PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stoch'a parti görüntüleriyle şantaj

ASİL
23-07-2013, 23:55
Fenerbahçe'nin haşarı futbolcusu Miroslav Stoch, ülkesinde büyük bir skandala imza attı.

Only the registered members can see the link

Bir gece kulübünde uygunsuz şekilde eğlenirken videosu çekilen Stoch'un kamera görüntülerden fotoğrafları alındı ve internete servis edildi. Fotoğraflar Stoch'un yarı çıplak şekilde bir bayanın göğüslerini tuttuğu anda çekilmiş olarak yayınlandı.
STOCH'A GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ İDDİASI

Slovakya'da konuşulan iddiaya göre ise bu videoyu çekenler genç oyuncuya şantaj yaptı. Stoch ise araya birilerini sokarak bu görüntüleri almak istedi.
Aracılık yapan şirketin bir yetkilisi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Videodan servis edilen fotoğrafta Stoch'un eğlendiği görülüyor. Bu fotoğraflar geçtiğimiz hafta bir partiden çekildi."
Stoch'un menajeri konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınırken; sadece oyuncunun haklarını mahkemede sonuna kadar kullanacağını söyledi.

draculu45
24-07-2013, 01:22
ne yapsa azdır yakışır adam doğru dürüs forma giymediki hiçdeğilse antreman yapmış

MUTAF
24-07-2013, 03:08
atış serbes istoç :)
sizin oralarda böyle şeyler zaten normal karsılanıyor.
bizde olmadıgı için ilginç geliyor. basında abartıyo dibine kadar.

jessicasmith
24-07-2013, 14:40
very nice forum

zekı62
24-07-2013, 15:45
basınına konuşan Miroslav Stoch

Geçmişte tatilim sırasında özel bir partide çekilen bir videoydu. Bu tür olayları geride bıraktım :8[1]:ve takımım Fenerbahçe ile yeni sezona hazırlanıyorum. Takımda kendime yer bulmaya gayret ediyorum.geçmişte buna benzer şeyler yaşadım ve bunlardan ders çıkardım. Şimdi futbolun dışında hiçbir şeyi umursamıyorum."

Stoch