PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : benjamin bec db-9000 plus new

apache33
17-11-2006, 12:44
arkadaşlar elimde çökmüş bir cihaz var (benjamin bec db-9000 plus new) yazıyor cihaz açılmıyor standby'da saat gösteriyor ama,power tuşuna bastığım zaman cihazın önpanelinde çizgiler sürekli dönüyor cihaz açılmıyor.birde hiyperterminal'le yükleme talimatını okudum ama birşey anlamadım bukonuda bir yardımcı olurmusunuz.
ACİL.herkese kolaygelsin.
benjamin'in kendi sitesi kapanmış ulaşılamıyor.

hamzavhk
17-11-2006, 13:44
kaldır çöpe at işe yaramaz yada 2050 yazılımı var onu yükle

apache33
17-11-2006, 14:00
teşekkürler sağol.

®adakoglu
17-11-2006, 14:19
arkadaşlar elimde çökmüş bir cihaz var (benjamin bec db-9000 plus new) yazıyor cihaz açılmıyor standby'da saat gösteriyor ama,power tuşuna bastığım zaman cihazın önpanelinde çizgiler sürekli dönüyor cihaz açılmıyor.birde hiyperterminal'le yükleme talimatını okudum ama birşey anlamadım bukonuda bir yardımcı olurmusunuz.

Çihazının Yazılımı silinmiş yazılımı yeniden yükleyebilirsiniz.Elime gelmişti bu durumda bir çihaz yazılımı yeniden yükledim çalıştı.Yükleme talimati ile ilgili inceliyiniz.TIKLA (Only the registered members can see the link)
Çihazının yazılımını araştırıyorum.

®adakoglu
22-11-2006, 10:49

Çihazının yazılımlarını foruma yükledim.TIKLA (Only the registered members can see the link)