PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gm 9400fta acil yardım

umitsarp
15-11-2006, 21:19
çivt canak var turksat ve hotbird uydularında.
hotbird'de sorun yok fakat turkstta kanalların bazıların da sinyal yok yazıyo küçük kanallaar değil.ATV
SHOW
KANAL D
ATV AVRUPA
SHOW TURK
STAR
Çekmiyo sinyal yok yazıyor. çanaktan olsa aynı uydudaki diğer kanallar çekmezdi.
yeni polarizasyon değil çünkü komşmuzda aynı kodlarrla çatır çatır çekiyor.
birebir aynı modeller ve canaklar olmasına rağmen.

NEDEN OLABİLİR NASIL DÜZELTEBİLİRİM???

Volkan
15-11-2006, 21:57
arkadaşım kurulum lnb ayarları lnb freknasını 9750/10600 yap bir dene bakalım. olmazsa cihazını fabrika ayarlarına döndür.

kazim_esiyok
16-11-2006, 12:14
arkadaslar aynı sorun bende de var 4150 fta ardım hersei denedim

metiner66
16-11-2006, 12:45
Arkadaşlar LNB veya DİSEQ yapabilir sağlam bir tane takılıp denenirse sorun tam olarak belli olur

kazim_esiyok
16-11-2006, 12:46
atv avrupa var dierleri yok orjinaş yazılımı attım olmadı fabrika ayarlarına fondom yine yok

Eboscro
16-11-2006, 13:38
lnb yi dönder az bir şey. bu arada açılmayan kanalların sinyal kalitesini izle artacaktır

gencer ermiş
16-11-2006, 17:03
fabrıka ayarlarına don sonra kanalları sıl tektek yenıden sebeke frekansıyla ayarlattır bulacaktır saygılar

antencii
16-11-2006, 17:07
dayzeği kontrol ettinizmi

antencii
16-11-2006, 17:08
birde kablo sorununuz olabilir

Eboscro
16-11-2006, 18:40
birde kablo sorununuz olabilir

kablo sorunu olduğunda diğer kanalların çalışması pek mümkün değil

Volkan
16-11-2006, 18:57
arkadaşlar bu konuyu açan umıtsarp arkadaşımızın problemi cihazını fabrika ayarına çevirmesi ve türksatı tekrar tartması ile problemi çözülmüştür. diğer arkadaşlar gelince imkanınız varsa çanağınızda başka bir cihaz deneyin yada cihazınızı başka bir yerde deneyin en azından çanağın ve ya lnb nin ayarlarının sağlam olduğundan emin olun daha sonrasında baktınız cihazdan cihaza bir reset atın uyduları tekrar taratın. en son buda işe yaramazsa yazılım kalıyor ondada bir sonuç alamazsanız bu işte profesyonel olanlardan yardım alınız burdan ne kadar tarif etsekte yerine gidip bakmazsak olmaz. hadi kolay gelsin.

Eboscro
16-11-2006, 20:00
arkadaşlar bu konuyu açan umıtsarp arkadaşımızın problemi cihazını fabrika ayarına çevirmesi ve türksatı tekrar tartması ile problemi çözülmüştür. diğer arkadaşlar gelince imkanınız varsa çanağınızda başka bir cihaz deneyin yada cihazınızı başka bir yerde deneyin en azından çanağın ve ya lnb nin ayarlarının sağlam olduğundan emin olun daha sonrasında baktınız cihazdan cihaza bir reset atın uyduları tekrar taratın. en son buda işe yaramazsa yazılım kalıyor ondada bir sonuç alamazsanız bu işte profesyonel olanlardan yardım alınız burdan ne kadar tarif etsekte yerine gidip bakmazsak olmaz. hadi kolay gelsin.

davet gelirse ben giderim adrese :wave:

madoc23
16-11-2006, 20:29
arkadaşım kesinilkle lnb veya davzek arızalıdır.

Volkan
16-11-2006, 20:33
arkadaşım kesinilkle lnb veya davzek arızalıdır.
arkadaşım nerden bu kesin yargıya varıyorsunuz tama lnb ve disegc de arızalı olabilir ama olmama ihtimalide var bu şekilde arkadaşı o noktaya şartlandırmayalım. problem çanak ,kablo . disegc cihaz ve bağlantılardan kaynaklanabilir. hepsinin kontrol edilmesi lazım bu şekilde kesin yargıya varılmaz.

data27
16-11-2006, 21:10
arkadaşım o kanalların eski frekens larını silmessen o kanlları bulamassın önce eski frekans ları sil ve manuel arama yap hepsi çıkar saygılar