Orijinalini görmek için tıklayınız : Marmaray ilk günden Bozuldu
dk 1 gol 1
Marmaray seferleri, kapı arızası nedeni ile seferler durdu.
aliharbiye
30-10-2013, 16:56
geçmiş olsun inşallah habire arıza vermez,,
Eeeee nazar boyle birsey iste
bayram tv
30-10-2013, 19:44
oyuncak gibi 3 5 sefer binenler olmazsa iyi olur 15 gün bedava diye bu kadarıda olmaz..yuh..
burda bozuldu derken tren sistemlerınde her turlu arızalar cıkabilir.Kapısı bozulur sistemler arıza yapr bunların olması gayet normal.,
Burda önemlıolan tup gecıtle ıkı katın bırbırıne bağlanması tüpgeçitte sıkıntı yoksa içinde calışan tren sistemleri fasa fiso onlar bir sekılde rayına oturur.
acele işe ŞEYTAN karışır..
Başbakan : iki gerizekalı vatandaş gazetecileri aldı geldi İMDAT KOLUNU çektiler ve bu olaylar oldu dedi
DDyolları Genel müdürü : biz 200 300 bin yolcu kapatisesini hiç düşünmemişiz ve 1.5 kat fazla yolcu elektrik kesitisi vs vs oldu
esas yorumm aşağıda:46:
sonuç :
tüm uzman uyarılarına rağmen alelecele açılan Marmaray’da : “Proje bitmeden işletmeye açmanın ne demek olduğu görülüyor
---Marmaray’daki arıza “basit, olağan bir elektrik kesintisi” olarak sunulmaya çalışılsa da uzmanlara göre bir facianın eşiğinden dönüldü. Projede çalışan mühendis, “İnsanlar yürürken elektrikler gelmiş olsaydı yolcular yüksek akıma kapılıp ölmüş olurdu“ :49:
bugun gidecektim ***fi..
vazgectim.
yargıç_1
31-10-2013, 16:04
ücretsiz diye okadar kişi binerse normaldir arıza vermesi bende gitmeyi düşünüyordum ama biraz sakinleşsin ortalık öyle giderim artık :)
hilalyıldız
31-10-2013, 16:45
Başbakan : iki gerizekalı vatandaş gazetecileri aldı geldi İMDAT KOLUNU çektiler ve bu olaylar oldu dedi
DDyolları Genel müdürü : biz 200 300 bin yolcu kapatisesini hiç düşünmemişiz ve 1.5 kat fazla yolcu elektrik kesitisi vs vs oldu
esas yorumm aşağıda:46:
sonuç :
tüm uzman uyarılarına rağmen alelecele açılan Marmaray’da : “Proje bitmeden işletmeye açmanın ne demek olduğu görülüyor
---Marmaray’daki arıza “basit, olağan bir elektrik kesintisi” olarak sunulmaya çalışılsa da uzmanlara göre bir facianın eşiğinden dönüldü. Projede çalışan mühendis, “İnsanlar yürürken elektrikler gelmiş olsaydı yolcular yüksek akıma kapılıp ölmüş olurdu“ :49:
S.A.Hükümet istifa.........!!!!!!!!:8[1]::8[1]::8[1]:
erenlerli
31-10-2013, 20:02
ufak tefek sorunlar olabilir abartmayalım. Türkiye için hayırlı olsun gurur verici bir tablo.
uydu3405
31-10-2013, 20:11
Evet abartılacak bir şey yok
micromaxx52
31-10-2013, 21:10
ben bu başlıgı beyenmedim humumete tepgi gbi bişi
S.A.Hükümet istifa.........!!!!!!!!:8[1]::8[1]::8[1]:
S.A..--Çarşıdan aldım Marmaray eve geldim tabanvay...
--Binicem marmaray'a vurucam kırbacı vurucam kırbacı
.Ekşi Sözlük'ten:8[1]:
rselturk
31-10-2013, 23:07
Bu bir kul yapısı,her şey olabilir.Ama her zaman tedbirli ve sabırlı olmakta yarar var.Böylesine büyük bir projede emeği geçen herkesi kutlarım.Keşke bu projenin yapımcıları da Türk mühendisleri olsaydı.:present::present::present:
uydu3405
31-10-2013, 23:45
Aslında varya hep bozulsa başına bir iş gelsede hemen bu yapılan işi eleştirsek diye o kadar çok kişi var ki bunları başka bir parti yapsaydı ben yine aynı şeyleri söylerdim.
Biz kişiler yapılan hizmetlere bakmalıyız.Gerisi teferruat şu hayatta devletten hizmet dışında ne alabilrsiniz ki ?
Devlet hizmet etmeye daha yeni başladı bence.
yargıç_1
01-11-2013, 02:00
Bir İşi Bilen Yapar Az Bilen Akıl Verir Bilmeyen Eleştirir
Nede Güzel Bi Söz
Dijitalci
03-11-2013, 19:24
Şimdi şöyle yazılanlara bakıyorum bazı arkadaşlar hemen HÜKÜMETİ koruma moduna geçmişler...Bu telaş nedir neden bu kadar endişeye kapılıyorsunuz arkadaşlar.Hiç kimse yapılan işlere karşı değil önemli olan her şeyi ile düşünülüp o şekilde insanlara hayırlı olan HİZMETTİR...Bundan kaç sene önce idi bilmiyorum unutttum şaaşalı biçimde hizmete giren İLK HIZLI TREN malumunuz PAMUKOVADA raydan çıkıp bir çok vatandaşımızın ÖLÜMÜNE neden olmuştu.! Çünkü tam anlamı ile KONTROLLER yapılmamıştı paldır küldür alelacele hizmete alınan bir TREN çok kısa bir zamanda bir çok insanımızın canına mal oldu...Bizler ne zaman AKILLANACAĞIZ arkadaşlar...Hiç kimse yapılan hizmete karşı değil zaten bunun aksini inkar eden insanda değildir.Amaaa her şey tastamam her türlü kontroller yapılarak her türlü kötü senaryolar üretilerek en zor zamanda ne nasıl yapılır biçiminde hizmete alınan her şey için EYVALLAH...Ama alelacele yapılan İNSANLIK için her an korkulu bir sıkıntıya neden olabilecek her şeye ise YAZIKLAR OLSUN....Bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek.
buraya yazı yazanların kaçı acaba istanbulda yaşayıp trafik çilesini çekiyorda marmarayı duyunca bir ohh be dedi acaba kaçı koskoca hızmet marmarayı bozulsada hükümete laf soksak moduna getirmişsiniz
bazı eziklede facebookta salakça fotoşoplarla ucret ve kmler yazmıs
ufacık beyniyle akıl etmıs fotoshopla hükümet dusurecek !
sizi okutmak ıcın maaslarını veren ana babaya yazık
ak parti yani tayyip erdoğan... boğazın 60 metre derinine bırakın ray döşemeyi marsa tren seferleri başlatsa bile başta kemal kılıçtaroğlu olmak üzere bu ülkedeki onun temsil ettiği zihniyetin temsilcilerini memnun edemiyeceği bu marmaray olayından sonra gayet net ve açık bir şekilde görülmüştür....11 yıllık bir iktidarın hiçmi chp ve onun şakşakçılarının beyinisini taktirini teşekkürünü alabileceği bir icrati olmadı,bu iktidara hiç olmassa dünya genelinde ses getiren bu proje için bir teşekkür et...bune kin bu ne nefret yaa...adamın anasına küfür edersiniz adamın karısına küfür edersiniz,adamı vapurlardan inen karıları rotgenlemekle suçlarsınız,gezide ottü'de insanları kışkırtıp birer dhkpc militanı gibi terör estirirsiniz,her türlü rezaletin edepsizliğin altına imzanızı çakarsınız sonrada hiç utanmadan sıkılmadan hükümeti ve tayyibi ülkenin huzuru ve asayişini bozmakla suçlarsınız....bu tavır halkı aptal yerine salak yerine koymaktır,bu insanları gerizekalı yerine koymaktır....ben bir vatandaş olarak evet hükümetimi koruma MODUMA geçiyorum,aklım ve beynim beni bu moda geçmemi emrediyor sen neyin modundasın sevgili arkadaşım,senin modun versiyonu 1950'lerde kalmış onu enkısa zamanda resetlemeni tavsiye ederim....türkiye mimarlar mühendisler odası...türkiye tabibler birliği...kardeşim bunlar bir oda gibi deyil bir birlik gibi deyil siyasi parti gibi çalışıyorlar,ortalığı yakıp yıkan gezi olaylarındaki gruplardan biri bakıyorsun tmmo başkanı veya sözcüsü çıkıyor,bilmem nerede gösteri oluyor bakıyorsun altından kenarından veya yanından tbb çıkıyor...siz neden proje çizimlerinizle veya hastalarınızla uğraşmıyorsunuz,sizin ne işini var taksimde tandoğanda kardeşim,siz neden işinize gücünüze bakmıyorsunuz...sizler neden üçüncü köprüye üçüncü havalimanına kanal istanbula karşısınız...sizin haminiz sahipleriniz kim bunları sizin beyinlerinize kimler sokuyor,bu projelerin askıya alınması karşılığı sizin çıkarınız nedir....marmarayı tayyip yaptı diye sizler ölene kadar vapurlamı karşıya gip geleceksiniz...tayyibin imzasını attığı hiçbir projeyi kullanmıyacakmısınız...eger kullanacaksanız çıkıp adama bir teşekkür etmeyi neden gurur meselesi yapıyorsunuz....hadi tayyibi geçtim bu adama oy veren 22 milyon seçmenin seçtiği kişi nedeniylede insan bir saygı ifadesi kullanır.... önümüz seçim sonra yine seçim sonra yine seçim yani türkiye iki yıl içinde akıda karayıda görecek sürece giriyor...halka rahmen son sözü yine halk söyleyecek bundan kimsenin kuşkusu endişesi olmasın,halkı hıyar yerine koyanlar yine hayalkırıklığı yaşayacaklar....
Ben dün kullalandım.Kartaldan Kazlıçeşmeye gidiş geliş 2.5 saatte gerçekleşdi.Ayrılıkçeşmede 5' Üsküdarda yaklaşık 10'(aşırı kalabalıkdan dolayı) 5' Kazlıçeşmede dönüş için bekleme yapıldı.Birde insanlar sırf merakları için tren içinde gidip gelme yapmasalar daha hızlı olur sanırım.Düşünüp yapanlardan ALLAH razı olsun
Dijitalci
04-11-2013, 22:33
:angry8:
ak parti yani tayyip erdoğan... boğazın 60 metre derinine bırakın ray döşemeyi marsa tren seferleri başlatsa bile başta kemal kılıçtaroğlu olmak üzere bu ülkedeki onun temsil ettiği zihniyetin temsilcilerini memnun edemiyeceği bu marmaray olayından sonra gayet net ve açık bir şekilde görülmüştür....11 yıllık bir iktidarın hiçmi chp ve onun şakşakçılarının beyinisini taktirini teşekkürünü alabileceği bir icrati olmadı,bu iktidara hiç olmassa dünya genelinde ses getiren bu proje için bir teşekkür et...bune kin bu ne nefret yaa...adamın anasına küfür edersiniz adamın karısına küfür edersiniz,adamı vapurlardan inen karıları rotgenlemekle suçlarsınız,gezide ottü'de insanları kışkırtıp birer dhkpc militanı gibi terör estirirsiniz,her türlü rezaletin edepsizliğin altına imzanızı çakarsınız sonrada hiç utanmadan sıkılmadan hükümeti ve tayyibi ülkenin huzuru ve asayişini bozmakla suçlarsınız....bu tavır halkı aptal yerine salak yerine koymaktır,bu insanları gerizekalı yerine koymaktır....ben bir vatandaş olarak evet hükümetimi koruma MODUMA geçiyorum,aklım ve beynim beni bu moda geçmemi emrediyor sen neyin modundasın sevgili arkadaşım,senin modun versiyonu 1950'lerde kalmış onu enkısa zamanda resetlemeni tavsiye ederim....türkiye mimarlar mühendisler odası...türkiye tabibler birliği...kardeşim bunlar bir oda gibi deyil bir birlik gibi deyil siyasi parti gibi çalışıyorlar,ortalığı yakıp yıkan gezi olaylarındaki gruplardan biri bakıyorsun tmmo başkanı veya sözcüsü çıkıyor,bilmem nerede gösteri oluyor bakıyorsun altından kenarından veya yanından tbb çıkıyor...siz neden proje çizimlerinizle veya hastalarınızla uğraşmıyorsunuz,sizin ne işini var taksimde tandoğanda kardeşim,siz neden işinize gücünüze bakmıyorsunuz...sizler neden üçüncü köprüye üçüncü havalimanına kanal istanbula karşısınız...sizin haminiz sahipleriniz kim bunları sizin beyinlerinize kimler sokuyor,bu projelerin askıya alınması karşılığı sizin çıkarınız nedir....marmarayı tayyip yaptı diye sizler ölene kadar vapurlamı karşıya gip geleceksiniz...tayyibin imzasını attığı hiçbir projeyi kullanmıyacakmısınız...eger kullanacaksanız çıkıp adama bir teşekkür etmeyi neden gurur meselesi yapıyorsunuz....hadi tayyibi geçtim bu adama oy veren 22 milyon seçmenin seçtiği kişi nedeniylede insan bir saygı ifadesi kullanır.... önümüz seçim sonra yine seçim sonra yine seçim yani türkiye iki yıl içinde akıda karayıda görecek sürece giriyor...halka rahmen son sözü yine halk söyleyecek bundan kimsenin kuşkusu endişesi olmasın,halkı hıyar yerine koyanlar yine hayalkırıklığı yaşayacaklar....
Hüseyin kardeş önce SİZİN BAŞBAKANIN ' ız KADİKÖY iskelesinde üzerine TÜRBANINI YIRTMIŞLAR , ÜZERİNE İŞEMİŞLER , HAKARET ETMİŞLER, CAMİDE İÇKİ İÇİLMİŞ ,HATTA TOPLU *** YAPILMIŞ elimizde GÖRÜNTÜLER i bir yayınlasın GÜNLERCE bangır bangır bağırdılar hani nerde GÖRÜNTÜLER kaç ay geçti İDDİASINI İSPAT ETMEYEN BAŞBAKAN mı olur.... Körü körüne burada PROPAGANDA yapmaya çalışma, sonra gel buraya AKP yi koru bana MAVAL okuma anladınmı...!!!! Kimin ne olduğunu herkez çok iyi biliyor sen kafanı yorma.Cami imamını bile UTANMADAN SÜRDÜLER DEMOKRASİ İMİŞ DEMOKRASİ SİZİN GİBİLERİN NEYİNE.!!Size PADİŞAHLIK lazım padişahlık.1 milyon SURİYE liyi ül***e DOLDURDUNUZ ve bunlara 2 milyar DOLAR harcanmış her yer bunlarla doldu taştı şimdi FUHUŞTA başrolde ONLAR var her yer SURİYELİ Dilenci doldu....Yaptıkları TAŞKINLIKLAR yetmedimi HATAY daki PATLAMADA kaç masum can YANLIŞ DIŞ POLİTİKALAR yüzünden solup gitti, aslında daha o kadar çok yazacak çok şey varki ama siz ve sizin gibi AKP YANDAŞLARINA bunları yazmak bile kendime EZİYET atfediyorum...
NOT:YUKARDA alıntısını yaptığım mesajınızı size aynen GERİ İADE EDİYORUM...
İşte bu SİZSİNİZ.......LİNKLERİ TIKLAYIN.! Hayatınız YALAN DOLAN sizler ancak insanlara İFTİRA ATARSINIZ....
Siz ve sizin gibiler bu ULUSUN kurtarıcısına WİNSTON CHURCİL ' in bile Dünyaya 100 yılda bir LİDER gelir bu seferki size nasip olmuş diyerek ATATÜRK ü nasıl HAYRANLIKLA anmasına GIPTA ETMESİNE rağmen İKİ AYYAŞ yakıştırmasını yaparsınız.!!! O ayyaş dediğiniz KURTARICI düşmanının bile BAYRAĞINI ( Yunan ) ayaklar altına almaktan kendini imtina etmiştir.İşte insanlık budur.
İşte İKİ AYYAŞ konuşması....
:angry8:Only the registered members can see the link
İŞTE HABERLER:
CHP nin tüp geçiti bakın nerdeymiş... ( Sn: Bakan anlaşılan TARİHLERİ KARIŞTIRMIŞ )
Bu HABERLERDE Sn:Başbakanın DOSTUM dediği İNSANLARLA bir zamanlar çektirdiği HATIRA FOTOĞRAFLARI.. (Yoksa sizcedemi DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR.)
:angry8:Only the registered members can see the link=R.tayyip+erdo%C4%9Fan+be%C5%9Far+esad+resmi&spell=1
:angry8:Only the registered members can see the link=R.tayyip+erdo%C4%9Fan++kaddafi+resimleri
İşte buda BOP projesi ile ilgim yok ben böyle bir şey demedim deyip 3 ayrı yerde bunu dile getiren Sn:BAŞBAKAN ' ın konuşması.... ( VİDEOYU SONUNA KADAR İZLEMEYİ UNUTMAYIN.) ( Nasılda BOP EŞ BAŞKANIYIM demiş ama.)
YOKSA DEMEMİŞMİ.!!!!
İYİ OKUYUN... BANA BUNLARLA GELİN... Sayenizde her yerde pkk PAÇAVRALARI dalgalanıyor TC. ibaraleri teker teker DEVLET KURUMLARI'n dan kaldırılıyor...ANDIMIZ kalktı... pkk köpekleri TAKSİMDE 2 saat PROPAGANDA yaparken POLİS arkadaşlarımız nede güzel DİNLİYORLAR.! Siz o sahneyi gördünüzmü GAZETELERDE.? Ama aynı POLİS arkadaşlarımız nedense GEZİ cilere adeta VATAN HAİNİ muamelesi yapıyor,şimdi bu nasıl oluyor.? SAYENİZDE... çünkü bunları KOÇLAR gibi besliyorsunuz devam edin devam.....DURMAK YOK TÜRKLÜĞÜ ORTADAN KALDIRMAYA DEVAM.
BİRAZDA AÇILIM YAPALIM ÖYLE DEĞİLMİ.!
AAAA Sayın BAŞBAKAN apo KÖPEĞİNE bakın ne demiş...( SAYIN )
BAK BU VİDEODA ŞEHİT YAKINLARI VAR DUYGULARINI İYİ DİNLE...
:angry8:Only the registered members can see the link BU SON VİDEOYU ÖZELLİKLE İZLEMENİ İSTİYORUM....
ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN SANA DİYECEK BAŞKADA TEK KELİME SÖZÜM YOKTUR...