PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tivibuev şebekesine geçiş tavsiye...

mavişehirli
25-11-2013, 16:11
arkadaşlar...tivibuev şebekesine geçiş tavsiye edermisiniz?...evimizde teledünya platformuna aboneliğimiz vardır...karşılaştırma yaptığımız vakit avantajlarını mesajlarınızda süpersat uydu teknolojileri forumunun üzerinden yazmanızı bekliyorum...hayırlı günler geçirmenizi dilerim...:)

headend
26-11-2013, 12:01
kesinlikle tavsiye etmem...

Volkan
26-11-2013, 12:08
arkadaşlar...tivibuev şebekesine geçiş tavsiye edermisiniz?...evimizde teledünya platformuna aboneliğimiz vardır...karşılaştırma yaptığımız vakit avantajlarını mesajlarınızda süpersat uydu teknolojileri forumunun üzerinden yazmanızı bekliyorum...hayırlı günler geçirmenizi dilerim...:)

Burda tavsiyeden çok sizin izlediğiniz kanallar öne cıkar. Teledunyadaki kanal paketleri le TVİBU daki kanal paketleri arasındaki tercihi siz yapacaksınız.

Onun haricinde teledunyadaki özellikleri çok bilmiyorum ama benım için en önemlisi evde olmadığım bir zamanda izlediğim bir dizi yada programı bir hafta içinde canlı izler gibi rahatlıkla ileri geri gibi tamamen TİVİbuda izleyebilmem.

Yalnız tivibu alırken TTNET alt yapı dumunuz nedir buna bakmak gerekiyor. Zira Fibernet yada hipernet altyapısı olursa TİVİBU konusunda problem yaşamazsınız. Ama ADSL alt yapısında kesin konuçmamakla beraber yine hizmet verilebilir bundada evinizin sisteme yakınlığı ve alabileceğiniz hız limitleri ön plana çıkmaktadır.

kesinlikle tavsiye etmem...

Herhangi bir neden açıklamadan yada hiç bir bilgi vermeden bu şekilde ki bir cevap neden kayde alınsın

headend
27-11-2013, 00:56
Burda tavsiyeden çok sizin izlediğiniz kanallar öne cıkar. Teledunyadaki kanal paketleri le TVİBU daki kanal paketleri arasındaki tercihi siz yapacaksınız.

Onun haricinde teledunyadaki özellikleri çok bilmiyorum ama benım için en önemlisi evde olmadığım bir zamanda izlediğim bir dizi yada programı bir hafta içinde canlı izler gibi rahatlıkla ileri geri gibi tamamen TİVİbuda izleyebilmem.

Yalnız tivibu alırken TTNET alt yapı dumunuz nedir buna bakmak gerekiyor. Zira Fibernet yada hipernet altyapısı olursa TİVİBU konusunda problem yaşamazsınız. Ama ADSL alt yapısında kesin konuçmamakla beraber yine hizmet verilebilir bundada evinizin sisteme yakınlığı ve alabileceğiniz hız limitleri ön plana çıkmaktadır.

Herhangi bir neden açıklamadan yada hiç bir bilgi vermeden bu şekilde ki bir cevap neden kayde alınsın

bende üyeyim ..üye olurken HD yayınlar açık denildi ve HD cihaz takıldıı .. ama yayınları hiç bir zaman izleyemedim ..nedenini sordugumda alt yapı uygun degil denilip kestirip atıldı ..15 gün sonra arıyorlar paketinizi bir üst pakete geçirip tüm hd yayınları izleyin ufak bir üçret karşılıgında diye tel açıldı ..bende hani alt yapı uygun degildi dedigimde tel of oldu

headend
27-11-2013, 00:59
işte bu yüzden aldanmayın ..eviniz müsait ise uygun bir HD cihaz alın ortama uygun eternetli ***fini çıkarın ..kimse kusura bakmasın yolunacak kaz arıyorlar..sakın aldanmayın ..

Volkan
27-11-2013, 11:44
İlk üyelikte HD yayınlar sadece bir ay açık oluyor daha sonra zaten kapanıyor. Bu size verdikleri formada yazıyor. Alt yapı desteklememesine gelince internet ADSl hızı 8 mb kaldırmıyorsa HD yayınlar verilmiyor.

Genelde TVİBU üyeliği yapıldıktan sonra TTNET tarafından kurulum yapıldıktan sonra HD yayın desteklenmıyorsa alt yapı kontrolu mevcut alt yapının incelenmesiyapılıyor herhangi bir düzeltem eyapılırsada teklif geliyor.

Tabi müşteri yada çağrı merkezindeki bilinçsizlik olunca bu gibi durumlar da olabilir.

Onun dışında siz memnun olamayabilirsiniz ama memnun olanlarda varç ben kendim kullanıyorum tek dezavantajım hattım şu an ADSL 2 teknolojisi olduğu için aynı anda hem TİVIBU hemde ınternet olunca internet kısmında kasma olabiliyor bununda sebebi ADSL alt yapımdaki sorunlardan bunun çözümü için Fiber beklemekteyim.

mavişehirli
27-11-2013, 16:15
:)arkadaşlar...süperonline fibernet abonesiyim gelecek zaman telekoma rakip yeni iptv şebekesi çıkabilir...