Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ABD den Turk kanallari nasil izlenir

giant
19-01-2014, 20:50
Selamlar,
Konunun yeri burasi mi tam bilemiyorum ama, bulundugum yerden Turk TV kanallarini izlemek istiyorum. Kablolu tv ucretleri burada yuksek ve ben kendi uydu antenimi kurmak istiyorum. Ancak buradan Turk tv kanallarini hangi uydulardan seyredebilirim bilemiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Herkese iyi gunler.
:common001:

mert383
19-01-2014, 21:09
Hangi Eyaletdesiniz ?

giant
19-01-2014, 21:45
Pennsylvania eyletinde oturmaktayim.

uydu3405
19-01-2014, 22:20
Şu anda orada saat kaç acaba?

mert383
19-01-2014, 22:42
Pennsylvania eyletinde oturmaktayim.

Sizin için araştırma yaptım ama sağlıklı bilgiler bulamadım.
Sadece bu siteye ulaşabildim.
Only the registered members can see the link

giant
20-01-2014, 02:28
Şu anda orada saat kaç acaba?
Su anda burada saat 6:28pm

giant
20-01-2014, 02:36
Sizin için araştırma yaptım ama sağlıklı bilgiler bulamadım.
Sadece bu siteye ulaşabildim.
Selam,
benim amacim, kendi uydu antenim ile Turk kanallarini ucretsiz seyredebilmek. Ulastiginiz linke kisaca bir goz attim. Abonman ucreti istiyor. Alakaniz icin tesekkur ederim.

Hikmet™
20-01-2014, 08:53
Selam,
benim amacim, kendi uydu antenim ile Turk kanallarini ucretsiz seyredebilmek. Ulastiginiz linke kisaca bir goz attim. Abonman ucreti istiyor. Alakaniz icin tesekkur ederim.

ABD de uydudan türk kanalları biraz zor gibi ama İnternetten baksamda olur derseniz size DİGİTURK PLAY tavsiye edebilirim. Gerçi ABD ye hizmet veriyorlarmı bilmiyorum ama o tarafada hizmet veriyorlardır.

Bu DTPLAY yurt dışı sitesi ben bakamıyorum TR deki siteye yönlendiriyor siz bi göz atın isterseniz.

mert383
20-01-2014, 12:03
Bendeki puffin browser la dt play yurt dışı girebiliyorum.
+1877 860 80 80 ABD dt play numarası.

Ayrıyeten yurt dışındaki vatandaşlarınada IP kutu veriyorlar.
Detaylı bilgi için arayınız.

uydu3405
20-01-2014, 23:51
Arkadaş uydu ve çanakla izlemek istediğini yazmış bu şekilde izlermiyim demiş herkes bunun dışında ne varsa önermiş ama arkadaşa sorduğu sorunun cevabı kesinlikle verilmemiş.

Hikmet™
21-01-2014, 09:04
Arkadaş uydu ve çanakla izlemek istediğini yazmış bu şekilde izlermiyim demiş herkes bunun dışında ne varsa önermiş ama arkadaşa sorduğu sorunun cevabı kesinlikle verilmemiş.

Hangi uydudan izleyebiliyorsa cevabını verinde bizde bilelim. Amerikaya gidersek günün birinde vereceğiniz bilgiden yararlanırız.

aliharbiye
21-01-2014, 12:48
beyefendi internette sizin için biraz araştırma yaptım, görünüşe göre 3 seçenek hakim. 1. dfhnet.com araştırın fiat kaç bilmiyorum, ama bir kaç türk kanalına sahip ama önemli kanallar, diye yazmışlar, araştırırsanız daha ii olacağı kanısındayım.
2. digitürk yurt dışı paketini araştırın amerikada var diye biliyorum.
3. eğer yaşadığınız yerde sınırsız internet var ise bir adet vga kablosu alın ve led tv bağlayıp izleyin derim başka alternatifiniz maalesef yok, amerikada hiç bir yerde TÜRKSAT uydusunu alabileceyiniz yazılmamış hatta ve hatta alma imkanınız bile yokmuş selametle, lütfen yapacağınız gelişmelerden bizleri haber edin teşekkürler.

mert383
21-01-2014, 13:32

Konuyu açan arkadaşa bir şekilde yardımcı olmaya çalıştık. Hatta bunun için belli bir zaman ayırdım. Sorusunun cevabını dolaylı yoldan cevaplaya çalıştık.
Bulunduğu eyaletten çanak kurup Türk kanallarını izlemesi imkansız. Sadece internet yolu ile izleyebilir.

CCW
21-01-2014, 16:02
Bulundugunuz konumdan doğuda yer alan hiçbir uyduyu alamazsınız. Bu yüzden Türksat'ı çanakla izlemeniz mümkün değil.

aliharbiye
21-01-2014, 18:17
Konuyu açan arkadaşa bir şekilde yardımcı olmaya çalıştık. Hatta bunun için belli bir zaman ayırdım. Sorusunun cevabını dolaylı yoldan cevaplaya çalıştık.
Bulunduğu eyaletten çanak kurup Türk kanallarını izlemesi imkansız. Sadece internet yolu ile izleyebilir.

Bulundugunuz konumdan doğuda yer alan hiçbir uyduyu alamazsınız. Bu yüzden Türksat'ı çanakla izlemeniz mümkün değil.

Tabi tabii dünyanın küre yani yuvarlak bir top gibi olduğunu düşünelim, Amerika nerde Türkiye nerde, çanakla alma imkanı teorik olarak sıfır.

cafi
22-01-2014, 02:11
çanak ile izleme olnağınız yok ise interneten veya ip tv li bir uydu alıcısı ile izleyebilirsiniz

dursun66
24-01-2014, 00:51
galaksi uydusunsan trt yayınlarını seyredebilirsin....97 derece batı frk.11960 v 22000