PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehit başkomiser

Kemal Turan
09-11-2006, 19:08
Ankarada görevi başında şehit edilen başkomisere allahtan rahmet diliyorum. Böyle insanlıktan yoksun kimselere nalet olsun. Ne acıdırki bu nalet katil 3-5 sene hapishanede bakılır sonra aramıza salıverirler. Ne olacak böyle Ab yasalarınla polisin elindeki yetkileri budarsan olacağı budur.

Nakkus
09-11-2006, 19:30
şimdi haberlerde izliyorum, artık bu acı haberlere dayanma gücümüz çok azaldı :( çok genç daha, Allah ailesine sabır versin :(

anthony99
09-11-2006, 19:33
allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.:praying:

Admin
09-11-2006, 19:36
Allah rahmet eylesin..:(

TARANTİNO
09-11-2006, 19:36
Başkomiserimize Allahtan rahmet diliyorum...

"Ne acıdırki bu nalet katil 3-5 sene hapishanede bakılır sonra aramıza salıverirler"

Her önene gelen hükümet insanlara şirin görünmek için popülist davranışlar ve işler yaparsa...her 5-10 yılda bir af çıkartırlarsa...malesef olacağı 3-5 sene yatıp çıkacak katil...

"Ne olacak böyle Ab yasalarınla polisin elindeki yetkileri budarsan olacağı budur"

Bu konu pilisin elindeki yetkilerin sınırlandırılmasıyla alakalı değil...Ab yasalarından öncede katiller 3-5 ya yatıp yada yatmadan çıkıyorlardı...Polisin görevi zanlıyı yada zanlıları tutuklayıp ifadesini alıp savcılığa sevketmektir...savcıda duruma göre ya dava acar yada açmaz...hakimlerde kanunlarda ne yazıyorsa suça göre cezayı keser...bana kalırsa sorun siyasilerde...çünkü canları sıkıldımmı zırt pırt af çıkartıyorlar ve şu anki yasalar caydırıcılık anlamında çok yetersizdir...

Mehmet Kaynaklı
09-11-2006, 22:50
şimdi haberlerde izliyorum, artık bu acı haberlere dayanma gücümüz çok azaldı :( çok genç daha, Allah ailesine sabır versin :(

:( bu acılara dünyanın bile gücü kalmamış bakın her gün sallanıyoruz allah sonumuzu hayırlı etsin :praying:

mskinik
10-11-2006, 00:01
başkomiserimize allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum. yasaların suça teşviki bu ülkeyi suçlular cennetine çevirdi suçlu kacıyor polise bir allahın kulu yardım etmiyor. allah sonumuzu hayır eyleye.

COEMAR
10-11-2006, 00:14
Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin çok üzücü bir olay..:(