
bu nasıl xxman™ usta
Only the registered members can see the link-features
bu nasıl xxman™ usta
Ben ürünü görmeden incelemeden pek yorum yapmam. Özellikleri güzel ama sizinde mağazaya gidip görmeniz daha uygun olur. Neticede siz kullanacaksınız bunu.
Belirttiğiniz model için youtube dan bi video buldum bakın isterseniz. Menü tamamen benim aldığım tv ile aynı.
1FWQWa7f_4c