Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinema Aşk ve Aksiyon HD Sirius Uydu Frekansı
Sinema Aşk ve Aksiyon HD Sirius(Astra 4A & SES 5 at 4.9°E) Frekansı
Frekans 12686
Poz:Yatay(H)
Sembol:5600
Fec:3/4
Only the registered members can see the link
Sinema Aşk ve Aksiyon HD Sirius(Astra 4A & SES 5 at 4.9°E) Frekansı
Frekans 12686
Poz:Yatay(H)
Sembol:5600
Fec:3/4
Bu frekanstan sinyal alamiyorum.kocaeli/ gebzeden 80 lik canakla alinabiliyormu bu frekans acaba..?
senasoyak
23-09-2013, 18:45
bende bartından bu frekanstan sinyal alamıyorum.
mumisigi
23-09-2013, 19:23
bende bartından bu frekanstan sinyal alamıyorum.
Çanak ayarlarınıza bir bakın. ben sinyal alıyorum.tr olarak açıyor.
Çanak ayarlarınıza bir bakın. ben sinyal alıyorum.tr olarak açıyor.
hangi bölgeden acaba?
kamdav51
24-09-2013, 00:29
görüntü alamıyorum saygılar
Frekansın kapsama alanı
Frekansın kapsama alanı
Kosavalı,haritadan anladığım kadarıyla nerdeyse Türkiyenın tamamından bu sinyal alınabiliyor. ozaman bu sinyali alamayanlarda sorun ne olabilir acaba? çanağın modeli kalitesi falan etkili oluyor mu cok. lnb next ye333 gold. çanak 80cm parabolik
Kosavalı,haritadan anladığım kadarıyla nerdeyse Türkiyenın tamamından bu sinyal alınabiliyor. ozaman bu sinyali alamayanlarda sorun ne olabilir acaba? çanağın modeli kalitesi falan etkili oluyor mu cok. lnb next ye333 gold. çanak 80cm parabolik
Kablodadan da olabilir.Gecen bir arkadaşımı bu frekansu ayarlamaya calıştım malesef almadı sebeb nedir diye arastırdık cihaz değişti yine sinyal yok dayzeg değiştirdik yine yok lnb değiştiridk yine yok en snunda kablo değiştirdik sinyal geldi kablo değiştirmeyi deneyin
Kablodadan da olabilir.Gecen bir arkadaşımı bu frekansu ayarlamaya calıştım malesef almadı sebeb nedir diye arastırdık cihaz değişti yine sinyal yok dayzeg değiştirdik yine yok lnb değiştiridk yine yok en snunda kablo değiştirdik sinyal geldi kablo değiştirmeyi deneyin
selamlar.Bende de 10 gündür bu 2 kanalda hiç sinyal yok.önceleri kalite 10-20 arasında iken kullandığım ince uçlu inverto siyah lnb ile sinyal ve görüntü alıyordum ama şimdi hiç sinyal yok.cihazım next 18000 hdcx cihazdan kaynaklanıyor olabilir mi ? kablodan da olabilir diyorsunuz. hangi kabloyu kullandığınızı öğrenebilir miyim ? iyi günler.
sirius uydusundaki sinema tv kanalları kötü bir yılbaşı sürprizi yaptılar. maalesef irdetoya geçip izlenemez oldular.tam da 2 gündür sinyalleri artıp izlemekte iken.:(:devilprv::frown:
sirius uydusundaki sinema tv kanalları kötü bir yılbaşı sürprizi yaptılar. maalesef irdetoya geçip izlenemez oldular.tam da 2 gündür sinyalleri artıp izlemekte iken.:(:devilprv::frown:
aynen kardeş biss şifreleme sistemi çöktü şifreleme sistemi irdeto 2 olarak değişti
aynen kardeş biss şifreleme sistemi çöktü şifreleme sistemi irdeto 2 olarak değişti
yakında onuda cözülür