PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rayo Vallecano Avrupa'dan men edildi!



bayram tv
02-08-2013, 08:16
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi, Malaga'nın ardından Rayo Vallecano'ya da borçları nedeniyle UEFA Avrupa Ligi'ne katılma davasında olumsuz karar verdi.


Only the registered members can see the link


İspanya La Liga'da UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak olan 2. takım Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)'ın kararı ile bir kez daha değişti.

Sezonu 6. sırada bitiren Malaga'nın Finansal Fair-Play kurallarına uymaması sonrasında Avrupa Kupaları'ndan men edilmesi sonrasında UEFA bileti alma adayı olan Rayo Vallecano da borçları nedeniyle CAS'ta devam eden davasında haksız bulundu ve Avrupa Kupaları'ndan men edildi.

CAS'ın açıkladığı bu kararın ardından İspanya La Liga'da Valencia ve Betis'ten sonra UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak 3. takım Sevilla olacak.


Only the registered members can see the link