Orijinalini görmek için tıklayınız : MediaLink BlackPanther 2card Plus_v1.27g Guncel Yazılımı
ML BlackPanther 2card Plus » ML BlackPanther 2card Plus_v1.27g
Yazılımdaki Yenilikler:
DiseqC switch problem fixed
Horizontal switch problem fixed
Yazılım Tarihi: 14/08/2013
DOWNLOAD (Only the registered members can see the link)
ramazan.t
26-08-2013, 16:49
İşte bu yazılım sonrası benim çihaz artık eskisi gibi çalışmıyor
Nerde kafayı yicem
Normalde her şey çalışıyor Apps internet Hazır kanal indirmesi internet baglantısı her şey normal
Normal olmayan tek şey Hiç bir uyduyu bulmaması
Aynı Anten kablosunu başka çihaza takıyorum her şey çalışıyor
Fakat ML Blank Panter Plus aynı anten kaplosunu takınca uydu bulamıyor
Tekrar eski güncellemelere geri döndüm hiç bir degişiklik olmadı.Uyduları tek tek denememe rahmen bir sonuç yok
Lüffen bu hata için bir fikir verirseniz sevinirim
Fabrika ayarlarınada döndüm degişiklik yok
Yazılımdaki yenilik zaten bu problemlerin giderilmesi sanırım cihazın tuner ayarında sorun olmuş olabilir illa yazılıma suçatmamak lazım bu yazılımlar medialink yabancı sitelerinden alınmaktadır
ramazan.t
28-08-2013, 01:49
peki tuner ayari güncelleme ile nasil degisir,sapa Saglam cihaz artik hic bir uydu sinyali almiyor,konuyu biraz genis bir sekilde anlatabilirmisiniz.yani tekrar sinsal nasil alirim
peki tuner ayari güncelleme ile nasil degisir,sapa Saglam cihaz artik hic bir uydu sinyali almiyor,konuyu biraz genis bir sekilde anlatabilirmisiniz.yani tekrar sinsal nasil alirim
Mesajınızda yazdıgınız ''Normal olmayan tek şey Hiç bir uyduyu bulmaması'' gibi arızalar tuner arızaları gibi geliyor.Eger elinizde farklı adaptör varsa birde başka adaptörde deneyin mesela dreambox cihazda ben bunu yaşamıştım adaptörü değiştirince durum düzelmişti.Yazılımdan sonra böyle oldu diyorsanız ve önceki sürümlere geri dönüp sorun yasıyorsanız cihazda donanımsal bir sorun oldugu kesin
ramazan.t
01-09-2013, 19:48
Evet degişik cihazlarla denedim.Başka cihazlarda Sinyal var her şey normal
Sizinde belirttiginiz gibi donanımsal bir sorun Ortaya çıktı.Tuhaf olan bu sorunu tek ben yaşamışım Galiba. Diseq ve Usal sistemi dahil her sey çalışmadı.Çihazı Garantiye geri gönderdim.Sorunu aynı şekilde onlara anlattım.Cihaz bana garantiden geri geldiginde Hata ile ilgili raporu sizlerle paylaşırım
ramazan.t
23-10-2013, 21:19
Evet Arkadaşlar uzun bir aradan sonra çihaz Garantiden Yenice Geldi
Tuneri Degişmiş.Şimdi çok rahat bi şekilde her şey süper çalışıyor.Diseq ve İp Tv ve uydu sinyalleri her şey harika