Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk FutboLu Çöküşte ... DemirÖren İstifa !
Türkiye Millî Futbol Takımı, Türkiye (Only the registered members can see the link)'yi uluslararası turnuva ve maçlarda temsîl eden futbol takımıdır. Dünya Kupası'na Türkiye 1950, 1954 ve 2002 olmak üzere 3 defa hak kazanmıştır. 1950 FIFA Dünya Kupası (Only the registered members can see the link)'na finansal sorunlar yüzünden katılamamıştır. Türk Millî Takımı ulusal karşılaşmalara Avrupa elemelerinden katılmaktadır. 2002 Dünya Kupası (Only the registered members can see the link)'nda Şenol Güneş (Only the registered members can see the link) yönetiminde aldığı üçüncülük, Fatih Terim (Only the registered members can see the link) yönetiminde Euro 2008 (Only the registered members can see the link)'de aldığı üçüncülük tarihindeki en büyük başarılarıdır ve Şenol Güneş (Only the registered members can see the link) yönetiminde gençleştirilmiş kadrosuyla 2003 FIFA Konfederasyonlar Kupası (Only the registered members can see the link)'nda da üçüncülüğü vardır. Tarihinde 2 kez FIFA Dünya Kupası (Only the registered members can see the link)'na katılma başarısı göstermiştir ... Takımlarımıza Bakarsak Galatasarayın 2000 yılında kazandığı UEFA ve SuperKupa Haricinde takımlarımızın Avrupada başarısı Yoktur ... Sonuc olarak Aslında Bizi Yönetenler Biz Kendi Kendimizi Başarısızlıga Sürüklüyoruz Bugun A milli Takımımızın Başına Daha Önce Başarı Göstermiş oLan Parmakla Gösterip 2 3 Gecmicek Teknik Direktörler Haricinde Başka Teknik Direktörümüz Yoktur ! Peki Sebeb ? üLkemizde futboldan Anlayan Futbolcudan anlayan Sistemden Anlayan Hic mi Kimse Yok ? Neden Ne için Hala Aynı Teknik Direktörlerle Dön Dolaş Aynı yere GeLiyoruz ? Fatih Terim Başarısız oLursa Galatasaray Şampiyonlar Liginde Gruplarda Sıfır Puan Cekerse Bunun Sorumlugunu Kim üStüne Alacak ? Tff ve Tff Başkanını Ben üLke Futbolunu Seven Fanatik Bir Taraftar olarak Burdan iStifaya Davet Ediyorum ! Ben Artık miLLi Takımın Başında Yeni Yüzler Yeni Başarılar Görmek iStiyorum ! Biz Aslında Kendi Kendimizi Çökertiyoruz Ne zaman Başarı oLsa Birileri Buna Çomak Sokmaya kaLkıyor Be Arkadaş ...
herşeyden önce futbolu yönetenler değişmeli. futbolu futboldan anlamayanlar yönettikleri için bu durumlara düşüyoruz.
Trabzonspor ve Beşiktaşın Maçları var
aynı saat te
Only the registered members can see the link
TFF de imza töreni var
sanki fatih hoca kaçıyor !! niye aynı saate bu TÖREN !!!
ACABA tff Only the registered members can see the link KURTAR MAK
FATİH hoca Only the registered members can see the linkşkan Demirören: "Hocamız para kabul etmiyor" diyor daaa !
outflatted
23-08-2013, 18:58
Sadece Türk futbolu mu çöküşte? Bence Türk sporu çöküşte. Son yapılan Dünya Atletizm Şampiyonasında bırakın 1 madalya bile almayı sporcularımız final müsabakarında bile yarışamadı. Üstüne üstlük her dalda doping skandalları cereyan ediyor. Ama spor bakanı hala koltuğunda.
Futbolda ise milli takımın başına Fatih Terim'in getirilmesini anlayamıyorum. Tonla teknik direktör var.
Bizim İsyanımızda Bu Yüzden Arkadaşım 1 2 Teknik Direktör Haricinde MiLLi Takımın başına Gececek Biri Yok Artık Yeni Yüzler Yeni Başarılar Lazım...
hadi bu 4 maçı anladım. bu 4 maçtan sonra yeni projerlerle yeni bir isim getirilmeli milli takımın başına.
uydu3405
23-08-2013, 21:06
Fatih hocanın Gs ile sözleşmesi mayıs sonunda bitiyor.Gs yönetimi son günü bekler şimdiden sözleşme tazelemezse Fatih Terim yoluna TFF den devam eder.
Zaten sayın Aysal çalışmak istiyorum hocamla diyor filan ama arada bir soğukluk var bu hissediliyor.
YARDIMCISI HAMZAOĞLU!
Yeni yardımcısının 1991-95 yılları arasında G.Saray'da top koşturan Hamzaoğlu olduğunu belirten Terim sözlerine şöyle devam etti;
"Milli Takım'daki yardımcım Hamza Hamzaoğlu olacak. Aynen benim gibi Akhisar Belediyespor'u çalıştırmaya devam edecek."
Only the registered members can see the link
Fatih hocanın Gs ile sözleşmesi mayıs sonunda bitiyor.Gs yönetimi son günü bekler şimdiden sözleşme tazelemezse Fatih Terim yoluna TFF den devam eder.
Zaten sayın Aysal çalışmak istiyorum hocamla diyor filan ama arada bir soğukluk var bu hissediliyor.
abi yeni fatih terimlerin çıkması yetişmesi için milli takımda fırsat vermeleri şart.
ben gs nin yerinde olsam hiçbir dedikoduya mahal vermeden sözleşmeyi yenilerim, taki avrupada bir kupa gelinceye kadar. ondan sonra arkadan gelenlere bırakırım. hasan, ümit , tugay vs.
draculu45
23-08-2013, 23:31
belkide milli ruhu hamza oğluna aşılayıp cekilir imparator durduk yerde hamza oğlunu boşuna getirmez vardır imparatorun bir bildiği hamzada o yeteneği gördükü onu yardımcı şecti