Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazartesi 2003-3222-3224-4221-4222-4225-5222-5225-6225-7225 tüm seriler verilir inş..
eMpReSaRiO
11-11-2006, 17:48
Arkadaşlar mason modellerine ait tüm seri yazılımlar pazartesi günü vermeye çalışacağım. Özellikle 422X ve 522X serilerinin şimdiye kadar bu şekilde kıyıdan köşeden verilmesini gerektiren sebepler ortadan kalkmış bulunmaktadır. Bu nedenle tüm seri yazılımlar pazartesi günü verilecektir. İnşallah pazartesi günü sizleri aşağıdaki gibi bir mesajla karşılamak isterim.
1. ACIKO AC 2003 FTA
2. ACIKO AC 3222 CI
3. ACIKO AC 3224 CXCI
4. ACIKO AC 4221 FTA
5. ACIKO AC 4222 CI
6. ACIKO AC 4225 USKY
7. ACIKO AC 5222 CI
8. ACIKO AC 5225 USKY
9. ACIKO AC 6225 Neotion
10. ACIKO AC 7225 Neotion Plus
Tüm yazılımlar güncellenmiştir diyebilirsem ne mutlu bana :)
ekomanya
11-11-2006, 18:01
bu haber bile bizi çok mutlu etti üstad
kolay gelsin
recepolmez
11-11-2006, 18:24
usta dosyaları dört gözle bekliyoruz. Bazı çalışmayan kanallar çalşır ve tpsler biraz daha hızlı açılırsa daha iyi olr derim.Çalışmalrında başarılar dilerim.
kamilturhan
11-11-2006, 18:29
evet. sonunda.. çok uzun zaman bekledik belki ama sonunda değecek beklediğimize inşallah..
ustam 422X serisine futbol,mct ve free identlerinide de eklerseniz tadından yenmez.
şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
inşallah çok güzel olacak.
Emre usta valla dört değil 8x8 gözle bekliyoruz. Ama yine de en hızlı çalışan sizlerdiniz. Teşekkürler. Başarılar diliyorum.
Saygılar.
menülerde yenilikler de var mı lock kanal okeyde açılacakmı yok sa düzelecekmi
sayglar
menülerde yenilikler de var mı lock kanal okeyde açılacakmı yok sa düzelecekmi
sayglar
Menulerde degişiklik olacagını zannetmiyorum
metermen
12-11-2006, 12:33
holeyyyyy :D:D vallaha süper emre abi bekliyoz hadi bakalım inşallah olr
sebebini ben söyleyin fuarda madur ettikleri müşterileri tarafından stantlarda rezil olmamak adına insanların ağzına bir parmak bal sürmektir eğer verilirse hiç sanmıyorum kazile verilirse bu resmen iki yüzlülüktür bu tür cihazları olan arkadaşları cihazlarını alıp fuara gitmelerini vede kendi maduriyetlerin protesto etmelerini tavsiye ederim çünki fuardan sonra birdaha yazılım hayal olacak şu anda 11000 serisi vede aciko422-425 seyrediyorsa tamamen amatör ruhla çalışan bir kaç mod arkadaş sayesinde bunlar ne bu firmalardan ücret nede kullanıcılardan burdan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ayrıca bu forumlardan yararlanan ve bu cihazları kulanıcıya satan uyducu arkadaşlar firmalarla yüz yüzesiniz bir ortak kaznım içindesiniz sizler daha fazla iş yapabilmek için müşteriye ihtiyacınız var müşteri ile firma arsında köprü olamnız gerekirken firmayı arayın bizle ne alaksı var diyen uydu cu arkadaşlar işte size fırsat fuarda bu firmaları sıkştıra bilirsiniz bunları dile getirebilirsiniz unutmayınki sizler olmazsanız o firmalar hiç birşey değildir umarım bir çok kişi bu yazıyı okur vede boş eleştiri yapacağına yada polimiğe gireceğine kendine bir ders çıkarıp bu cihazı kullananlara yardımcı olmaya çalışır sevgiyle kalın
kullanıcı
12-11-2006, 15:29
sebebini ben söyleyin fuarda madur ettikleri müşterileri tarafından stantlarda rezil olmamak adına insanların ağzına bir parmak bal sürmektir eğer verilirse hiç sanmıyorum kazile verilirse bu resmen iki yüzlülüktür bu tür cihazları olan arkadaşları cihazlarını alıp fuara gitmelerini vede kendi maduriyetlerin protesto etmelerini tavsiye ederim çünki fuardan sonra birdaha yazılım hayal olacak şu anda 11000 serisi vede aciko422-425 seyrediyorsa tamamen amatör ruhla çalışan bir kaç mod arkadaş sayesinde bunlar ne bu firmalardan ücret nede kullanıcılardan burdan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler ayrıca bu forumlardan yararlanan ve bu cihazları kulanıcıya satan uyducu arkadaşlar firmalarla yüz yüzesiniz bir ortak kaznım içindesiniz sizler daha fazla iş yapabilmek için müşteriye ihtiyacınız var müşteri ile firma arsında köprü olamnız gerekirken firmayı arayın bizle ne alaksı var diyen uydu cu arkadaşlar işte size fırsat fuarda bu firmaları sıkştıra bilirsiniz bunları dile getirebilirsiniz unutmayınki sizler olmazsanız o firmalar hiç birşey değildir umarım bir çok kişi bu yazıyı okur vede boş eleştiri yapacağına yada polimiğe gireceğine kendine bir ders çıkarıp bu cihazı kullananlara yardımcı olmaya çalışır sevgiyle kalın
Sonuna kadar haklısın arkadaşım. Keşke fuara gidebilsek de zamanında vatandaşın yazarkasayı başbakanlıkta yere attığı gibi önlerine atsak...
atın atın bende ordayım toplamaya hazırım :)
Sevgili arkadaşım haklısın ama goldmaster bölümündede aynı mesaj var.Acikonun bu tür şeylere ihtiyacı olmadı .
Zaten yazılımları emre veriyor sürekli yabancı arkadaşlardan alıpta.Bunun fuarla ne alakası varki.
Bunu goldmasterda dile getirmişssiniz. aciko bölümünde neden aynı mesaj var anlayamadım
uzman_elhan
12-11-2006, 21:58
bekliyoruz yazlımları dostum şimdeden tşkler
Sevgili arkadaşım haklısın ama goldmaster bölümündede aynı mesaj var.Acikonun bu tür şeylere ihtiyacı olmadı .
Zaten yazılımları emre veriyor sürekli yabancı arkadaşlardan alıpta.Bunun fuarla ne alakası varki.
Bunu goldmasterda dile getirmişssiniz. aciko bölümünde neden aynı mesaj var anlayamadım
anlatayım gülüm ben yaşca senden büyüğüm gülüm kelimesi onun için nasıl maduriyeti olmadı 422cının en son yazılımı 7/7/2006 siryus uydusundaki kanallar sorunlu onun için birçok cihaz 525 sky yazılımı attı gelelim 425 skya son yazılım 24.05.2006 tarihli AC 5225 Ultra SKYise 27.07.2006iki cihazda aynı maduriyet içinde iki ortak yazılım kullanıyor iki cihaz kullananlarda bunu bilsin ona göre hareket etsin ben kendi adıma stantlara gidip onları teşhir edeceğim vede elimden geldiğince iş yapamamlarını vede iki yüzlülüklerini haykıracağım yani ik firma içinde bu fuar zor geçecek emin olabilirsin
gelelim 425 skya son yazılım 24.05.2006 tarihli
Abi eminmisin son yazılım tarihinin bu olduguna 3 defa yazılım verildi 4225 sky için 10 gün içinde Only the registered members can see the link
emeği geçen arkadaşlara teşekkürler bizler acikocu olmaktan sizlerin sayesinde övünüyoruz
sevketensari
13-11-2006, 15:24
Sayın üstatlar pazartesi oldu...4225 sky tps ilaveli hala yazılım gelmedi.cihazazır ha şimdi gelecek diye sabırsızlıkla bekliyorum Emre ustadan hala ses yok mu?...................
Sayın üstatlar pazartesi oldu...4225 sky tps ilaveli hala yazılım gelmedi.cihazazır ha şimdi gelecek diye sabırsızlıkla bekliyorum Emre ustadan hala ses yok mu?...................
Emreden ses var.Koreli muhendisi bekliyor:45:
sevketensari
13-11-2006, 15:44
yani bu ne demek serkan bey yazılım bugün çıkacak mı sizce?
yani bu ne demek serkan bey yazılım bugün çıkacak mı sizce?
Evet büyük bir ihtimal..Gözünüz supersatforumda olsun..Cıkarsa aciko ve goldmaster kullanıcılarına e posta atılacaktır..
Abi eminmisin son yazılım tarihinin bu olduguna 3 defa yazılım verildi 4225 sky için 10 gün içinde Only the registered members can see the link
yazılım orjinal yazılım değildir bilgine orjinal yazılım burdan alabilirsin sen bak istersen Only the registered members can see the link
yazılım orjinal yazılım değildir bilgine orjinal yazılım burdan alabilirsin sen bak istersen Only the registered members can see the link
:) Original yazılım.Bugune dek aciko 422 x serisini fixleyen olmadı.Aciko yazılım destegi su an supersatforumda ok bilginize...
eMpReSaRiO
13-11-2006, 16:12
doğru diyon orijinal yazılım o verdiğin adreste ama tanık ve delil getir bu sitede verilenin de orijinal olmadığına. Getiremezsen ben sana güzel bir delil getiririm. Unutma ki uydu asistanı resmi bir site değil. Emre' nin kendi sitesi. Emre kim? Emre benim. Ben kimim eMpReSaRiO işte. Şİmdi bana mı inanırsın zanna mı :D
Amedeus kardeş bende bir GM 11400 cim maduru olaraktan şimdiye kadar emre kardeşin sayesinde yazılımsız kalmadık 4. aydan bu yana. Bu konuyu GM bölümüne açmanız olumlu, ancak Aciko bölümüne açman emre ve Serkan kardeşlere biraz haksızlık oluyor. GM'yi fuarda benide temsilen protesto et. Seni sonuna kadar bu uzaklardan destekliyorum.
Saygılar..
zxcvbn10250
13-11-2006, 16:36
yazılım çıkaranlara tsekkur ama çok uzun suruyor zatn 7 gunluk *** perıyodunun 4 gunu bosuna geçıyor diğerleri aynı gunde gelıyor yazılım ama bunada sukur
doğru diyon orijinal yazılım o verdiğin adreste ama tanık ve delil getir bu sitede verilenin de orijinal olmadığına. Getiremezsen ben sana güzel bir delil getiririm. Unutma ki uydu asistanı resmi bir site değil. Emre' nin kendi sitesi. Emre kim? Emre benim. Ben kimim eMpReSaRiO işte. Şİmdi bana mı inanırsın zanna mı :D
sebebini ben söyleyin fuarda madur ettikleri müşterileri tarafından stantlarda rezil olmamak adına insanların ağzına bir parmak bal sürmektir eğer verilirse hiç sanmıyorum kazile verilirse bu resmen iki yüzlülüktür bu tür cihazları olan arkadaşları cihazlarını alıp fuara gitmelerini vede kendi maduriyetlerin protesto etmelerini tavsiye ederim çünki fuardan sonra birdaha yazılım hayal olacak şu anda 11000 serisi vede aciko422-425 seyrediyorsa tamamen(!!!!!!!!!!! amatör ruhla çalışan bir kaç mod arkadaş sayesinde bunlar ne bu firmalardan ücret alıyorlar nede kullanıcılardan burdan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler !!!!!!!!!!!!!!!!)ayrıca bu forumlardan yararlanan ve bu cihazları kulanıcıya satan uyducu arkadaşlar firmalarla yüz yüzesiniz bir ortak kaznım içindesiniz sizler daha fazla iş yapabilmek için müşteriye ihtiyacınız var müşteri ile firma arsında köprü olamnız gerekirken firmayı arayın bizle ne alaksı var diyen uydu cu arkadaşlar işte size fırsat fuarda bu firmaları sıkştıra bilirsiniz bunları dile getirebilirsiniz unutmayınki sizler olmazsanız o firmalar hiç birşey değildir umarım bir çok kişi bu yazıyı okur vede boş eleştiri yapacağına yada polimiğe gireceğine kendine bir ders çıkarıp bu cihazı kullananlara yardımcı olmaya çalışır sevgiyle kalın sanırım sen bu yazıyı okumadın vede hiçde hoşdeğil tedit vari tavrın (!!!!!!!!!!! amatör ruhla çalışan bir kaç mod arkadaş sayesinde bunlar ne bu firmalardan ücret alıyorlar nede kullanıcılardan burdan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler !!!!!!!!!!!!!!!!)
zxcvbn10250
13-11-2006, 16:47
acikonun yaptıgı normal o hiçbir serısıne yazılım çıkarmıyor bunun garantısı yok ama gmler 4000-9000 ve diğer serılerıne yazılım verırken 11000lerı unutuyor bu asıl yanlış olan
sevketensari
13-11-2006, 17:19
Emre bey boşverin bu boş konuşmaları yapanları. Siz her zaman Acikoculara destek veren gerçek bir dostsunuz. Aciko diyince akla gelen yegane kişisiniz. Sabırsızlıkla işyerime 4225 sky receiverimi getirdim ve sabahtan beri forumu takip edip yazılımı bekliyirum. son gelişme nedir. 18.00 kadar yazılım gelebilecek mi bari bu akşam evde tpsleri sorunsuz izlesek...........
Emre bey boşverin bu boş konuşmaları yapanları. Siz her zaman Acikoculara destek veren gerçek bir dostsunuz. Aciko diyince akla gelen yegane kişisiniz. Sabırsızlıkla işyerime 4225 sky receiverimi getirdim ve sabahtan beri forumu takip edip yazılımı bekliyirum. son gelişme nedir. 18.00 kadar yazılım gelebilecek mi bari bu akşam evde tpsleri sorunsuz izlesek...........
Bugünluk kaldı sanırım .Bende sizler gibi bekliyorum
zxcvbn10250
13-11-2006, 22:10
belki gece yarısı gelir
öncelikle yeri olduğuna inanıyorum.bir arkadaş acikoyazılı
[email protected] diye bir msn adresi açmış.ben buradan acıko yazılımı parayla vereceğim diye bir şeyler yazıyor.parasız acıko yazılımı yok diyor.ayrıcada emre arkadaşımızı acıko ile ilgisi yok diyorlar.......lütfen bir açıklma yapar mısınız?...iyi günlerrrrrrrrrr
sevketensari
14-11-2006, 11:49
arkadaşım kesin olan şu ki Emre bey acikonun ilk geldiği günden beri tüm yazılım ve sorunlarıyla Ankaradan uğraşan kıymetli biri. Diğer asparagas haberlere inanmayın. Yalnız 2 haftadır iyi giden yazılım bu hafta gerçekten çok gecikti. mason model denilen 4225 sky tpslerin nerede ise haftası gelecek henüz çıkmadı. üzüntü verici olan bu........
kompetankedi
14-11-2006, 12:30
Emre den güzel haberler var..bir kaç saat sonra yazılımlarımız geliyor arkadaşlar.
sevketensari
14-11-2006, 12:35
Haydi inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz......
Arkadaşlar biraz sabırlı olalım. Arkadaşlarımızı sık boğaz etmeyelim. Gelsinde akşama veya yarına gelsin nolacak. Önemli olan yazılımın gelmesi. Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sağolsunlar.
Saygılar.
bir arkadaş acikoyazılı
[email protected] diye bir msn adresi açmış.ben buradan acıko yazılımı parayla vereceğim diye bir şeyler yazıyor.parasız acıko yazılımı yok diyor.
O dediginiz vatandaş yazılım yuklemeyi biliyormuşta bunu yazıyor.Bir tane free site actı buradada konu actı su anda suresiz banlandı.Bu tür kişilere inanmayın ve fırsat vermeyiniz.Aciko yazılımlarını ilk önce bulacagınız site supersatforum ve ozmenadır
ayrıcada emre arkadaşımızı acıko ile ilgisi yok diyorlar.......
Emre arkadaşımız aciko firmasının beyni pozisyonunda olan bir arkadaşımızdır.Adam neredeyse tek basına acikoyu yürüyüyor kendisiyle sürekli alışverişimiz olmuştur.Sagdan soldan duyumlarla kimse birşeye inanmasın arkadaşlar
Bügün verilecektir test deneme devam ediyor d+-tps ok- srg ve biss kanallarında problemler düzeltiliyor bekleyiniz..
sevketensari
14-11-2006, 15:45
serkan bey biraz önce dolaşırken üstte 14.11.2006 yazılımı gördüm ama yükleyince 06.11.2006 açılımını gördüm yazılım geldi mi?
seyitcey
14-11-2006, 15:48
ne oldu bu yazlımlara dokuz mu doğurdu pazartesi çıkıyordu şu an salı
eMpReSaRiO
14-11-2006, 15:57
konuşun konuşun, fuarda aciko diye bir firma bulamayınca hangi cihazı yere atacaksınız? vallahi çok ileri gidenler var bu konuda. İşin özünü bilmeyenler var. Masontech firması kapandı dedikçe hala daha firmaları sıkboğaz edenler var. Yapmayın arkadaşlar firmalardan alakasız sizlere düzgün düzgün yazılım verebileyim diye uğraşıyorum. Firmalar nereden alacaklar yazılımı söyler misiniz bana? Yazılımları yapan firma yok. Ben sadece mühendis arkadaşım olduğu ortak hareket ettiğimiz için beleşe yazılımları sizleri mağdur etmemek için alıyorum ve sonuna kadar da vermeye devam edeceğin. Siz ne kadar sinirlenseniz, küfretseniz de ben yine vermeye devam edeceğim çünkü durumun farkında olanlar var aranızda. Yeterki siz mağdur olmayın diye.
NTV sorunu için ilk şifreli yayın ne zaman ise arkadaşlar bana haber verin. O gün uydu sinyalini PC ye kayıt edip Koreye göndermemiz gerekiyor. Yoksa ilk sıraya şifreyi girip izlemeniz gerekecek. Ben hiç denk gelemiyorum NTV nin şifreli olduğu ana.
Diğer yandan sürekli yazılım atmak yerine tek bir softcam ile düzeni sağlamak için bir *** editörü hazırlığına girdik. İnşallah güzel olacaktır.
Ha bir de ben süperman değilim..
Saygılar.
ne oldu bu yazlımlara dokuz mu doğurdu pazartesi çıkıyordu şu an salı
Eminmisin cıkmadıgına??
konuşun konuşun, fuarda aciko diye bir firma bulamayınca hangi cihazı yere atacaksınız? vallahi çok ileri gidenler var bu konuda. İşin özünü bilmeyenler var. Masontech firması kapandı dedikçe hala daha firmaları sıkboğaz edenler var. Yapmayın arkadaşlar firmalardan alakasız sizlere düzgün düzgün yazılım verebileyim diye uğraşıyorum. Firmalar nereden alacaklar yazılımı söyler misiniz bana? Yazılımları yapan firma yok. Ben sadece mühendis arkadaşım olduğu ortak hareket ettiğimiz için beleşe yazılımları sizleri mağdur etmemek için alıyorum ve sonuna kadar da vermeye devam edeceğin. Siz ne kadar sinirlenseniz, küfretseniz de ben yine vermeye devam edeceğim çünkü durumun farkında olanlar var aranızda. Yeterki siz mağdur olmayın diye.
NTV sorunu için ilk şifreli yayın ne zaman ise arkadaşlar bana haber verin. O gün uydu sinyalini PC ye kayıt edip Koreye göndermemiz gerekiyor. Yoksa ilk sıraya şifreyi girip izlemeniz gerekecek. Ben hiç denk gelemiyorum NTV nin şifreli olduğu ana.
Diğer yandan sürekli yazılım atmak yerine tek bir softcam ile düzeni sağlamak için bir *** editörü hazırlığına girdik. İnşallah güzel olacaktır.
Saygılar.
Emre ustam sana sonsuz teşekkürlerimi sunarım yazılımlar için teşekkurler tekrardan :45: :45:
Yav işte ağzı olan konuşuyor. Emre sayesinde bugün çıkan yazılım hiç çıkmasa napacak bu vatandaşlar onu bilemiyorum. Arkadaşlar dostlarımızın bu gayretlerini ve şevklerini kırıcı yazılardan lütfen sakınalım.
Saygılar.
kullanıcı
14-11-2006, 16:37
Sonuna kadar haklısın arkadaşım. Keşke fuara gidebilsek de zamanında vatandaşın yazarkasayı başbakanlıkta yere attığı gibi önlerine atsak...
Emre ustam, bu mesaj Goldmaster içindi. Yanlış anlaşıldı galiba. Yoksa mütevaziliğe gerek yok sen gerçekten süperman gibi yetişiyorsun imdadımıza. Şu softcam olayı da dediğin gibi olursa gerçekten tadından yenmez. İyi günler...
Emre ustam, bu mesaj Goldmaster içindi. Yanlış anlaşıldı galiba. Yoksa mütevaziliğe gerek yok sen gerçekten süperman gibi yetişiyorsun imdadımıza. Şu softcam olayı da dediğin gibi olursa gerçekten tadından yenmez. İyi günler...
Softcam olayı olursa guzel olur.Ben ögrenir veririm :)
kayaHalil
14-11-2006, 16:51
Güzel bir haber benim cihazım Aciko 3222 serisi bu cahzın S.Wiew leri açtığını görmedim.Eğer dediğin doğru olursa belki onlarıda seyrederiz mct ler de yok tabi izlemediğimiz
aliosman3003
14-11-2006, 20:57
ustalar merhaba. benim gm 20300 var bugun ac4222 cı nın 06,11 yazılımını yukledim fakat kanallarda bir değişiklik yok. acaba ben mi bir şeyi gözden kaçırıyom (yazılımdan önce ve sonra boot yaptım.)
shakeman
16-11-2006, 15:41
Emre üstat sayende acikonun yazılım desteği devam ediyor.Bu konuda en şanslı 3224 serisi ondan sonra 422 ve 522 ler ama en şanssız herhalde 6225 ve 7225 serileri.Umarım onlarada yeteri kadar destek gelir.Çünkü diğerlerine haftada bir iki yazılım çıkarken 6225 ve 7225 serileri aylık çalışıyor.İlgine şimdiden teşekkürler.
aykuttse
16-11-2006, 15:55
arkadaşım 3222 serisine belkide en hızlı yazılım çıkan modellerden biri ayrıca ***wiewler keyler aktif olunca seyrediliyor
3222 için metabox a bak neredeyse 2 gune bir yazılımı var
Emre üstat sayende acikonun yazılım desteği devam ediyor.Bu konuda en şanslı 3224 serisi ondan sonra 422 ve 522 ler ama en şanssız herhalde 6225 ve 7225 serileri.Umarım onlarada yeteri kadar destek gelir.Çünkü diğerlerine haftada bir iki yazılım çıkarken 6225 ve 7225 serileri aylık çalışıyor.İlgine şimdiden teşekkürler.
6225 ve 7225 e sonft cam olayı ile tpsler oluyordu En son duruma bakmak lazım.Emre bilgi verir size bu olayla ilgili
4225 için tps keylerini güncelleyecek softcam editor programı mükemmel olur.
bis edit bölümüde eklenebilirse çok işe yarar.
emre ustamızın üstesinden geleceğine inancımız tamdır.
bu yenilikler acikonun 4225 modelini yeniden bu yarışta öne geçirecektir.
ayrıca ustamız isterse ntv şifreli yayınını pc de kaydedip depoya koyabilirim.
sadece formatını ve süresini belirtmesi yeterli.
tekrar emeği geçenlere teşekkürler
Saygılar.
Emin misin, bu çalışmaları anca superman yapar. :45:
sevketensari
17-11-2006, 09:36
bu sabah 06.25 tps ler gitti. inşallah bugün yada yarın yeni yzlım çıkar bizde kaldığımız yerden devam ederiz. Mesela sunny ve kaon bu sabah yeni yazılımı verdi bile..........
arkadaşlar 11300 cı kullanıyorum acıko 4222 yazılımını yükledim cihaz bilgisine baktıgım zaman acıko 4225 sky yüklü yazısı var bilgi vere bilirmisiniz şimdiden teşekkürler
Kardeş o yazıları takma kafana. Yazılım 4225 inde ondan o yazıyı görüyorsun. İzle ve keyfini çıkar.
Saygılar.
zxcvbn10250
17-11-2006, 18:34
bu gun gelicekmi tpsler
bakalım yazılımları bekliyoruz şimdiden tşk
sevketensari
20-11-2006, 16:07
hala tps yazılımı gelmedi. ne oldu bugün gelecek mi?
hala tps yazılımı gelmedi. ne oldu bugün gelecek mi?
Kardeş yazılımlar Koreden geldiği için ne zaman geleceği belli olmuyor. Elden gelen kınada zamanında gelmez, gelsede az olur hesabı bu işler. Bekliyoruz.
Saygılar.
zxcvbn10250
20-11-2006, 19:24
neden bu kadar uzun suruyor anlamadım kısa sureli olay ıde gecıkınce 3 gun seyredılıyor mıllet daha yazılım bıtmeden yenısını yukluyor
sevketensari
20-11-2006, 20:12
evet serkan bey lütfen bu konuya girin ve emre beyden son gelişmeleri bizimle paylaşın lütfen
Arkadaşlar sizler gene iyisiniz. 3 günlükte olsa izliyorsunuz. Ya biz GM 11000 sericileri napalım? Bzim canımız yok mu? Nisandan bu yana yazılım bekliyoruz hala az sonra hikayeleri anlatıyorlar. İnşallah gelirde bizlerde, kurdun yanında beslenen kuş misali nasipleniriz.
Saygılar.
zxcvbn10250
20-11-2006, 20:40
Arkadaşlar sizler gene iyisiniz. 3 günlükte olsa izliyorsunuz. Ya biz GM 11000 sericileri napalım? Bzim canımız yok mu? Nisandan bu yana yazılım bekliyoruz hala az sonra hikayeleri anlatıyorlar. İnşallah gelirde bizlerde, kurdun yanında beslenen kuş misali nasipleniriz.
Saygılar.
4222ler uyuyor yazılım yukleyın
evet serkan bey lütfen bu konuya girin ve emre beyden son gelişmeleri bizimle paylaşın lütfen
Haber verecem
zxcvbn10250
20-11-2006, 21:14
uzun surmesının sebebi nedir?
uzun surmesının sebebi nedir?
Uzun sürmasinin sebebi bazı nedenler var arada ama gelecek merak etmeyiniz.Aciko yazılımlarıyla devam edecez bu olaya
Bu cihazların yazılımını sadece o muhendis editliyor malesef onamecbur gibi birşeyiz.Bekleyecez
kullanıcı
21-11-2006, 12:49
İyi güzel, siz de haklasınız elinizde bir şey yok. Ama gelse bile zaten iki günden fazla izlenemiyor. Bu böyle pak tad vermiyor ustam ya. İyi günler...
zxcvbn10250
21-11-2006, 17:53
genelde bugun geliyor
sevketensari
22-11-2006, 09:16
bu hafta yazılımı unutalım galba çarşamba oldu cumaya 2 gün kaldı ve yazılım yok:49:
zxcvbn10250
22-11-2006, 10:26
cumayı sayma arkadas zaten ogun sabahı gıdıyor mıllete daha yazılımların suresi dolmadan gelıyor bızde sozde ıkı ayrı marka ortak yazılım daha avantajlı dedık sonuç husran kurtulun derım
Kimseye yalancı çıkmak istemeyiz.Yazılımlar gelirse burada olur zaten arkadaşlar.
Konuyu yazılım gelirmi gelmez mi polemikleri olmasın diye konuyu kapatıyorum