Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alonso 2007 de Mclarende

Nakkus
02-01-2006, 23:52
Fernando Alonso ve Mclaren büyük bir sürpriz yaparak 2007 yılı için anlaştıklarını duyurdular mobil telefon devi Vodafone ile 2007 yılı için sponsorluk anlaşması imzalayan İngiliz takımı, şimdi de dünya şampiyonu Fernando Alonso ile yine 2007 yılı için imza attı. İspanyol Alonso, bu yıl 24 yaşında Renault ile dünya şampiyonluğuna ulaşarak, Formula 1’in en genç dünya şampiyonu unvanını almıştı
Genç pilot, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2007 sezonu için çok heyecanlıyım. Vodafone-McLaren-Mercedes için yarışmak, benim için harika bir fırsat. Renault’dan ayrılacağım için üzgünüm ama insanın eline geçen bazı fırsatlar kaçırılmak için fazla iyidir” diye konuştu.

Öte yandan, şu anki pilotları Finlandiyalı Kimi Raikkonen ile Kolombiyalı Juan Pablo Montoya olan McLaren, geçen sezon takımlar klasmanında ikinci olmuştu.

McLaren Mercedes'te Fernando Alonso'nun gelişinin kimi pilotluktan edeceği ise şimdiden merak konusu oldu. McLaren'da Fin pilot Kimi Raikkonen ve Kolombiyalı Juan Pablo Montoya'nın sözleşmeleri sürüyor.

Formula 1 yazarları ve otoritelerin görüşü ise, şu an takımın birinci pilotu olan Kimi Raikkonen'in ikinci pilotluğa getirilerek Juan Pablo Montoya ile takımın yollarının ayrılacağı yönünde

Abiju
08-01-2006, 23:34
Allaaaah beee :) Bu çok güzel bir haber abla daha yeni gördüm... Büyük ihtimalle Montoyayı gönderiyorlar.. Çok güzel oldu bu haber çok... Abla yemek arasında F1 mi izliyorsun :):):)

Nakkus
09-01-2006, 12:49
bence 2007de Kimi de ferrariye geçer Alonso ile Montoya takım arkadaşı olur
bu arada yarışlar bi başlasın ozaman F1 arası yemek yapcam size :clap2:

Abiju
10-01-2006, 17:42
bence 2007de Kimi de ferrariye geçer Alonso ile Montoya takım arkadaşı olur
bu arada yarışlar bi başlasın ozaman F1 arası yemek yapcam size :clap2:

abla hiç zannetmiyorum mclarende montoya pek yararlı olmadı... Kimi için alonsodan sonraki şampiyon diyorlardı... Hatta bu sezonda alonso olmasaydı kimi şampiyondu... Hiç zannetmiyorum Kimiyi göndermez mclaren... En iyi araç mclarende pilotlarda iyi olursa Mclareni kimse tutamaz diyorum... Öylede olacak galiba... Bu sezon iyi geçecek öyle görünüyor. :):sunglasses2:

Saygılar...

Nakkus
10-01-2006, 23:38
Ben ferrari taraftarı olduğum için gönlümden 2007 de Kimi'nin ferrariye geçmesinden yana umarımda geçer gerçekten çok iyi bir pilot
bu sezon Alonso şansıyla şampiyon oldu
eğer mclaren motor sorununu gidere bilseydi şampiyon Alonso değil Kimi olurdu
montoya da nereye giderse gitsin kendisini hiç sevmem :greedy:

siestagunay
11-01-2006, 00:49
bilgi için sağol..