Orijinalini görmek için tıklayınız : pc team teknik servis kurulmuştur hayırlı olsun
arkadaslar bundan sonra bu bölümde pc niz ile ilgili tüm sorunlarınızı paylaşabilirsiniz yazılımsal olsun donanımsal olsun tüm sorularınız cevaplandırılmaya çalışılacaktır hayırlı olsun
Teşekkurler okinava.. hayırlı olsun
Ya benim bir sorunum var aslında.Bende nokia ile yi tanıyordum eskiden gayet guzeldi dun gecen beri sorun var.usb ile tel çalışıyor tanıyor.ama pc de bilinmeyen aygıt diyor.Bir türlü sorunu çözemedim sence neden olmuştur. :(:(
şimdi mevzuyu tam anlayamadım aslında gsm bölümlük bir iş ama şöyle anlatayım telefonu pc ye baglıyosun ama pc tanımıyor öyle mi tel hangi tel pc suit programında bir hata olabilir mi biraz daha ayrıntılı yazabilirsen slevinirim
Ya nokiapc suite programı var.bir türlü telefonu görmuyor ama hafıza kartını tanıyor.Ben mesaj cekiyordum tel aracılıgı ile pc ile teli baglayarak bilinmeyen aygıt yazıyor sürekli herşeyi sildim yeniden kurdum banamısın demiyor:(
hayırlı olsun
tesekkürler :sunglasses2:
Özgür Erge
17-11-2006, 00:41
teknik servis bölümü hayırlı olsun
Hakan Gül
17-11-2006, 00:43
Ya nokiapc suite programı var.bir türlü telefonu görmuyor ama hafıza kartını tanıyor.Ben mesaj cekiyordum tel aracılıgı ile pc ile teli baglayarak bilinmeyen aygıt yazıyor sürekli herşeyi sildim yeniden kurdum banamısın demiyor:(
Telefonunuzun yazılımsal bir sorunu olabilir..Teknik servise göstermeniz gerekebilir..Eğer pcsuite doğruysa çalışması gerekir..İsterseniz pcsuite bulabilirim
@Kosovalı
1.Sistemde Service Pack 2 kurulu olması lazım.!
2.USB bağlantılarının tam tanıtılı olduğuna emin ol..!
ww.nokia.com.tr adresinden güncel driver indirerek dene tekrar.1
pc teknik servisi hayırlı olsun. başarılar
kosovalı burada sorun pc de degil programın yalnıs kurulması ya da birkaç defa kaldırıp yüklemekten kaynaklanan bir sorun bilgisayarda öncelikle programı kaldırın ama heryerden silmeniz gerekiyor sildikten sonra programın ismiyle ve firma ismiyle arama yapın windowsun içlerine de birşeylerini yerleştirmiştir herseyi sil ona ait hiçbirşey kalmayınca programı tekrar kur problem çözülecektir çözülmüyorsa anla ki sorun telde bazı ayarlarda degişiklik yapmış olabilirsin pc ile ilgili birşey olsa daha rahay cevap verebilirim ama gsm benim pek alanıma girmiyor sen dene ve yine paylaş birşekilde hallederiz
Hakan Gül
17-11-2006, 00:46
Teşekkür ederiz...:wave:
tesekkürler:sunglasses2:
Hakan Gül
17-11-2006, 00:48
Ayrıca Pc suite'i yüklediğinde telefonda usb ile takılı olması lazımki telefonada pcsuite yüklenecek..Bu ayrıntıya dikkat et..
silip tekrar kuracam ilginize teşekkur ederim
bir sorun var pc çok yavaş virüs falan yok pc de ama çok yavaş ve kasma oluyor pc de. format attım 1 hafta kadar iyiydi ama pc yine yavaşladı ve donmalar var,bunun çaresi ne ikide bir formatta atmak kötü:(
Nokia yaya ait tum programları sildim tekrar kurdum düzeldi.kaç gundur ugrasıyorum ya :clap2: :clap2: :pepper: :pepper: :pepper: :bath: :bath:
@ ufuk
Sistem Konfigürasyonun nedir ?
Makineye bir RAM Takviyesi Yapam şart Ayrıca Ekran Kartın on board herhalde yanılmıyorsam, Eğer Ekran kartın on board ise Ekran Kartı Takviyesi yapman da şart..!
Makineye bir RAM Takviyesi Yapam şart Ayrıca Ekran Kartın on board herhalde yanılmıyorsam, Eğer Ekran kartın on board ise Ekran Kartı Takviyesi yapman da şart..!
sağol,bilgi için teşekkürler,format yedi mi dediğim gibi 3-4 iyi sonra ağırlaşıyor,tavsiyelerinizi dikkate alacağım.kolay gelsin
hayırlı olsun arkadaşlar .
Nokia yaya ait tum programları sildim tekrar kurdum düzeldi.kaç gundur ugrasıyorum ya :clap2: :clap2: :pepper: :pepper: :pepper: :bath: :bath:
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
hayırlı olsun arkadaşlar .
tesekkürler:sunglasses2:
başarılar arkadaşlar
tesekkürler hocam:sunglasses2:
bir sorun var pc çok yavaş virüs falan yok pc de ama çok yavaş ve kasma oluyor pc de. format attım 1 hafta kadar iyiydi ama pc yine yavaşladı ve donmalar var,bunun çaresi ne ikide bir formatta atmak kötü:(
hocam makinaya formatttan sonra ne gibi programlar kullanıyorsun büyük ihtimalle kurdugun proların etkisi var sistem bilgini yazmışsın ve sonra silmişsin onu da görmem gerekiyor eger sistemin normalin altında ise ve de norton ve benzeri proları kullanıyosan makinan haliyle kasacaktır powervu nun dedigi gibi ram takviyesi falan sorunu düzeltecektir şimdi sistem bilgini ve formattan sonra kurdugun proları yazarsan sevinirim bu arada biyerlerden spyware ya da trojan tarzı şeyler girmiş olabilir mi makinaya bilgilendirirsen daha iyi olur
hallederiz
17-11-2006, 11:00
hayırlı olsun arkadaşlar
nihatikier
17-11-2006, 11:52
OKINAVA Kardeş Yardım!!
çeşitli forumlarda harddisk yazılım tamiri ile ilgili bir program var.adı MAXBLAST
bu programla bilgisayarımdaki 300 bin küsürlük bad sektör bir alanı hem düzeltmek hem de 10 yıllık harddiski tazelemek istedim. Programın "Hızlı Düzelt" seçeneği ile her iki harddiskimi de tarattım.Şimdi bilgisayarım C yi görmüyor. CD rom desteğiyle başlatıyorum.Kendisini devamlı reboot ediyor.Wın98 i Cd room kanalıyla ve A: sistem disketi yardımıyla yeniden kurmaya çalışıyorum.Ama C yi görmediğinden kurulum gerçekleşmiyor. (İşletim sistemi Win98) Sürücü olarak sadece A ve CD ROOM F:yi görüyor.Yedek Harddiski de görmüyor.Bu konularda fazlaca bir bigim yok.Ne yapmam gerekiyor.
Sizden,Forumdan,Ustalardan herkesten yardım bekliyorum.Saygılar..:49:
Hayırlı Olsun Teknik Servis...! Tüm bilgillerimizle Size yardımcı olacağımızdan emin Olun...!
Waiting Pcteam
teknik servisimiz hayırlı uğurlu olsun herkese... artık daha iyi destek vermeye çalışacağız
OKINAVA Kardeş Yardım!!
çeşitli forumlarda harddisk yazılım tamiri ile ilgili bir program var.adı MAXBLAST
bu programla bilgisayarımdaki 300 bin küsürlük bad sektör bir alanı hem düzeltmek hem de 10 yıllık harddiski tazelemek istedim. Programın "Hızlı Düzelt" seçeneği ile her iki harddiskimi de tarattım.Şimdi bilgisayarım C yi görmüyor. CD rom desteğiyle başlatıyorum.Kendisini devamlı reboot ediyor.Wın98 i Cd room kanalıyla ve A: sistem disketi yardımıyla yeniden kurmaya çalışıyorum.Ama C yi görmediğinden kurulum gerçekleşmiyor. (İşletim sistemi Win98) Sürücü olarak sadece A ve CD ROOM F:yi görüyor.Yedek Harddiski de görmüyor.Bu konularda fazlaca bir bigim yok.Ne yapmam gerekiyor.
Sizden,Forumdan,Ustalardan herkesten yardım bekliyorum.Saygılar..:49:
nihatikier gecmiş olsun bu durumda görmeden karar vermek zor ama bu gibi programlar çok ciddi programlardır kesinlikle program çalışırken proyu kapatmamalısınız bu durumdan kaynaklanabilir asıl etken ise şu anladıgım kadarıyla sistem konfigürasyonu düşük ve de 98 kullanıyorsunuz hdd 10 yıllık galiba bu prolar kesinlikle eski hdd lerde kullanılmamalı çünkü bu hdd lerin büyük bir kısmı bad sektör içeriyor ve proframın şöyle bir yan etkisi var hdd nizi bir daha göremiyebilirsiniz tam emin olmamakla birlikte hdd niz rahmetli oldu yeni ya da elinizde baska bir hdd varsa onu takıp bir deneme yapın bakalım sorun düzelecek mi
yada 98 den başka bir işletim sistemi yüklemeyi denersen düzelebilir...!
yada 98 den başka bir işletim sistemi yüklemeyi denersen düzelebilir...!
deneyemiyo çünkü hdd si gözükmüyor çok kötü bir durum sistemi xp yi kaldırmayabilir :sunglasses2:
Hakan Gül
17-11-2006, 23:35
Ben hdd kullanılamaz duruma gelmiştir diye düşünüyorum..Yenisini takıp deneyin bakalım..
nihatikier
18-11-2006, 00:19
alakanıza teşekkürler arkadaşlar,
bilgisayarın yenilenmesi gerekiyormuş.bu program bahane oldu.teşekkürler.
Hayırlı olsun arkadaşlar..
western32483
18-11-2006, 02:40
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim benim sorum internete veya mesenger e bağlanırken80072dfs hatası veriyor bu konu hakkındaki yardımlarınızıalabilirmiyim.kolaygelsin
Önce Msn i Kaldır Sonra Bağlantını Yeniden Kur Sonra Msn i de kur veya başka sürümlerini Kur Sonunda sorun Ortadan kalkacaktır. Saygılar...!
western32483
18-11-2006, 13:33
tesekkür ederim paylaşım için.kolaygelsin
yardımcı olabildiysek ne mutlu PCteam e :) Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Saygılar.
Hayırlı olsun arkadaşlar..
tesekkürler hoca:sunglasses2:
arkadaşlar kaspersky 6.0 bilgisayarı yavaşlattığından kaldırıp avast 4.7 kurdum ama bildiğim kadarıyla avast bazen trojan görmüyor..kaspersky ve avast hariç hangi iyi programı önerirsiniz?
tabikide kaspersky hem popupleri engelliyo aksama felan yapmıyo o yönden çok iyi avast ise bazen kafayi yiyor tabiri caizse kendi dosyasında bile virüs bulabiliyor kaspersky ın kötü yanını görmedim ancak avast ta belirttiğim gibi kafayı yediği dönemde c deki önemli dosyaları silebiliyor.Önerdiğim ikitane antivirüs var pc i kasmayan biri kaspersky diğerise nod32 pc i kasmaz ve korur. Saygılar...!
tabikide kaspersky hem popupleri engelliyo aksama felan yapmıyo o yönden çok iyi avast ise bazen kafayi yiyor tabiri caizse kendi dosyasında bile virüs bulabiliyor kaspersky ın kötü yanını görmedim ancak avast ta belirttiğim gibi kafayı yediği dönemde c deki önemli dosyaları silebiliyor.Önerdiğim ikitane antivirüs var pc i kasmayan biri kaspersky diğerise nod32 pc i kasmaz ve korur. Saygılar...!
bilgi için teşekkürler..kaspersky'ı kurduğumda avastın bulamadıklarını buldu gerçekten çok iyi birprogram ama son birkaç gündür tam bilgisayar taraması yapamıyor 4 yada 88 de takılı kalıyor saatlerce oyüzden kaldırdım bende maalesef kaspersky'ı, bu sorun nasıl düzeltilir?şuan avast kullanıyordum ama nod32 kullanacağım.kolay gelsin
Hakan Gül
18-11-2006, 23:11
bilgi için teşekkürler..kaspersky'ı kurduğumda avastın bulamadıklarını buldu gerçekten çok iyi birprogram ama son birkaç gündür tam bilgisayar taraması yapamıyor 4 yada 88 de takılı kalıyor saatlerce oyüzden kaldırdım bende maalesef kaspersky'ı, bu sorun nasıl düzeltilir?şuan avast kullanıyordum ama nod32 kullanacağım.kolay gelsin
Kaldırıp tekrar yüklediğinde sorun düzelebilir
2 defa programı kaldırıp denedim olmuyor:(kaspersky'ı kullansam iyi olacak ama olmuyor bu tarama sorunu yüzünden
western32483
18-11-2006, 23:21
yardımcı olabildiysek ne mutlu PCteam e :) Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Saygılar.
arkadaşım eline ve bilgine sağlık sorun çözüldü.paylaşım için teşekkürl.kolaygelsin
arkadaşlar kaspersky ın en son sürümünü kurdum ama programın ikonu program güncel olmasına rağmen sönük renkte ve exıt yapamıyorum güvenli kipte de denedim olmuyor program kaldırılmıyor,program kaspersky olmasına rağmen kaspersky yazısı anapencerede yok,programı kaldırmak için forumda bulduğum zsoft programını da denedim fayda yok:( ,lütfen acil yardım!!
®adakoglu
28-11-2006, 09:26
arkadaşlar kaspersky ın en son sürümünü kurdum ama programın ikonu program güncel olmasına rağmen sönük renkte ve exıt yapamıyorum güvenli kipte de denedim olmuyor program kaldırılmıyor,program kaspersky olmasına rağmen kaspersky yazısı anapencerede yok,programı kaldırmak için forumda bulduğum zsoft programını da denedim fayda yok:( ,lütfen acil yardım!!
Virüs proğramınız pasif hale gelmiş.Bilgisayarınızdan kaspersky virüs proğramını kaldırınız.Kaldırmak için önemli bir not:Bilgisayara kurulumu yaptığnızı kaspersky programının üzerinde mausun sağını kıtlayınız buradan üç seçenek karsınıza çıkaçaktır.burudan kaldır şeçeneğini seçiniz.
Virüs proğramınız pasif hale gelmiş.Bilgisayarınızdan kaspersky virüs proğramını kaldırınız.Kaldırmak için önemli bir not:Bilgisayara kurulumu yaptığnızı kaspersky programının üzerinde mausun sağını kıtlayınız buradan üç seçenek karsınıza çıkaçaktır.burudan kaldır şeçeneğini seçiniz.
bilgi için teşekkürler,denemiştim sağ tıklamayla maalesef olmuyor bende sistemi geri yükledim ancak öyle bu sorun halloldu
Sorun Halolduysa NE mutlu Bize :)
arkadaslar özellikle virüs programlarının kurulumuna dikkat edin çok sık virüs programı degiştirmeyin bunların kurulumu da kaldırılması da bazen sorun yaratabiliyor
ard arda virüs programı kurulması xp nin normal çalışmasını engelliyo. Programları kaldırırken Your Uninstaller 2006 yı kullanın Sorunun devam etmesi önceki Programın kalıntılarının hala çalışıyor ve durması yüzünden. bu sorunları çözecek bir çok program verdik ilgili yerleri geziniz.
bENİM SORUNUM cd YAZICISI lg hldt_sd gce 5372 MODELİ cd Yİ NE OKUYOR NE YAZIYOR.bOŞ cd OLARAK GÖRÜYOR.AYGIT YÖNETİCİSİNDE BU PROGRAM DÜZGÜN CALISIYOR DİYOR.HALBUKİ CALIŞMIYOR.aYRICA tOSHİBA dvd YAZICIM DA dvdLERİ YAZMIYOR,BOZUK YAZIYOR.KAPAK TEPSİSİ ACİLDIKTAN SONRA,ZOR KAPATYORUM.cd TRAY YANİ ELİMLE KAPATIYORUM.bU PROBLEMLERİ NASIL HALLEDECEĞİM.BANA YARDIMCI OLURSANIZ,SEVİNİRİM.
bENİM SORUNUM cd YAZICISI lg hldt_sd gce 5372 MODELİ cd Yİ NE OKUYOR NE YAZIYOR.bOŞ cd OLARAK GÖRÜYOR.AYGIT YÖNETİCİSİNDE BU PROGRAM DÜZGÜN CALISIYOR DİYOR.HALBUKİ CALIŞMIYOR.aYRICA tOSHİBA dvd YAZICIM DA dvdLERİ YAZMIYOR,BOZUK YAZIYOR.KAPAK TEPSİSİ ACİLDIKTAN SONRA,ZOR KAPATYORUM.cd TRAY YANİ ELİMLE KAPATIYORUM.bU PROBLEMLERİ NASIL HALLEDECEĞİM.BANA YARDIMCI OLURSANIZ,SEVİNİRİM.
arkadaşım ilk olarak büyük harf ile yazmak forum kurallarına aykırı lütfen birdaha tekrarı olması dvd rw gelince mekanik bir arıza gibi görünüo cd koyma yerini tam oturmaması nedni ile düzgün kayıt yapmayabilir. cd yazıcınıza gelince cd yazıcının arkasıında buluna jumper kontrol ediniz. tamolarak bu konularda bilgim yok ama gecenin bu saaatinde bu kadarını ssöliyeyim.
Hakan Gül
02-12-2006, 08:17
İlk önce bilgisayarınızı bir virüs taramasından geçirin..Cd'leri görmenizi engelleyen bir virüsle karşı karşıya olabilirsiniz..Sorun devam ediyorsa muhtemelen teknik bir arızadır..Bilgisayarcıya başvurmanız gerekebilir..Kolay gelsin
®adakoglu
02-12-2006, 11:30
bilgi için teşekkürler,denemiştim sağ tıklamayla maalesef olmuyor bende sistemi geri yükledim ancak öyle bu sorun halloldu
Masa üzerindeki Kaspersky virüs proğramı üzerinde maus ile sağı tıklarsanız olmaz:Siz yanlış anlamışsınız.Virüs proğramını kurdugunuz.Cd veya bilgisayarınızda kuruluma hazır Kaspersky virüs programı üzerinde mausun sağını tıklaycaksınız.burada üç tane seçenek gelir.buradan kaldırı şeçeçeksiniz.
®adakoglu
02-12-2006, 11:35
Bilgisayarınızda kaç tane CD sürüçüsü var.Sizde iki tane var gibi gözüküyor.İki tane var ise Jumperleri kontrol etmeniz gerekiyor.İde kablosu ili bağlantıları kontrol etmeniz gerekebilir. CD sürüçünüzün okuyucuyu arızalanmış olma ihtimali çok yüksek.Cd sürücünü degiştermeniz gerekir.CD sürücünüz garantili ise aldiginız firma ile bağlantıya geçmeniz önerilir.DVD sürücün arızalı olabilir birde kayıt yaptığın dvd cd leri çizik mi ona dikkat ediniz.
arkadaslar ben rapid den dosya indiremiyorum geriye dogru sayıyor bitiyor öyle kalıyor şifre çıkmıyor
yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen
ayrıca my adresimde öyle oluyor
Hakan Gül
07-12-2006, 17:23
arkadaslar ben rapid den dosya indiremiyorum geriye dogru sayıyor bitiyor öyle kalıyor şifre çıkmıyor
yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen
ayrıca my adresimde öyle oluyor
Şifre yazılan yer çıkıyo ama resim çıkmıyor mu yoksa hiçbirimi çıkmıyor ?
arkadaşlar ayrıca bilgisayarım belgelerimi görmüyor,masaüstünde yok başlatta yok tanımıyor ne yapabilirim
şifre bölümü çıkıyor ama şifre yazmıyor
şifre bölümü çıkıyor ama şifre yazmıyor
resimleri görmüyor
Hakan Gül
07-12-2006, 17:31
İnternet hızın düşükse resimler geç çıkıyor olabilir.. Bir süre bekle bakalım
hayır hız iyi resim bölümünde X çıkıyor
arkadaşlar yokmu yardım eden
bilgisayar belgelerimi görmüyor arkadaşlar ne yapabilirim
hallederiz
07-12-2006, 22:20
flash player yükle birde öyle dene
arkadaşlar fazla oluyor ama bilgisayar belgeleri görmüyor neden olabilir
hallederiz
08-12-2006, 10:45
arkadaşlar fazla oluyor ama bilgisayar belgeleri görmüyor neden olabilir
word programını kur dene
kurulu arkadaşım başlat menüsüne gelmiyor ,masa üstüne gelmiyor sadce döküman da gözüküyor resim kaydet dediğimde bilgisayar görmüyor belgelerimi ne yapabilirim.format atmak istemiyorum,internet ayarlarım bozuluyor,teşekkürler
başlattan açmak istediğimde böyle yazıyor
bu dosya,eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil.denetim masası klasör seçenekleri'nde bir ilişki oluşturun
bence format iyi bir çözüm formatı öneririm
Hakan Gül
08-12-2006, 14:51
deniz77 Arkadaşım bilgisayarında birden fazla sorun var ve gerçekten köklü bir çözüme gitmek gerekir.. Ben sana formatı tavsiye ederim ufuk'un dediği gibi..
hallederiz
08-12-2006, 19:58
en iyisi köklü bir format
Hakan Gül
08-12-2006, 20:06
en iyisi köklü bir format
Aynen Katılıyorum
arkadaslar yeni usb bagladım bilgisayara ,nasıl tanıtabilirim bilgisayara usb-uart controller diye cıkıyor tanıtamıyorum cd gerekirmi acaba taşekkürler
arkadaslar ben msn de yeni kaydettiğim ismin engelini kaldıramıyorum nedendir acaba
arkadaşlar merhaba bugün jwin 2200P usb li gamepad aldım bunun titreşim özelliğini nasıl çalıştırabilirim teşekkürler
ejder_kral
22-05-2007, 13:01
selam arkadaslar
benim sorunum monütör sorunu cekiyorum
makinayi actigimda xp login ekrani geliyor ondan sonra ekran karariyor kapali gibi hic bisey gorunmutor monitorde ne yapayim
hallederiz
22-05-2007, 14:24
selam arkadaslar
makinayi actigimda xp login ekrani geliyor ondan sonra ekran karariyor kapali gibi hic bisey gorunmutor monitorde ne yapayim
kablolarını kontrol et kablolarında kırıklık olabilir
lordlordleon
23-05-2007, 13:40
selam arkadaslar
arkadaşım anladığım kesin çözünürlükle ilgili güvenli kipte aç açılır pc kararma filan yapmaz geçen gün bir pcye format attım çalışmıyor diye getirdiler aynı sendeki sorun windows xp yazısı geliyor kararıyor bende başka monitörde denedim açılıyor uğraştım güvenli modda açtım ekran kartıonı devre dışı bırak açılır dene bak ondan sonra eski güncellenmemiş bir driverını bul bence umarım yardımcı olurum anlattığından anladığım bu
:45: :45: :45:
pencere77
23-05-2007, 13:42
selam arkadaslar
baçka pc de kasanın ekran çözünürlüğünü düşür tekrar açmayan monitöre tak çaışır
Gürbüz ER
08-10-2007, 21:27
arkadaşlar iyi akşamlar benim bilgisayarda xp pro yüklü ama bi arkadaşımdan orj.xp home sp 2 buldum orjinal tabi normal yüklenmiyor bilgisayarı çalıştırdım cd yi taktıp yeniden başlattım f2 tuşuna bastım bios ayarları çıktı ama ingilizce xp proyu silip homu nasıl kuracağım detaylı anlatırsanız sevinirim
Arkadaşlar çok acil bi sorunum var ..Yardımcı olursanız sevinirim ...İnternetten video veya müzik dinlerken ses alamıyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim AMA ACİL !!!
arkadaşlar Acil Lütfen !!!
arkadaşlar Acil Lütfen !!!
ses özeliklerini ayarlarına baktınmı..?:49:
Özgür Erge
08-10-2007, 23:40
codec yüklü var mı bilgisayarda
ses özeliklerini ayarlarına baktınmı..?:49:
baktım her sey tmm gibi gözüküyor ama olmuyor...Neyse işin bi acilliği kalmadı şimdi :) ilginiz için tşkler...
Özgür Erge
09-10-2007, 00:15
forum k lite codec i indirip sisteminize kurun..
yusufcuk
09-10-2007, 01:48
Arkadaşlar çok acil bi sorunum var ..Yardımcı olursanız sevinirim ...İnternetten video veya müzik dinlerken ses alamıyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim AMA ACİL !!!
kodeck paketi yükle
Sayın ustalar bilgisayarım ilk açıldığında saç kurutma makinası sesini andıran ses çıkarıyor.Fan sesi olduğunu tahmin ediyorum.makinayı resetlememe rağmen makina açılınca aynı ses devam ediyor. Fişi çekip yeniden başlattığım zanman ses kalmıyor bilgisayar normal çalışıyor.bunu çok kez denedim aynen böyle oluyor ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum .Teşekkürler.
Sayın ustalar bilgisayarım ilk açıldığında saç kurutma makinası sesini andıran ses çıkarıyor.Fan sesi olduğunu tahmin ediyorum.makinayı resetlememe rağmen makina açılınca aynı ses devam ediyor. Fişi çekip yeniden başlattığım zanman ses kalmıyor bilgisayar normal çalışıyor.bunu çok kez denedim aynen böyle oluyor ne yapmalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum .Teşekkürler.
işlemci veya powersupluy fanını degiştirin
sayın ertex 74 bilgilerinize teşekkür ederim.
Yada fanlarınızın temizliğini yapın bakalım ses kesilmezse değiştirirsiniz
gacvokem
21-10-2007, 21:45
dostlar aynı sorun bendede var benim makına ılk actıgımda ses yok daha sonra baya hızlı bır fan sesi anlamadım powersupluymu ıslemci fanımı
yusufcuk
21-10-2007, 23:24
dostlar aynı sorun bendede var benim makına ılk actıgımda ses yok daha sonra baya hızlı bır fan sesi anlamadım powersupluymu ıslemci fanımı
senin makinanı ht özelliği varsa işlemci ısındığı zaman otomatik olarak fan çalışır soğutunca durur
remziavci
06-11-2007, 12:12
Arkadaşlar benim Asus A3A laptop bilgisayarım var.Üzerindeki faresi çalışmıyor.Defalarca format attım olmadı.Farenin yazılımını yükledim olmadı.Ne yapayım lütfen yardım edebilir misiniz?......
hallederiz
06-11-2007, 13:14
Arkadaşlar benim Asus A3A laptop bilgisayarım var.Üzerindeki faresi çalışmıyor.Defalarca format attım olmadı.Farenin yazılımını yükledim olmadı.Ne yapayım lütfen yardım edebilir misiniz?......
faren arıza yapmış olabilir yeni bir fare alıp denemeni tavsiye ederim
XP kurulu ve
WDCWD153AA-538AA0 Disk sürücü
HL-DT-ST CD-RW GCE-81608 DVD/CD-ROM sürücü
LG CD-ROM CRD DVD/CD-ROM sürücü var 2 adet (şu an normal okuyucu çalışıyor. cd-rw ne okuyor ne yazıyor sorunda yok gözüküyor alalı çok oldu fakat daha 200 cd ancak yazdım. sorunum ne olabilir.) şimdiden teşekkürler herkese.
®adakoglu
09-11-2007, 22:12
XP kurulu ve
WDCWD153AA-538AA0 Disk sürücü
HL-DT-ST CD-RW GCE-81608 DVD/CD-ROM sürücü
LG CD-ROM CRD DVD/CD-ROM sürücü var 2 adet (şu an normal okuyucu çalışıyor. cd-rw ne okuyor ne yazıyor sorunda yok gözüküyor alalı çok oldu fakat daha 200 cd ancak yazdım. sorunum ne olabilir.) şimdiden teşekkürler herkese.
Lazer okuyucu arızalı olabilir.Garantisi varsa servise gönderiniz.Garantisi bitti ise cd okuyucunun lazer gözünü temizlemeyi deneyiniz.Temizleme Cd leri var.Kullanabilirsiniz.
pc deki fanları belirli zaman'dan sonra makina yağıyla'da olur veya özel pc yağıyla yağlandığında ses ortadan kay bolur
gacvokem
09-11-2007, 23:31
arkadaşlar başlat-çaliştır-msconfig yapınca pencere acılmıyor onun yerine msconfig dosyası windows tarafından bulunamadı diyor nedendir tamiri varmıdır cevap için teşekkürler
IVHHYSLY
03-03-2008, 21:22
MERHABA Arkadaşlar,lg dizüstü bilgisayarda dvd/cd-rom sürücüsü başlatılamıyor hata kod 10 ıletısı nasıl duzeltılebılır ve cdrom nasıl çalıştırılır ve c dıskınde tekrar resmi görüntülebilinir şmdıden tskkrrler
adalardan
05-03-2008, 21:08
arkadaşlar deep freze proğramının son sürümü gerekiyo yardım edebilir misiniz
satelman
13-08-2008, 18:54
Öncelikle hayırlı olsun,üstadlarımıza benim de bir sorum olacak.
Maxtor one touch 160 GB taşınabilir 8 MB Cache bellek sıfır H.Disk aldım,Tek tuşla yedekleme özelliği var diye.ama her yolu denedim olmadı,şimdi normal Windows XP SP 2 yi de yükleyemiyorum.İnternette de yeterli bilgi bulamadım.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
süleyman09
13-08-2008, 18:57
büyük eksiklikti teşekürler
PC Team konusu güncelliğini yitirdiği için ve böyle bir team olmadığı için..
Kapanmıştır..!
Ben varım ya burada,buraya yardım için yazan olursa bende
ilgileniyorum
:49: