Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoş geldin 2014..
muslum-baba
31-12-2013, 18:41
supersat aylesinin yeni yılını ve tüm dosların yeni yılı sağlık huzur ve bereketli geçmesi dilegiyle hepinizin yeni yılı kutlu olsun.....:wave:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara SÜPERSAT forum
rselturk
31-12-2013, 21:43
Sağlığınız,mutluluğunuz daim sevginiz kapsamlı ve yeni yılınız kutlu olsun SUPERSAT FORUM dostları!...:wave:
goenenly
31-12-2013, 21:59
Only the registered members can see the link
2014 yılının sağlıklı ve huzurlu olması dileğiyle.Mutlu yıllar...
selim789
31-12-2013, 22:48
mutlu hayırlı ve huzurlu olması dileğiyle başta forum dostlarımızın ve herkesin yeni yılı kutlu olsun..
kanberoğlu
01-01-2014, 00:16
Mutlu; huzurlu ve sağlıklı yıllar diliyorum.
Herkezin yeni yili kutlu olsun.
aliharbiye
01-01-2014, 10:46
herkese mutlu yıllar diliyorum inşallah herkes daha iii bir yaşam koşuluna sahip olur. darısı benim başımada selametle.
tüm forumun yeni yılını kutlar herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim
Baldemir
01-01-2014, 15:49
2014 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2013 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttutabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..
Ömrümüzden ve ömrümden yine bir yıl gitti.
Bu yıl hem benim hemde ailem için çok sıkıntılı zamanlar oldu ama aile nedir anne baba nedir bir kez daha çok iyi bir şekilde anladım.. Ayrıca kendi yaşadığım sağlık sorunları nedeni ile sağlık olmazsa hiç bir şey olmuyor buda çok önemli.
Bu kadar olumsuzluğun yanında hayatımda yeni başlangışlarında yılı oldu ve 2014 atacağım bir imza bu başlangıçı tamamlıcam.
2014 yılının herkeze sağlık sevgi ve mutluluk getirmesi dileğiyle.
aliharbiye
02-01-2014, 10:02
allah sağlık afiyet ve mutluluk versin. volkancığım sadece sana ait zor bir yıl olmadı bizim gibi sıkıntılı insanda çok. geçen hafta yaşadığım bir olayı seninle paylaşmak istiyorum. sağlık karnem yok bağ-kura yaklaşık 70 bin tl borcum var. sabah bii kalktım abooo her tarafım sanki kırılmış gibi zar zor ayakta duruyorum, iş elbiselerimi yavaş yavaş giyindim ceybimi yokladım üstümde 20tl vardı, hanıma verdim ve dedimki ben işe çıkıyorum bir şey lazımmı? yok dedi saol, bak rahatsızsın istersen işe gitme evde kal dinlen dedi bana. bende olmaz dedim çalışmasak kim bakar bize işe gitsem daha iii olur dedim evden ayrıldım, 2 saat sonra nasıl olduğuma bakmak için iş yerime çoluk çocuk hanım hep bir arada geldiler, inan bana sabahtan akşama kadar su dışında hiç bir şey ne yiyebildim nede içebildim, midem yerinden kalkıyor sanki, şükürler olsun o gün çok kötü durumda olmama rağmen yine çalıştım, aileme çocuklarıma aş aldım bunada çok sevindim, o gün bugün çocuklar hep yanıma gelir baba bizler için çok fedakarlık yapıyorsun ve zor koşullarda çalışıyorsun diyorlar bize baktığın ve evi eksik bıorakmadığın için teşekkür eder yüzümden öperler. işte baba örneği sana bana ve bizim gibilerine helal olsun, benim hayatta en nefret ettiyim şeylerde biri mazhar altında yaşamak, inşallah hayatım boyunca alllah rızası adı altında hiç bir gün yaşamam. bize lazım olan sadece sağlık ve mutluluk, onlarda inşallah eksik olmaz selametle.
rselturk
02-01-2014, 12:19
İnşallah 2014 yılı helâl kazananların,emeği ile geçinenlerin mağduriyet yaşamadığı bir yıl olur.Allah bizleri harama bulaşmaktan ve hileye başvuranlardan kurtarsın!Rüşvet kapısından ayrılmayanları da bildiği gibi yapsın!..:49: