Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turk Telekom Bayramda Ankesörlü Telefonlar Ücretsiz

Tekno Mod
05-08-2013, 14:30
Only the registered members can see the link

Türk Telekom'un düzenlediği Ramazan Bayramı Kampanyası ile kullanıcılar bulundukları şehirdeki ankesörlü telefonları, telefon kartı veya kredi kartı ile kullanarak ücretsiz olarak kullanacak.

Türk Telekom’un bayram kampanyasıyla tüm Türkiye, yurdun dört bir yanındaki ankesörlü telefonlardan şehir içi ve şehir dışı ev ve iş telefonları ile konuşmalarını ücretsiz yapacak. 8-9-10 Ağustos 2013 tarihlerinde, herkes istediği şekilde konuşacak.

Only the registered members can see the link
Ramazan Bayramı Kampanyası ile kullanıcılar bulundukları şehirdeki ankesörlü telefonları, telefon kartı veya kredi kartı ile kullanarak, sevdikleriyle diledikleri kadar konuşabilecek.
Türk Telekom’un bayram kampanyası 8 Ağustos günü saat 00:00’da başlayacak, 10 Ağustos günü saat 24:00’de sona erecek.

kenan1100
13-09-2013, 11:34
ty paylaşım

engin
13-09-2013, 12:48
inşallah ücretsiz iken telefon sapıkları insanları rasgele numara çevirip rahatsız etmezler

senol_30
13-09-2013, 21:58
bugun bi baktım benim fatura 19 tlden 23 tl çıkarmışlar telekom bedava yapsada işi biliyo kazıga devam

asderfor
14-09-2013, 01:52
butun ankesolu telefonları toplamıslar gecen hafta uluslar arası telefon gorusmesı yapacaktım merkez postaneye gırdımdıgımde ankesorlu telefonlardan yerınde yeller esıyoooooooooo ankesorlu lelefonlar kaldımı kı pıyasada bunlar neyın rellamını yapıyorlar