Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzel Haber !; TGRT Haber önce 16:9 (Geniş Ekran) moduna geçip daha sonra HD yayına g
kerembalci
22-09-2013, 12:59
Güzel Haber !; TGRT Haber önce 16:9 (Geniş Ekran) moduna geçip daha sonra HD yayına geçecek. Mail'le doğruluğu ispatlanmıştır.
16:9 ve HD yayın alt yapımız tamamlanmak üzere. En kısa sürede bu formatlarda yayın yapmaya başlayacağız.
İlginizden dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Only the registered members can see the link
Güzel haber hayırlısı olsun.
medcezir75
22-09-2013, 15:10
Bu kanalı izleyen var mı? Merak ediyorum açıkcası; zaten bunun gibi 7-8 tane kanal var kaşka tek kanala düşsede uyduda yer sıkıntısı son bulsa...Yoksa o ot ve gergedan kanallarından çok da bir farkları yok...
micromaxx52
22-09-2013, 15:12
Bu kanalı izleyen var mı? Merak ediyorum açıkcası; zaten bunun gibi 7-8 tane kanal var kaşka tek kanala düşsede uyduda yer sıkıntısı son bulsa...Yoksa o ot ve gergedan kanallarından çok da bir farkları yok...
evt eskisi gibi olmasada izliyorum arasıra
medcezir75
22-09-2013, 15:23
Ne diyeyim kardeş ***ifli seyirler, tabii ki beğenilere saygı duyarım. Ben Tgrt ve muadillerinin epeyini sildim benim kriterimde haber kanalları objektif, yanlı olmadan haberlerini sunmalı yorum kısmını izleyicisine bırakmalı ama maalesef bu kanal ve muadilleri her dönem güçlünün davulunu çalmaktan bıkmadıkları için bende onları kendi kanal listemde azat ettim...
uydu3405
22-09-2013, 15:37
Bende izliyorum her kesimin kanalına özenle bakarım ki sadece tek kafalı bir görüşe sahip olmayayım diye her kesimin kanalını bir miktar izlerim.Eğer tek kendi düşüncemin kanalını izlersem her açıdan olaya bakamam işte bu yüzden düşüncesine katılmadığım kesimlerin kanalı çöp anlayışına sahip birisi değilim.
rselturk
22-09-2013, 22:11
4:3 ten 16:9 formatına geçen bir çok kanal oldu.HD yayınlar dışında wss sinyaligöndermeyen diğer kanalların hepsi CRT tv lerde okunmuyor.Teknolojinin böyle indirimli kullanımı da bize özgü olmalı."Bakın,biz de format değiştirdik!" der gibi!..:8[1]::8[1]::8[1]: