Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖSYM'den Skandal... Sonuçlar Geri Çekildi
ÖSYM bugün saat 10:00'da KPSS yerleştirmelerini açıkladı. ÖSYM, yerleştirme sonuçlarıyla birlikte, 18 bin kadronun taban puanlarını da sitesinde yayımladı. Buna ilişkin haber ise saat 10:30 civalarında sitemizde yer aldı. Ancak, ÖSYM bilinmeyen bir sebeple sonuçları sitesinden çıkartmıştır
İŞTE ÖSYM'NİN YAYIMLADIĞI AÇIKLAMA
Kamu kurum ve kuruluşlarına ilk defa atanacaklar için 2006-KPSS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasına ara verilmiştir. Daha sonra tekrar açıklanacaktır.
Kamuoyuna duyurulur
şu meb olayını oturtamadılar gitti arkadaşlar anlamadım yaa:(:(
osym oss hepsi birbirine girdi her sene bir vukuat nereye varacak bu işlerin sonu::(
ne öss ne de kpss de umut bırakmıyorlar
ne öss ne de kpss de umut bırakmıyorlar
umut varsa dahi bir sebep bulup şutluyorlar ama formlardan alınan paraların nereye gittiği hala şaibeli korkunç para topluyorlar:(:(
Olay Kısaca ŞU Sonuçlar Açıklandı Yerleşemeyen Torpilliler Ayağa Kalktı ve Şimdi Torğillilerin Ayarlaması yapılıyor Yazık yahu yazık..!
AKP Hükümetini Şiddetle Kınıyorum..!
Ulan Madem Adam gibi Açıklama yapın bre..!
Ya arkadaşlar çok sinirliyim kusura bakamyın..!
anthony99
16-11-2006, 18:17
Olay Kısaca ŞU Sonuçlar Açıklandı Yerleşemeyen Torpilliler Ayağa Kalktı ve Şimdi Torğillilerin Ayarlaması yapılıyor Yazık yahu yazık..!
AKP Hükümetini Şiddetle Kınıyorum..!
Ulan Madem Adam gibi Açıklama yapın bre..!
Ya arkadaşlar çok sinirliyim kusura bakamyın..!
valla sınava bende girmiştim ama bakamadım hala sonucuma. doğru söze ne gerek.