PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : next hd

cafi
02-11-2013, 20:42
next 2000 hd
next 18500 hd+palas bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorum karar veremedim her iki cihazda ip tv varmı +manuel server giriliyormu
diher bir altarnatif next hd cool olabilir bu cihazın wafi girişi aynı modelde etenet girişi varmış kulanıcı yorumlarını bekliyorum

Editor
02-11-2013, 20:55
next 2000 hd
next 18500 hd+palas bu iki cihazdan birini almayı düşünüyorum karar veremedim her iki cihazda ip tv varmı +manuel server giriliyormu
diher bir altarnatif next hd cool olabilir bu cihazın wafi girişi aynı modelde etenet girişi varmış kulanıcı yorumlarını bekliyorum

HD COOL bende var iptv girelebiliyor+cccam server kullanabiliyorsun wifi şöyle calısıyor bir wifi adaptör alıyorsun o şekil calısıyor hd coolda ethernet girişi yok üstad nexh hd de olabilir onu bilmiyorum hd cool tavsiye ederim gittigidiyorda falan ana next bayileri 120 tl falan satıyordu bilgin olsun

cafi
02-11-2013, 23:07
Only the registered members can see the link ve aydılatıcı bilgine teşekürler
yanılmıyorsam next hd 2000 bir kaç değişik modeli var resimdeki cihaz oldukça şık mini kasa cihazlar nedense bana diher normal kasalı cihazlara göre daha çabuk bozulur hissi veriyor bu yüzden kulanıcı yorumları benim için önemli