Orijinalini görmek için tıklayınız : atmaca elektronık e cagrı
odemisligurkan
14-11-2006, 18:29
arkadaslar sızı bılmem ama ben bu sunny menusunden hıc hoslanmıyorum ve cag dısı buluyorum.cok basıt ve sıradan bı bılgı baneri var.eger mumkunse nextvısıon veya anımasyonlu menu gıbı daha hos menulere gecerse daha guzel olacagı kanısındayım.anımasyonlu belkı zahmetlı olabılır ama nextvısıon menu nun kolay adepte olacagı kanısındayım.ve ıstegen olursa boyle bır cagrı yaparak ıstegımızı dıle getırelım dıyorum
alperyılmaz
14-11-2006, 18:48
arkadaşım sizde o zaman nextvision yazılı yükleyin
odemisligurkan
14-11-2006, 21:51
sevgılı alper yılmaz.guncellenmeyen yazılımın nesını yukleyelım.tps auto yok.cw yok.fcw yok.yukleyıp ne bakacagız.benımkısı sadece bır ıstek ve dılek.olur olmaz o ayrı konu.herkes ıstedıgını yuklemekte tabıkı serbest ancak bu menuyu bılen ve zamanında kullanmıs olan bırcok arkadasın bu konuyu sahıp cıkacagını sanıyorum
sevgılı alper yılmaz.guncellenmeyen yazılımın nesını yukleyelım.tps auto yok.cw yok.fcw yok.yukleyıp ne bakacagız.benımkısı sadece bır ıstek ve dılek.olur olmaz o ayrı konu.herkes ıstedıgını yuklemekte tabıkı serbest ancak bu menuyu bılen ve zamanında kullanmıs olan bırcok arkadasın bu konuyu sahıp cıkacagını sanıyorum
Dediginiz gibi menüde degişiklik şart.Ben bile sevmiyorum bu menüyü yetkililer inşallah burayı görürlerde birşey yaparlar
Dediginiz gibi menüde degişiklik şart.Ben bile sevmiyorum bu menüyü yetkililer inşallah burayı görürlerde birşey yaparlar
okey anladım çok dile getiriyorum yarın bir daha konuşayım
okey anladım çok dile getiriyorum yarın bir daha konuşayım
Bir konuş.SUNNY firması ile nede olsa oranın elamanısın bir zahmet
Bir konuş.SUNNY firması ile nede olsa oranın elamanısın bir zahmet
okey abi konuşacagım yav ben orda çalışmıyorum ben gebzede bir fabrikada çalışıyorum alsalar giderim oraya vallah
okey abi konuşacagım yav ben orda çalışmıyorum ben gebzede bir fabrikada çalışıyorum alsalar giderim oraya vallah
Alırlar merak etme:45:
bende sizlere katılıyorum inşallah menüde bir değişiklik yaparlarda cihazlara biraz renk gelir,yıllardır hep aynı...
hallederiz
15-11-2006, 00:10
senden iyi elemanmı bulacaklar
serkan yılmaz aciko ve goldmasterdeki birçok süpriz kelimesine takıldımda..birazda olsa merakımızı giderecek açıklama yapabilirmisin..hoşçakal
ibrahimgozum
15-11-2006, 09:32
Menü konusunda sizlere sonuna kadar katılıyorum.ben çok bekledim baktım bir değişiklik yok.şu an kaon menü kullanıyorum.sunny, cihazın sadece kapağında yazan isim..gerçekten sunny e yeni bir menü lazım ilgililere duyurulur...
eraycan35
15-11-2006, 13:31
aynen menude degısıklık sart sıktı artık.en basıt nextvısıon gıbı bencede uyumu daha basıt olur kanısındayım
senden iyi elemanmı bulacaklar
14000 uyeli bir forumuz baya topluluk olduk firmayı baskı yapar SNOPY işe aldırırız :00000004:
serkan yılmaz aciko ve goldmasterdeki birçok süpriz kelimesine takıldımda..birazda olsa merakımızı giderecek açıklama yapabilirmisin..hoşçakal
Sürpriz derken o cihazlara coktam beri yazılım cıkmıyordu o yüzden süpriz dedim ok
fenerbahceli03
15-11-2006, 23:28
inşaalah olur snopy üstad elinizden geldiğince sunny cilere yardımcı oluyorsunuz
:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
14000 uyeli bir forumuz baya topluluk olduk firmayı baskı yapar SNOPY işe aldırırız :00000004:
hallederiz
15-11-2006, 23:51
hadi bir kampanya başlatalım. snopy atmaca nın mail adresini versin bizlerde oraya mail yağmuruna tutalım ve snopy yi işe aldıralım
evet sunny menüsünden bıktık artık NEXTVİSİON gibi güzel bir menü olsun olmuyorsa NEXTVİSİON desteklensin
Atmaca neyse de asıl sunny firması işi bilmiyor. Şurda snopy, isa yüksel gibi arkadaşları değerlendirmiyor.
Onlar olmasa cihaz satamayacaklar farkında değiller. Bu cihazlar popülerse ve 2.eli çok rahat para ediyorsa bu ve bir kaç arkadaşın sayesinde.
Yok yok profesyonel değiller.
Atmaca neyse de asıl sunny firması işi bilmiyor. Şurda snopy, isa yüksel gibi arkadaşları değerlendirmiyor.
Onlar olmasa cihaz satamayacaklar farkında değiller. Bu cihazlar popülerse ve 2.eli çok rahat para ediyorsa bu ve bir kaç arkadaşın sayesinde.
Yok yok profesyonel değiller.
Çok haklısınız :45: :45:
bende size katılıyorum menüleri değişidirirlerse çok iyi olur
evet eski boartlı makinalar yok satıyor ben sahsen yeni modellerini tavsiye etmiyorum
antencii
16-11-2006, 17:02
valla menüyü beyenmeyen bu arkaşımız daha iisini yapsında bizde görelim bakalım laf söylemek kadar kolaymı bu işler
valla menüyü beyenmeyen bu arkaşımız daha iisini yapsında bizde görelim bakalım laf söylemek kadar kolaymı bu işler
Kullanıcıların işi yazılım yapmak değildir.Onlar doğal hakları olan desteği firmadan istiyorlar.
Buda gayet normal.
EFE_KENTLİ
16-11-2006, 17:09
snopy konuşmanın cevabını bekliyoruz arkadaşım
Özgür Erge
16-11-2006, 17:22
becede artık değişiklik yapmaları lazım 3 4 senedir hep aynı öellikler aynı menü kaon teamde olmasa yazılımda yükleyemicez.o kadar şatış yapıyolar ama insanların değerini bilmiyorlar:(:(
odemisligurkan
16-11-2006, 18:20
arkadasım sen yazdıgım mesajları ıyı okumadın herhalde.bır emır bır asagılama yok sadece ıstek ve rıca var.bızım soylememızlede bu ısler olmaz.eger uygunsa dedık en azında herseyıyle uygun olan nextvısıon yazılımını guncelleyebılırler dıyede fıkrımızı belırttık.en azından daha az ugrastırır dıye.netıcede bunu musterıye satan ve kullanan bızlerız.burada bazı onemlı ustalarımız olmasa bu cıhazlar bu kadar populer olmaz.bır cok usta bu ısı hobı olarak yapıyor bunu da bılıyorsundur herhalde.Sevgili kardesım bırde hangı cıhazı kullandıgını merak edıyorum belırtmemısınde.ayrıca neden bu kadar ustune alıyorsun onada sastım.yazılım ısı o kadar kolay bırsey olsa burada bu yazıları yazmaz yapar verırdım.Not:bır cok kısıde kaon veya dıgılıne yazılımı kullanıyor.bunu da bılıyorsundur sanırım
silvercar
16-11-2006, 18:40
gerçekten isa yüksel ve snoopy birer deha!avrupada olsalardı şimdi enüst düzey firmalar onları kaparlardı ya.memleketim işte!...
gerçekten isa yüksel ve snoopy birer deha!avrupada olsalardı şimdi enüst düzey firmalar onları kaparlardı ya.memleketim işte!...
Malesef değer bilen yok .Bu adamlar gece gunduz sunny için ugrasıyorlar.Sizin görmediniz bölümlerde 17 kasımda cıkacak auto yazılımlarını yapıyorlar.Hiç bir menfaatleri olmadan inanın buna.
kaon larda menü rengi değişmiş yeni yazlımlarda menü rengi mavi geliyor önceden mor menüdü sunny de böyle bir deşiklik yapsa
snopy konuşmanın cevabını bekliyoruz arkadaşım
cevap şu şuanda menu de herhangibir degişiklik söz konusu degil ama yıl başında bakacaklar
slm ben sizlere katılmıyorum yeni yani animasyon menülü cihazlar beş para etmez değiştirebiliyorlarsa animasyon menülü cihazları eski menüye çevirsinler çünki sunny i sunny yapan o menüye sahip cihazlardı.
odemisligurkan
17-11-2006, 00:28
slm ben sizlere katılmıyorum yeni yani animasyon menülü cihazlar beş para etmez değiştirebiliyorlarsa animasyon menülü cihazları eski menüye çevirsinler çünki sunny i sunny yapan o menüye sahip cihazlardı.
kardes menu derken komple bır degısıklık degıl kabuk onemlı.zaten kaon boardlı cıhazların menu ıcı %95 ı kaon menuyle aynı.degısık tarafları renk ve bılgı banerlerı yanı kanal degıstırdıgımızde karsımıza cıkan sey.anımasyonluya ornek verırken bunu demek ıstemıstım.
odemisligurkan
17-11-2006, 00:29
cevap şu şuanda menu de herhangibir degişiklik söz konusu degil ama yıl başında bakacaklar
alakan ıcın tesekkurler snopy.sızlerde olmasanız vay kaon tabanlı cıhazların halıne.