Orijinalini görmek için tıklayınız : MediaLink BlackPanther 2card_v2.46 Guncel Yazılımı
MediaLink BlackPanther 2card_v2.46 Guncel Yazılımı
ML BlackPanther 2card » ML BlackPanther 2card_v2.46
Viaccess Auto update fix
*Bu yazılım sadece medialink panter 2 kart girişli modeller içindir.
sancaktar78
26-07-2013, 11:07
çok iyi....
taraftar
26-07-2013, 18:49
slm usta bende kullanıyorum fakat bişimsek çaktı adsl kutu öldü bende gidip yenisini aldim şimdi ise cihazıma internt bağlantısı olmuyor benimki tek kart tek modül girişli olandan
slm usta bende kullanıyorum fakat bişimsek çaktı adsl kutu öldü bende gidip yenisini aldim şimdi ise cihazıma internt bağlantısı olmuyor benimki tek kart tek modül girişli olandan
Olmaz ustad bu yazılım sizinkine 2 kart girişli modeller için yazılmış
taraftar
26-07-2013, 21:37
Olmaz ustad bu yazılım sizinkine 2 kart girişli modeller için yazılmış
biliyorum usta ben zaten 1modul 1 kart girşliyi yükledim fakat yine internet bağlantısı olmuyor
biliyorum usta ben zaten 1modul 1 kart girşliyi yükledim fakat yine internet bağlantısı olmuyor
ethernet girişi yanmıştır o cihazın servise gondermenizde fayda var.Bizim bir arkadaşınde öyle oldu halen duruyor gondermedik
taraftar
27-07-2013, 04:26
ethernet girişi yanmıştır o cihazın servise gondermenizde fayda var.Bizim bir arkadaşınde öyle oldu halen duruyor gondermedik
aynı şeyi bende düşünmüştüm çünkü adsl kutusuda şimse caktıgında yanmıştı o günden sonra cihaz birdaha net alamadı teşekkür ederim usta dediğiniz gibi servisine göndereyim
Ustalar cihazıma bu yazılımı yükledim. ama nasıl auto update yapacağım? Kumandadan herhangi bir tuşla mı? Yoksa cihaz kendisi mi yapacak? Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
dsmart modülü ile medialink black panther kullanıyorum. çıkmayan hd kanallada bu yazılımın faydas ollurmu
sancaktar78
11-08-2013, 11:14
Viaccess Auto update fix
Ben daha bu yazılımı atmadım.bu yazılımda hangi paketin ***lerini autouptade ediyor.
ilaveten 12130 TÜRKSAT problemi varmı dsmartın kanalları sıkıntılımı değilmi. biligilendirirmisiniz.
teşekkürler
selcukkapucu
27-08-2013, 16:55
Viaccess Auto update fix
tskler
selocan75
10-07-2014, 14:32
emeg gecen kardeslerimize teseekkurler...
Atilhan8181
18-01-2015, 14:10
tsk güzel bi yazilim :)