PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yumatu Bölümü hakkında

cemil55
23-01-2014, 18:41
:warn:

Sayın yöneticiler; YUMATU bölümünü yeniden düzenlemeniz mümkün mü?
Full HD 3602A ve Full HD 3602B bölümleri yok. Ayrıca SPARK ST7111 bölümüde yok. Prensip olarak oluşturmuyorsanız, bu mesajımı yok sayın. Hayır derseniz. O zaman lütfen oluşturunki; bende yaptığım çalışmaları ilgili bölümlerde yayınlayarak, arkadaşların hizmetine sunayım. Saygılar.. cemil55 Üye.

İLGİLİ link:BURDA (Only the registered members can see the link)

hüseyin
23-01-2014, 19:04
dün yumatu full hd aldım....sistem bilgisinde ali 3602 yazıyor...ne yapmam konusunda hiçbir bilgim yok...cemil 55 gibi bende bu konuda muzdaribim..yönetici arkadaşları bu konuda biraz duyarlı olmaya davet ediyorum...çingene pilici gibi forum forum dolaşmamıza engel olmuş olursunuz...

yargıç_1
23-01-2014, 20:10
İstenilen Bölümler Adminlerimiz tarafında açılmıştır.
Paylaşımlarınızı ve İstekleriniz ilgili bölümlerden yapabilirsiniz.

cemil55
24-01-2014, 10:13
dün yumatu full hd aldım....sistem bilgisinde ali 3602 yazıyor...ne yapmam konusunda hiçbir bilgim yok...cemil 55 gibi bende bu konuda muzdaribim..yönetici arkadaşları bu konuda biraz duyarlı olmaya davet ediyorum...çingene pilici gibi forum forum dolaşmamıza engel olmuş olursunuz...

Sayın Hüseyin, cihazınız hayırlı olsun. Beni takip et. Bu cihazlar hakkında hayli bilgim var. Size yardımcı olurum. Cihazınız Mini paylaşımlı mı? Yoksa FTA mı?
saygılar..

Admin
24-01-2014, 11:42
Soru ve cevapları bölümlerden yapabilirsniz konu kapanmıştır