PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşik"TAŞ" gibi

zekı62
16-09-2013, 10:28
-Ahmet Çakar : Beşiktaş'ın başarısının arkasındaki en önemli isim Önder Özen'dir ..

Ahmet Çakar: Beşiktaş harika

Ahmet Çakar : Galatasaray şampi lafımı geri alıyorum

'Bu takım harika':45:

'Şimdi G.Saray düşünsün...'Rıdvan Dilmen,

Beşiktaş'tan koşu rekoru

Siyah-beyazlı oyuncular toplamda 116.7 kilometre koştu. Beşiktaş'ta en çok koşan oyuncu ise 11 bin 689 metre ile Fernandes oldu.

Beşik"TAŞ" gibi :45:

ömer77
16-09-2013, 12:49
başka kara kartal yok her daim bjk li adanalı

zekı62
20-09-2013, 23:52
Only the registered members can see the link

75 bin 900 Siyah Beyazlı taraftar takip edecek. Bu rakam lig tarihinde derbi seyirci rekoru olacak

Beşiktaş ile Galatasaray arasında 22 Eylül Pazar günü Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak derbi karşılaşmasının biletleri tükendi.:45:

mert383
21-09-2013, 00:20
Bu haftayı da 3 puanla kapatırsak harika olacak ya.
Şimdiden bende stres başladı ,kalp atışlarım düzensiz atmaya başladı.
Bu maçı almalıyız başka çaresi yok "Fernandes -Almedıa top sizde artık.

zekı62
22-09-2013, 20:56

75 bin 900 Siyah Beyazlı taraftar takip edecek. Bu rakam lig tarihinde derbi seyirci rekoru olacak

Beşiktaş ile Galatasaray arasında 22 Eylül Pazar günü Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak derbi karşılaşmasının biletleri tükendi.:45:

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde rekor kırıldı...

Maçı izlemek için Atatürk Olimpiyat Stadı'na 76 bin 127 biletli seyirci geldi.

Deplasman yasağı gereği Galatasaray taraftarları derbiye alınmadığı için bu seyircilerin tamamı Beşiktaşlı.

Bu statta bundan önceki rekor 2003'te oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine aitti. Gündüz oynanan o karşılaşmada 70125 biletli seyirci vardı.

O derbide her iki takımın taraftarı da stattaydı.:46:

zekı62
22-09-2013, 21:03
Only the registered members can see the linkşiktaş --1 Only the registered members can see the link Galatasaray-- 0

45'+2' - Hakemin düdüğü ile ilk yarı sona eriyor.

mert383
22-09-2013, 21:24
tahminim ikinci yari gs atar berabere biter bu maç .

micromaxx52
22-09-2013, 21:31
şuan mac 1. 1

Hikmet™
22-09-2013, 21:37
1-2 oldu.

micromaxx52
22-09-2013, 21:37
galatasaray 2 beşiktaş 1 şuanda

mert383
22-09-2013, 21:55
Bu maç berabere biter bak görün ()

mert383
22-09-2013, 22:22
Maçta olaylar çıkmış galiba

micromaxx52
22-09-2013, 22:32
böyle manzaraları görmek cok kötü benim acımdan yakışmadı beşiktaşa

mert383
22-09-2013, 23:39
Şimdi görüntüleri izledim Tek kelime ile REZALET """
Yazıklar olsun Türk futbolunun geldiği noktaya bak.

bayram tv
22-09-2013, 23:46

Öyle konuşma futbolumuzun markasına zarar veriyorsun..:wave:

mert383
23-09-2013, 00:15
Öyle konuşma futbolumuzun markasına zarar veriyorsun..:wave:

Valla ben ortada bir marka göremiyorum. :46:
Yazıklar olsun

bayram tv
23-09-2013, 01:15
Valla ben ortada bir marka göremiyorum. :46:
Yazıklar olsun

zaten bende dalgasına öyle yazdım ne markası yahu olsa olsa çay markası olur..:puah:

fatihmc
23-09-2013, 01:38
sahaya girenler zaten taraftar degil beşiktaş taraftarı takımından 5 kişi atıldıgında sahaya girmedi meloşun tahrikide taraftarı sahaya indiremez
burada olay başka çarşı ismini kullanarak polise saldırmak akpye saldırmak
yazık ettiler beşiktaşa allah belalarınız versin

zekı62
23-09-2013, 12:24

bunlar bunu söylüyor !!

---İşte eski hakem Ahmet Çakar'ın ortalığı kasıp kavuran açıklamaları: Melo'ya yazıklar olsun. Bir futbolcu ancak bu kadar sevimsiz ve ahlaksız olur. Fırat Aydınus'a yazıklar olsun. Bir maç ancak bu kadar çığrından çıkarılabilir. Beşiktaş taraftarı, Melo ve Fıray Aydınus'a yazıklar olsun!

---"MELO'NUN HAREKETİNİ G.SARAY HALLEDECEK"

---Terbiyesiz Felipe Melo

Güzel bir futbol akşamını mahvettin Melo. Az daha bir katliam çıkacaktı. Beşiktaş taraftarını delirtmeye ne hakkın var! Hadi oyundan atıldın.. O formayı eline alıp, göstermek de ne? Sen herhalde Beşiktaş taraftarını daha tanımamışsın. Eve gidince görüntüleri izler ve neden kurtulduğunu anlarsın. Sana herhalde gerekeni G.Saray yönetimi yapacaktır.

ve bunlarrrrrrrrrr !

---olayları çıkaran kişilerin illegal örgütlerle bağlantılı olduğunu ve gözaltına alınan kişilerden bazılarının çantasından örgüt bayrakları çıktığını iddia etti.

Kütahyalı ayrıca programda olaylarla ilgili şu cümleleri kullandı:

"Olayı Beşitaş taraftarına ve Çarşı'ya bağlayan karaktersizdir."

"Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum; Melo'nun yaptığı resmen rezalettir."

--
Şamil Tayyar, Twitter'da olaylı ilgili "Taraftar kılıklı çapulcular sahayı bastı! Her yer Taksim her yer direniş diye slogan atıyor! Şerefsizler... Federasyon çapulcu ve onlara destek veren kulüplere karşı ağır tedbirler almalı, Meclis gerekirse kanun çıkarmalı" mesajını yayınladı.

buda vekillerr !

---Şükür, yaşanan bu olayların saha içinde yaşanan gerginlikler, Melo veya başka bir futbolcunun yaptıklarıyla ilgisi olmadığını söylerken olayları başlatan grubun başka bir amacının olduğunu iddia etti.

zekı62
23-09-2013, 12:29
1453 Kartalları ÇARŞI’ya SALDIRDI
En çok dikkat çeken ve hedef haline gelen ise Beşiktaş’ta yeni bir oluşum olan 1453 Kartalları’ydı.
İddialara göre bu grubun ÇARŞI Grubu’na saldırmasının fitili ateşlediği öne sürüldü. Ayrıca 1453 Kartalları Grubu’nun twitter hesabına maçtan önce yazdığı

“1453 Kartalları susan, oturan ya da maçta çekirdek yiyenlerin oluşturduğu bir platform değildir. Bugün gelin izleyin bizi, anlayacaksınız!” şeklindeki mesaj dikkat çekti.

zekı62
23-09-2013, 12:59
Fırat Aydınus, derbinin uzatma dakikalarında taraftarların sahaya girmesi sonrasında soyunma odasına gitti. Aydınus raporunu hazırladı. Can güvenliğinin olmadığını belirten Aydınus, karşılaşmayı tatil etti. TFF yetkilileri ve ardından TFF Başkanı Demirören ile görüşen Aydınus, ön kararını paylaştı.

Aydınus, ön raporu telefonla Yıldırım Demirören'e ulaştırdı. Melo'nun da PFDK'ya sevk edilmesi için rapor verdi. Buna göre, olayların çıkmasında Melo'nun da payı var.

Fırat Aydınus karşılaşmanın tatil edildiğini ve maçı bitirmeden soyunma odasına girdiğini de sözlerine ekledi. Karşılaşmanın sonucunu ve raporda yer alan Melo'nun ceza kararını TFF olağanüstü toplanarak karara bağlayacak.

medcezir75
23-09-2013, 21:38
Şu rasimin yüzünü gördüğüm zaman iğreniyorum neredeyse bu adamın yüzünden Galatasaray taraftarlığını bırakacak duruma geldim...Adamın maaşallah analamadığı alan, konu yok, neredeyse mübarek uçan daire tasarlayacak...Tabiii mavradan kim ölmüş...

hallederiz
23-09-2013, 22:48
ne melosu ya bunlar zaten sahaya inmek ve olay çıkartmak için gelmiş....melo hikaye ilk defamı bir futbolcu forma çıkartıyor..her forma çıkartan futbolcu olduğunda sahaya inilseydi acaba kaçta maçta böyle taraftar sahaya inerrdi hiç hesapladınızmı???..ayrıca olayların başlangıcı 75. dakikada başladı 85 te iyice çoğaldı 90+3 tede sahaya indiler

zekı62
24-09-2013, 13:36
ne melosu ya bunlar zaten sahaya inmek ve olay çıkartmak için gelmiş....melo hikaye ilk defamı bir futbolcu forma çıkartıyor..her forma çıkartan futbolcu olduğunda sahaya inilseydi acaba kaçta maçta böyle taraftar sahaya inerrdi hiç hesapladınızmı???..ayrıca olayların başlangıcı 75. dakikada başladı 85 te iyice çoğaldı 90+3 tede sahaya indiler

usta melo melo da hakem ; ydınus’un şu cümleleri raporunda öne çıkardığı bildirildi:

‘İş çığrından çıkınca...’

“Melo’ya gösterdiğim kırmızı karttan sonra saha içinde ve tribünlerde bazı hareketlilikler fark ettim. Hatta bakış açım içerisinde birkaç taraftarın oyun alanına girdiğini de gördüm. Ancak bunlar için bekleyecek, polis ve özel güvenliklerin onları saha dışına almasını izleyecektim. Maçı bitirmeyi planlıyordum. Fakat tam bu anlarda yardımcımdan (Alex Taşçıoğlu) bir uyarı geldi. Benim görmediğim bölümlerden sahaya çok daha fazla sayıda taraftarın girdiğini ve işlerin çığrından çıktığını söyledi. O anda hızlı şekilde soyunma odasına gitmek için hareket ettim. Zaten az sonra da olaylar tamamen koptu. Oyun alanı artık mücadelenin tamamlanmasına hiçbir şekilde uygun değildi.”

rselturk
24-09-2013, 19:21
Takım tutmadığımı tüm forum dostları bilir.Benim gördüğüm Beşiktaş klubü ve taraftarı oyuna getirilmiştir.Hani hep söylenir ya "spora siyaset bulaşmasın" diye.Bu ouyun bilerek,isteyerek oynanmış ve Siyaset spora amaçlı olarak sokulmuştur:Gezi olaylarına destek veren ve kamuoyunda popularitesi yükselen "Çarşı Grubu" nu sarsmak hatta yoketmek için taraftar bünyesinde "Fetih 1453" adıyla yeni bir grup oluşturulur.Bu kuruluşun görevi siyasetçilerden alınan talimat doğrultusunda Beşiktaş taraftarını provoke etmektir.Eylem başarılmış,amaç hasıl olmuştur.Maç öncesi atılan twetler bunun göstergesidir.Şimdi dökülen gözyaşları,bir timsahın sevinç gözyaşlarıdır.Siyaset artık yaşamın her zerresinde vardır.AKP yi rahatsız eden her eylem,protesto misliyle ödettirilecektir.Akp iktidarında demokrasiden ve hoşgörüden çıkarılan anlam budur.Başbakan:"Taraf olmayan,tarümar olur!"Söylemi açık değil mi?...:tongue::tongue::tongue:

zekı62
24-09-2013, 21:14
Takım tutmadığımı tüm forum dostları bilir.Benim gördüğüm Beşiktaş klubü ve taraftarı oyuna getirilmiştir.Hani hep söylenir ya "spora siyaset bulaşmasın" diye.Bu ouyun bilerek,isteyerek oynanmış ve Siyaset spora amaçlı olarak sokulmuştur:Gezi olaylarına destek veren ve kamuoyunda popularitesi yükselen "Çarşı Grubu" nu sarsmak hatta yoketmek için taraftar bünyesinde "Fetih 1453" adıyla yeni bir grup oluşturulur.Bu kuruluşun görevi siyasetçilerden alınan talimat doğrultusunda Beşiktaş taraftarını provoke etmektir.Eylem başarılmış,amaç hasıl olmuştur.Maç öncesi atılan twetler bunun göstergesidir.Şimdi dökülen gözyaşları,bir timsahın sevinç gözyaşlarıdır.Siyaset artık yaşamın her zerresinde vardır.AKP yi rahatsız eden her eylem,protesto misliyle ödettirilecektir.Akp iktidarında demokrasiden ve hoşgörüden çıkarılan anlam budur.Başbakan:"Taraf olmayan,tarümar olur!"Söylemi açık değil mi?...:tongue::tongue::tongue:

Vali açıkladı Biber gazı yok ! kullanmadık Küllüyen yalan dedi

acaba burda organize sanayide arabamı boyanıyor !:8[1]:

Taraftardan teslimat
Beşiktaşlı taraftarlar seferber olup ellerindeki olay görüntülerini kulübe yolladı, "Gereğini yapın" dedi“İşte gerçek Beşiktaşlılar bu.” Evet, gerçekten de öyle... Kulübünü seven ve ona en ufak bir zarar gelmesini istemeyen Siyah-Beyazlılar, adeta seferler olmuş durumda... Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kırılan rekorun konuşulması gerekirken olayların ön plana çıkmasının derin üzüntüsünü yaşayan duyarlı ve sorumlu kesim harekete geçti... Rekortmen, gerçek Beşiktaşlılar son anda sahaya girenlerin görüntüleri konusunda örnek bir işe imza attı... Birçok taraftarın cep telefonu veya kameralarla çekilmiş olay görüntülerini kulübe ilettikleri öğrenildi.:45:

rselturk
24-09-2013, 23:34
Ama Zeki, Vali Bey doğru söylemiş;onlar Vali Beyin koruması değil,İçişleri Bakanının polisleri. :8[1]::8[1]::8[1]:

mert383
24-09-2013, 23:45
Ya bunlarda yalan dolan Gırla
Resimler her şeyi anlatıyor
Utanmadan bile yalan söylüyorlar
Yazıklar olsun be