Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepimize Geçmiş Olsun
Selam Süpersatforum üyeleri, yaklaşık beş günlük çabadan sonra üyeliğimi yenileyebildim, sürekli "üye olurken bir hata oluştu" diye uyarı veriyordu, üyelik ve aktivasyon sorunları bölümüne girdiğimde, burada da üye olmayan giremez yazıyordu, bu küçük sorunlar giderildiğinde Forumun üye sayısı daha hızlı artacaktır, forum yöneticilerinin bu konuyu değerlendireceğini umuyorum.. Forumumuz yeniden hayırlı olsun.. Saygılarımla...:clap2: :sunglasses2: :computer:
Yaban Ali
06-01-2006, 22:34
Hoş geldin.
Hoşbulduk arkadaşım, teşekkürler.....
Hoş geldin tekrar aramıza.Kolay gelsin
®adakoglu
06-01-2006, 22:46
Selam Süpersatforum üyeleri, yaklaşık beş günlük çabadan sonra üyeliğimi yenileyebildim, sürekli "üye olurken bir hata oluştu" diye uyarı veriyordu, üyelik ve aktivasyon sorunları bölümüne girdiğimde, burada da üye olmayan giremez yazıyordu, bu küçük sorunlar giderildiğinde Forumun üye sayısı daha hızlı artacaktır, forum yöneticilerinin bu konuyu değerlendireceğini umuyorum.. Forumumuz yeniden hayırlı olsun.. Saygılarımla...:clap2: :sunglasses2: :computer:
RecepÇe Supersatforuma hoş geldin.Ufak aksaklıklar olmaktadır.Bu konuda gerekli özen forum görevlileri tarafından yardım mesaji yazmanız durumunda yerine getirelecektir.
teşekkürler allah razı olsun çok kötü 2-3 gun içindi bizim
tekrar aramıza hoş geldin ..
uye olurken mutlaka cinsiyet-nereden katıldıgınız mutlaka yazmalısınız
davutkorucu
07-01-2006, 12:17
Teşekkürler
Hoşgeldin
Recepçe hoşgeldin aramıza.