Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TV 8'de yayınlanan Telegol programı yayından kaldırılıyor.

Baldemir
26-11-2013, 23:12
Only the registered members can see the link

TV 8'de yayınlanan Telegol programı yayından kaldırılıyor.

Acun Ilıcalı'nın sahipliğine geçtikten sonra yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olan, Serhat Ulueren'in sunduğu Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak ve Kaya Çilingiroğlu'nun yorumcu olarak katıldığı Telegol programı için son pazarlık yarın yapılacak.

Serhat Ulueren ile görüşen TV 8 yönetimi (MNG Holding) programı yayından kaldırma kararı aldığını açıkladı. Taraflar yarın biraraya gelecekler. Tazminat konusunda anlaşmaya varırlarsa bu haftadan itibaren Telegol programı yayınlanamayacak. Şayet anlaşma sağlanamazsa Telegol ekibi mahkemeye başvuracak. Ancak tarafların anlaşmaya yakın olduğu anlaşamama ihtimalinin çok düşük olduğu belirtiliyor.

draculu45
26-11-2013, 23:43
e nede olsa acun aldı bu kanalı bu ekibi istemez acun

headend
26-11-2013, 23:50
çok iyi olur saçma bir yayındı ..herşeyi bilen hiç bir şey bilmeyenlerin bir ekran pisligi idi iyi olacak kalkarsa ..çünkü TÜRK FUTBOLUNA şiddetten başka bir şey vermeyen bir yayındı .seviyesi çok düşük .ahkam kesenlerin var oldugu futboldan uzak ŞİDDET içeren yayın

Quaresma_12
27-11-2013, 12:43
acun alex'i istiyormuş yorumcu olarak :49:

zekı62
27-11-2013, 17:02

Aziz Amcasına dayanamadı ... kısaca nederler ...?:8[1]:

selvi64
27-11-2013, 17:32
programı herzaman provake ediyordu. maç görüntülerini veremedikleri için kaldırılması o kadar da önemli değil.

zekı62
27-11-2013, 17:55
programı herzaman provake ediyordu. maç görüntülerini veremedikleri için kaldırılması o kadar da önemli değil.

provake : adamlar doğruyu konuşunca mı acaba ?

onlar mı UTANSIN ? O MAÇ görüntülerini 3 GÜN SONRA VEREN,,, mi utansın

siz tabii yayıncı kuruluştan seyrediyorsunuz !

draculu45
27-11-2013, 19:48
provake : adamlar doğruyu konuşunca mı acaba ?

onlar mı UTANSIN ? O MAÇ görüntülerini 3 GÜN SONRA VEREN,,, mi utansın

siz tabii yayıncı kuruluştan seyrediyorsunuz !
:45::45::45::45::present::present::present::present:

draculu45
27-11-2013, 19:49

aziz amcasına dayanamadı ... Kısaca nederler ...?:8[1]:

:8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]:

zekı62
27-11-2013, 20:53
bir televizyon programında konuşan yapımcı Acun Ilıcalı,

Telegol programı evet yayından kalktı.
Ben futbolu çok seviyorum. Benim gönül verdiğim bir spor ben futbola eğlence olarak bakıyorum.

Futbolun eğlenceli kısmını vermek istiyorum ve bu yönde program yapmak istiyorum. Futbolseverleri bir yerde toplamak istiyorum. Yurtdışında insanlar futbola eğlence olarak bakıyor ancak bir olayları başka yönlere çekiyorlar.

-aynı sen başka yönlere (çekme işi)...